دوستان چرا کسی راهنمایی نمی کنه؟؟
دوستان چرا کسی راهنمایی نمی کنه؟؟
با سلام
دوست عزيز با اين قيمت كه شما گفتيد مدل خاصي فكر نكنم وجود داشته باشه ولي به هر حال 2 راه داريد:
1.اگه يه مقدار ديگه پول بگذاريد مدل هاي canon a460,canon a470,canon a570 رو مي تونيد بخريد كه دوربين هاي خوبين و جوابشو پس دادن.
2.راه دوم خريد يه دوربين دست دوم هست كه زياد كار نكرده باشه كه با يه كم بيشتر خرج كردن ميتوني يه canon a720is تميز رو بخري.
به سايت زير سر بزن دوربين هاي تا قيمت 200000 تومان رو داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا عزیزم من کمکت میکنم برای خرید
.
.ببین دوربینها به چندین دسته تقسیم میشن حرفه ای داریم اماتورم نیمه حرفه ای کوچیک داریم
.
.برای شما canon A460
1:دوربین دیجیتال آماتور کانن سنسور تصویر5 مگا پیکسل بزرگنمایی 4x مانیتور 2 اینچی
قیمت:۱۱۴,۰۰۰ تومان
مشخصاتش:
رزولوشن 5 میلیون پیکسل
پردازشگر DigiC II همراه با تکنولوژی iSAPS
زوم اپتیکال 4 برابر،فاصله کانونی 38_152 میلیمتر (ترکیب با دیجیتال 16 برابر)
5 نقطه وضوح یابی اتوماتیک
حساسیت ISO: عملکرد در محدوده حساسیتهای ISO 400,200,100,64 اتوماتیک
7 حالت تنظیم تراز سفیدی(اتوماتیک،نور روز،هوای ابری،تنگستن،فلورسنت،فلورس نت قوی و تنظیمات شخصی)
صفحه نمایش: LCD 2اینچ با رزولوشن 86000 پیکسل
تنظیم فلاش به صورت اتوماتیک و دستی با قابلیت جبران نوردهی و کاهش قرمزی چشم
دامنه قدرت فلاش تا 3 متر
وضعیت عکس برداری: 12 وضعیت عکسبرداری و گزینه MY COLOR (جهت ویرایش رنگها)
اگه بازم عکس و مشخصات فنی بیشتری خواستی بگو بهت میدم
سلام عزیز ، واقعا دستت درد نکنه فقط یه سوال دارم که این دوربینی که معرفی کردی همه چیش خوبه و حتی بیشتر از نیاز من فقط می خوام بدونم این دوربین باتری نیم قلمی می خوره یا باتری شارژی رو خودش داره ؟ آخه من دوربین با باتری نیم قلمی داشتم که 4 تا می خورد واقعا مصرفش زیاد بود. اگه باتری نیم قلم می خوره می تونی یه دوربین دیگه با باتری سر خود معرفی کنی عزیزم؟
Last edited by Reza82N; 06-06-2008 at 22:46.
از راهنمایی شما هم ممنونم،مشکلم فقط همون باتری قلمی اونه ، من 4 سال پیش یه دوربین 3 مگ داشتم که 4 تا باتری قلمی از این بنفش ها که اون موقع اگه بیشترین آمپر( اگه درست گفته باشم ) رو بین باتری ها داشت و هر دو تاش 2700 تومن بود؛مصرف می کرد ، به هر حال حاضرم تا 150 هزینه کنم که یه دوربین با باتری سر خود بگیرم،این A570 هم از نظر ظاهر دوربین زیباییه ، می تونید قیمت این مدل رو بدید چون توی DIGIKALA زده که عرضه این دوربین متوقف شده .
اگه بخوام بگیرم همین A570 رو می گیرم که اگه باتری شارژی رو خودش داشته باشه.
یه سوال دیگه :
دوستان این ISO دوربین که توی منو ها هست، چه کاربردی داره؟
خواهش میکنم عزیزم... این باطری قلمی میخوره..دوربین 4تا باطری قلمی میخوره
..........ببین اگه میتونی بیشتر هزینه کنی مثلا تا 130 تومن گزینه های دیگه ای هم هستا...خود دانی...سوالی بود درخدمتم
ببین به من بگو ماکسیمم پولت چقدره تا من برات بریزم رو دایره.... میخوای راجع به iso برات بگم؟؟
با سلام، دوست عزیز من می تونم پول بیشتری هزینه کنم منتهی چون نمی خوام ( یا بهتره بگم نمی تونم ، چون در تخصصم نیست ) حرفه ای عکاسی کنم و استفاده ی معمولی دارم به خاطر همین نمی خوام زیاد دوربین پیشرفته و گرون قیمتی باشه ؛ در نهایت حالا تا 150 هم هزینه میکنم ، باز هم 10 تا 15 تومن بالا پایین موردی نداره ؛ فقط همین باتری رو که نمی دونم چکیکار کنم ، عزیز جون ممکنه یه دوربین باتری سر خود معرفی کنید ببینم چجوریاست. این a570 هم که ابی جان معرفی کردند هم 4 باتری قلمی می خوره؟؟(دوربین قشنگیه) اگه در مورد iso هم توضیح کمی بدید ممنون میشم ( اگر هم حوصله داشتید در مورد چند تا از اصطلاحات که در دوربین دیجیتال وجود داره و فکر می کنید اصطلاحاتیه که هر شخص آماتوری باید بدونه توضیح در حد یک خط توضیح بدید بسیار ممنون میشم)
Last edited by Reza82N; 07-06-2008 at 18:00.
سلام در مورد ایزو بیا اینحا رو ببین...توضیح کامل و کافی ..سوالی بود بپرس....خوب ببین بعضی موقع ها هزینه کردن ربطی به اماتور بودن نداره...نگاه کن دوربینهای چند صد هزارتومنی البته تا مقداری...معمولا جز دوربینهای حرفه ای به حساب نمیان.تو با هزینه بیشتر...دوربین بهتری گیرت میاد..و جز دوربینهای اماتور هم هستند...............سوالی بود بپرس......اره اون مدلی که ابی جان معرفی کردن اونم باطری قلمی میخوره..قیمتشم حدودا180 تومنه............ببینم نمیخوای باطری خور بهت بگم؟؟؟ گزینه های انتخابت بیشتر میشه ها..من خودمم چندین مدل دوربین باطری داشتم..الانم مشکلی ندارم..اگه باطری درست حسابی بخری و شارژاولیه درست حسابی داشته باشی مشکلی نخواهی داشت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
Canon IXUS70 با قیمت180 تومن باطریشم از نوع لیتیومی
.
.من نمیخوام وادارت کنم اما اگه خواستی میتونی با گرفتن باطری خور انتخابهای زیادی ذاشته باشی ..مطمئن باش اگه این دوربینها خوب نبودن تولید نمیشدن..من الان 10هزار تومن پول باطری دادم 2 روز تمام با فلاش عکس گرفتم هنوز خالی نکرده
برای باطری خور
canon A450
canon A460
canon A570IS
canon A550
Canon A560
Canon A470
Canon A590IS
Canon A580
Sony DSC- S700
Nikon L15
Nikon L14
Last edited by MILIN3M; 08-06-2008 at 00:29.
اول اینکه بابت راهنمایی ازت تشکر می کنم .
خب با این تفاسیر یا انتخابم کانن A570 هست و یا Canon IXUS70 که حالا اگه منو روشن کنید که اختلاف باتری سر خود با باتری قلمی در عکس گرفتن چقدره دیگه راحت میشه بین این رو انتخاب کرد .
راستي قيمت اين Canon IXUS70 چجورياست ؟ اگه 200 تومن بيشتره كه همين a570 رو بگيرم اگه نه كه در مورد همين مسئله باتري اگه توضيح بدي بزرگواري كردي.
Last edited by Reza82N; 08-06-2008 at 23:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)