تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 291 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببینم یعنی اومدن کلینزمن قطعی شد دیگه؟!!!
    آخ که چقدر ازش خوشم میاد

من همین الان این خبرو دیدم به خیر گذشت!!!داشتن رو هوا میزدنش یورگن جونو!!!

مالك باشگاه ليورپول : با "كلينزمن" صحبت كرده بوديم

یوفا: "تام هيكس" مالك باشگاه فوتبال ليورپول انگليس تاييد كرد كه به اتفاق شريكش يعني "جرج ژيلت" قصد داشتند "يورگن كلينزمن" را به جاي "رافائل بنيتز" به اين تيم بياورند.

به گزارش یوفا: وي گفت: ما براساس يك سياست محطاتانه با وي صحبت كرديم تا در صورت رفتن رافائل بنيتز به رئال مادريد يا يك باشگاه ديگر كه در مطبوعات شايعه شده‌بود يا قطع رابطه ما بنا بر برخي از دلايل ، سرمربي ليورپول شود.

هيكس با وجود اين تاكيد كرد كه رابطه آنها با بنيتز خوب است و جايگاه اين مربي در آنفيلد مطمئن است.

در هر صورت كلينزمن كه قرار است به بايرن مونيخ برود، هرگز پيشنهادي از سوي ليورپول دريافت نكرد.

هيكس افزود: بعد از ديدار با منچستريونايتد جلساتي را با ژيلت و بنيتز داشتيم تمام اختلافات را كنار گذاشتيم و رافا متعهد شد كه مي‌خواهد در ليورپول بماند. ما هرگز با يورگن به توافق نرسيديم و از اينكه او براي مربيگي يك باشگاه بزرگ به آلمان باز مي‌گردد، خوشحاليم.

وي ادامه داد: هر دوي ما از رافا حمايت مي‌كنيم و روابط بين ما بسيار بهتر شده است.

بنابراين گزارش، بنيتز هم از اينكه قرار است در ليورپول بماند ابراز رضايت كرده است.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بله از June 2008 جای جنرال اتمار هیتسفلد رو میگیره.

فقط لوتار ماتیوس

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ولی هیچکس برای من جنرال اتمار هیتسفلد نمیشه
    درسته وي خوبي كلينزمن اين هستش كه اولا آلماني هستش بعدشم بهنظر من تو تيم مل كه بود يه روحيه مضاعف به بازيكنا ميداد و بيشتر رو روانشناسي بازيكنا كار ميكرد

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض شگفتي مرد فرانسوي از حضور "كلينزمن" ريبري: او انتخاب خوبي براي بايرن مونيخ است

"فرانك ريبري" مهاجم فرانسوي بايرن مونيخ از حضور «يورگن كلينزمن» به عنوان مربي جديد اين باشگاه آلماني ابراز خوشحالي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ستاره‌ي فرانسوي بايرن كه در شروع فصل جاري رقابت‌هاي بوندسليگا به اين تيم پيوسته است، درباره‌ي جانشيني كلينزمن به جاي اوتمار هيتسفلد گفت:« فكر مي‌كنم انتخاب خوبي باشد. كلينزمن باشگاه را مي‌شناسد. او در آنجا بازي كرده است و به زبان‌هاي مختلف صحبت كند.»

كلينزمن كه در زمان بازيگري سابقه‌ي حضور در لاشامپيونه‌ي فرانسه و باشگاه موناكو را در كارنامه دارد به زبان فرانسوي آشناست و همين كار را براي ريبري آسان خواهد كرد.

تصميم سران بايرن مونيخ در جانشين ساختن كلينزمن به جاي اوتمار هيتسفلد در پايان فصل جاري رقابت‌هاي بوندسليگا ريبري را كه هم اكنون با بايرن مونيخ در ماردلا اردوي آمادگي نيم فصل دوم بوندسليگا را مي‌گذراند، كمي شگفت‌زده كرده است.

ريبري در اين باره گفت:« در روزنامه‌ها بيشتر درباره‌ي گزينه‌هاي ديگر بحث مي‌شد.»

بازيكن خط حمله‌ي بايرن وعده داد او در زمان حضور كلينزمن هم بتواند با قدرت تهاجمي‌اش شيوه‌ي بازي او را ياري كند.»

اين بازيكن بيست و چهار ساله گفت: «برايم بسيار خوب است كه مي‌توانم با كلينزمن همكاري كنم. همكاري با كلينزمن در مونيخ به خوبي جواب خواهد داد.»

از ليورپول هم به عنوان يكي ديگر از گزينه‌هاي جدي مربيگري كلينزمن ياد مي‌شد هر چند سرمربي پيشين تيم ملي آلمان در جريان جام جهاني 2006 در نهايت تصميم گرفت تا به بايرن مونيخ بپيوندد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهر حال الان دیگه یورگن کلینزمن مربی تیم ماست و ما ازش حمایت می کنیم. امیدوارم بایرن مونیخ با این مربی به جایگاه اصلیش برگرده و در اولین قدم قهرمان دور بعد لیگ قهرمانان و ... بشه. به امید موفقیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله از June 2008 جای جنرال اتمار هیتسفلد رو میگیره.

فقط لوتار ماتیوس
    به شدت تایید میشه دوست من!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ولی اعلام مربی گری کلینزمن به نظر من الان از اقتدار جنرال هیتسفلد کم میکنه و رو کارش تاثیر میزاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ولی اعلام مربی گری کلینزمن به نظر من الان از اقتدار جنرال هیتسفلد کم میکنه و رو کارش تاثیر میزاره
    این درست ولی از یه طرف هم ممکنه بخواد با خاطره ی خوش بایرن رو ترک کنه!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز یادم نمیره دفعه قبل که آخرین بازی هیتسفیلد بودش و قرار بود بعدش ماگات بیاد جاش براش جشن گرفتن و داشت گریش میگرفت توی ورزشگاه.فکر کنم اینبارم همین بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

منچستر لوکاس پودولسکی رو میخواد
    بیچاره تو بایرن نیمکت نشینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •