تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 2376 اولاول ... 2935363738394041424349891395391039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI.ARB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض میثم منیعی:فكر مي‌كرديم با "رئال مادريد" بازي داريم!

ثابت كرديم كه پرسپوليس بين‌المللي بازي نمي‌كند

بازيكن تيم فوتبال استقلال پس از مساوي مقابل پرسپوليس گفت: قبل از داربي تمامي رسانه‌ها اعم از صدا وسيما و مطبوعات سعي در بهتر نشان دادن پرسپوليس نسبت به استقلال داشتند.

ميثم منيعي اظهاركرد: علي رغم اين‌گونه تبليغات، ديروز ثابت شد كه سطح بازي تيم ما از پرسپوليس بالاتر بوده و اين تيم حرفي براي گفتن نداشت.

وي تصريح كرد: ما چند موقعيت صد درصد گل داشتيم كه اگر از آنها استفاده مي‌كرديم،‌ هم اكنون برنده‌ي بازي بوديم. هرچند كه با اين تساوي نيز چيزي از ارزش‌هاي استقلال كم نمي‌شود.

منيعي با اشاره به اين‌كه عقب نشيني تيم استقلال پس از برتري به دستور كادرفني نبود، افزود: استقلال يك تيم جوان و پرانگيزه است كه همين عامل يكي از علل تدافعي شدن تيم و استفاده از ضد حملات بود.

وي درمورد پرسپوليس تاكيد كرد: اين تيم برنامه‌ي خاصي مقابل ما نداشت. كار عمده‌ي آنها ارسال توپ‌هاي بلند و استفاده از توپ‌هاي برگشتي از محوطه‌ي جريمه بود.

منيعي در پايان گفت: دو شب قبل از بازي و پس از پايان يكي از برنامه‌هاي ورزشي مربوط به داربي، همگي فكر كرديم با "رئال مادريد" بازي داريم اما، با ارائه يك بازي زيبا ثابت كرديم كه مربي پرسپوليس در بين‌المللي داشتن اين تيم سخت در اشتباه است

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

این هفته معلوم میشه استقلال درست شده یا نه ؟

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

این هفته معلوم میشه استقلال درست شده یا نه ؟
    دقیقا .
    تا حالا چند تا بهار دیدین که فقط یه گل نشون دهنده اومدنش باشه ؟
    البته قطعا استقلال بهتر میشه وضعیتش و بازی های خوبی هم خواهد کرد ولی این مساوی ، دلیل نمیشه که از این هفته شروع شده باشه .

البته بردن پگاه میتونه کمی بهش کمک کنه .

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دیگه اگه می خواد یه فرجی بشه باید حتما 3 .4 تا بازی بعد رو حتما ببره

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض نيكبخت : نمي خواهم تماشاگر نماها را استقلالي بدانم

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو یی اظهار داشت : در همه دوران فعاليت ورزشي ام ، در هر تيمي كه بوده‌ام سعي كردم كه بازيكنان يا نفرات ساير تيم ها به هيچ عنوان از دست من نارضي نباشند. وي ادامه داد : هميشه ارادت خود را به استقلال نشان داده ام و همچنان معتقدم جايگاهش در اواسط جدول نيست ؛ اما همه ديدند بعضي‌ از تماشاگرنماها كه نمي‌خواهم بگويم استقلالي بودند ، به چه شيوه زشتي به من بي‌احترامي كردند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض درسي كه استقلال به تمام ليگ داد

هفته نهم ليگ در حالي براي سرخپوشان پايان يافت كه آنها براي اولين بار به تيمي مستحكم خوردند كه نه تنها چيزي از آنها كمتر نداشت حتي در بسياري از جهات نسبت به آنها برتري دارد و الحق كه استقلال مقابل پرسپوليس مستحق پيروزي بود و نه هيچ نتيجه ديگر و اگر هم مي بينيم اينك قاضي ميدان حكم به تقسيم امتيازات مي دهد فقط بايد به اقبال و شانس بلند پرسپوليس رجوع كرد كه اين تك امتياز زائيده همين موضوع است. اما جداي از خوش اقبالي سرخپوشان آنچه در بعد فني بايد به آن پرداخت و از نكات مهم دربي 63 است درسي اساسي و حياتي براي رويارويي ديگر حريفان با تيم قطبي است همان روش مهمي كه تا حدودي راه آهن و فجر هم نمايشگر آن بودند و چنانچه از اين هفته شاهد زمينگير شدن تيم پرسپوليس بوديد اصلا تعجب نكنيد زيرا استقلال براي تمام ليگ ترسيم كرد كه چگونه ميتوان سرخپوشان را متوقف كرد و حتي شكست داد.بله پرسپوليس در دربي 63 مقابل حريف نترس و گردن كلفتي به نام استقلال وقتي ديد كاري از پيش نمي برد خيلي سريع دست به عقب نشيني زد و تلاش كرد فقط سنگر خويش را حفظ نمايد و برخلاف آنها استقلال با روحيه صد چندان نه تنها كم نياورد و مايوس نشد كه بر دفاع چند لايه حريف حمله ور شد و با بالا بردن توان هجومي خويش آنها را در مصاف شجاعت مردان آبي تا سر حد يك شكست محسوس برد و شايد اگر نبود اقبال بلند حتي پرسپوليس تصور تساوي هم نمي كرد و به شكست راضي شده بود زيرا قطبي نيك مي دانست گشودن سنگر استقلال اصلا در حد و توان مردانش نيست و شايد آن تك گل آنها هم به خاطر دعاي هواداران دل شكسته اي بود كه خدا به آنها رحم كرد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض روانخواه: به من می گفتند «امید دكو»

در چهره او یك نوع آرامش و اعتماد به نفس خاصی دیده می شود، یك بازیكن جوان اما پر مایه و جسور، كسی كه اگر گرفتار مصدومیت و حاشیه نشود می تواند جانشین شایسته ای برای جباری و به اصطلاح همان گمشده استقلال در خط میانی باشد

در چهره او یك نوع آرامش و اعتماد به نفس خاصی دیده می شود، یك بازیكن جوان اما پر مایه و جسور، كسی كه اگر گرفتار مصدومیت و حاشیه نشود می تواند جانشین شایسته ای برای جباری و به اصطلاح همان گمشده استقلال در خط میانی باشد. گل زدن در دربی یكی از این نشانه ها است چرا كه پیش از اینها در تیم ملی جوانان، امید و مقاومت سپاسی روانخواه جسور و همه كاره را در زمین فوتبال دیده بودیم.
    متولد ۲۸/۶/۶۶ هستم، اهل شهر فیروزآباد فارس، شهر كوچكی است و محله خاصی ندارد. با بازیكن هایی مثل صادق كرمی و فرید عابدی همشهری هستم، لقب خاصی در شهر و محله مان نداشتم اما برخی به من می گفتند: امید دكو. ۲ هفته است همراه خودم را خاموش كرده و به این بازی فكر می كردم، حالا هم می خواهم خاموش باشد حداقل ۷ روز دیگر تا همه چیز عادی شود، می دانم پیامدهای بسیاری دارد اما باید حوصله كنم.
    امید روانخواه دیشب میهمان ما بود، خونگرم و آرام با او درباره بازی و … حرف زدیم. او معتقد است با تیمی به پرسپولیس گل زده كه به او یك شخصیت جدید داده: اما تازه اول كار است. حالا باید مراقب همه چیز باشم تا راه را اشتباه نروم. مهمتر از نام من كه در تاریخ فوتبال ثبت شد، جایگاه استقلال است. حالا باید جدی تر از گذشته باشیم. ما دیگر نباید ببازیم و خود را بالا بكشیم و بقیه كه به صورت پرسش و پاسخ مطرح شده است.
    ● اولین تجربه دربی امید روانخواه چطور بود؟
    ▪ خب، تجربه خوبی بود. همانطور كه خودتان دیدید بازی وقتی شروع شد ۲ تیم واقعا استرس داشتند. استرس دربی البته طبیعی است. برای همین هم چه استقلال و چه پرسپولیس احتیاط می كردند اما هر چه زمان بازی جلوتر رفت شرایط هم بهتر شد و ۲ تیم عملكرد بهتری داشتند.
    ● استقلال را در این بازی چطور دیدی؟
    ▪ استقلال در نیمه دوم واقعا شروع خوبی داشت و با اطمینان می گویم كه بهتر از پرسپولیس كار كرد اما متاسفانه بعد از گل نتوانستیم نتیجه را حفظ كنیم. تیم ناخودآگاه عقب كشید و در نهایت هم گل مساوی را خوردیم.
    ● فكر نمی كنی دلیل عقب كشیدن استقلال تعویض تو بود؟
    ▪ من نمی دانم. در این مورد باید مربیان نظر بدهند. این سؤال را از بقیه بپرسید.
    ● از تعویض كه ناراحت نشدی؟
    ▪ نه من اصلا از تعویض شدن ناراحت نمی شوم. این تصمیم مربیان است و هر تصمیمی كه كادر فنی بگیرد من تابع هستم. دلیلی ندارد ناراحت شوم.
    ● اصلا تصورش را هم می كردی در این بازی گل بزنی؟
    ▪ خب تلاشم را می كردم و امیدوار بودم كه بتوانم خوب بازی كنم و حتی گل هم بزنم. برای همین هم از قبل بازی به گل زدن در دربی فكر می كردم. چرا نباید فكر می كردم...
    ● البته علاوه بر استقلالی ها، پرسپولیسی ها هم از گل زدن تو غافلگیر شدند.
    ▪ بله، به هر حال آنها منتظر بودند كه فورواردهای استقلال گل بزنند اما خب پای من به گلزنی باز شد.
    ● بعد از گل به سمت چه كسی رفتی؟
    ▪ سمت نیمكت دویدم. آقا صادق مقابلم بود و بعد هم كه خودتان دیدید...
    ● فكر می كنی خط هافبك استقلال در این بازی نمره قبولی گرفت؟
    ▪ بله، نقطه قوت استقلال خط هافبك بود. ما وسط زمین را كاملا به دست گرفته بودیم و پرسپولیس را تحت فشار گذاشتیم. حتی اسم پرسپولیسی ها هم در میانه زمین نمی آمد.
    ● به نظر می رسید استقلال نسبت به بازیهای قبلی به انسجام و هماهنگی بیشتری رسیده است؟
    ▪ ببینید من فكر می كنم تمرینات ما نسبت به بازی با سپاهان بهتر شده بود. به هر حال شناخت بهتری هم از تیم پرسپولیس داشتیم. ضمن اینكه این بازی انگیزه ما را بالا برده بود، دربی همیشه شرایط خاص خودش را دارد. ما قبل از بازی با پرسپولیس نهم جدول بودیم و همین باعث شده بود ما انگیزه بیشتری داشته باشیم.
    ● فكر می كنی استقلال در این بازی مستحق چه نتیجه ای بود؟
    ▪ ما بازی را تا دقیقه ۸۴ یك - صفر برده بودیم. حق ما بود كه برنده این دربی باشیم اما به هر حال پرسپولیس هم خوب كار كرد و در نهایت بازی مساوی تمام شد.
    ● اولین كسی كه بعد از بازی به تو زنگ زد و بابت گل تبریك گفت چه كسی بود؟
    ▪ پدرم اولین نفری بود كه به من تلفن كرد.
    ● و اولین كسی كه تو بعد از بازی زنگ زدی؟
    ▪ آقای غلام پیروانی، ایشان برای من خیلی زحمت كشیده اند. همیشه بعد از بازیهایم اول به آقای پیروانی زنگ می زنم. ایشان هم واقعا خوشحال بود و به من تبریك گفت: زحمت های آقای پیروانی را هیچ وقت فراموش نمی كنم.

صنم بیاناتی (مصاحبه: روزنامه ايران ورزشي)

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض محرومیت استقلال و پرسپولیس قطعی نیست

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: تا زمانی که محرومیت باشگاههای استقلال و پرسپولیس از سوی شورای عالی استیناف تایید نشود، این رای قطعی نیست.
    عبدالرحمان شاه حسینی با بیان این مطلب درگفتگو با خبرنگار مهر افزود: آراء کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درخصوص محرومیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس جدید نیست. کمیته انضباطی 12 روز قبل به دنبال تخلفات تماشاگران این دو باشگاه رای به محرومیت آنها داد اما بنا به دلایلی این آراء از سوی فدراسیون فوتبال به باشگاههای یاد شده ابلاغ نشد

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واقعا حیف شد باید این لونگیارو میبردیم.....حیف ....حیف.....

به نظر من تیممون از بازی پگاه بردهاشو شروع میکنه و به صدر جدول نزدیک ونزدیکتر میشه و در عوض پیروزی با بازیای سختی که داره از صدر جدول دور و دورتر میشه
    Last edited by fery joon; 16-10-2007 at 20:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض كارت بازي بيژن كوشكي صادر شد

كارت بازي مدافع جديد استقلال صادر شد تا در هفته دهم وی بتواند به ميدان رود. به گزارش سایت رسمی باشگاه همانطور که قبلا نیز سخنگوی باشگاه استقلال گفته بود بر اساس قوانین لیگ فوتبال ایران با صدور کارت بازی بیژن کوشکی، وی می تواند از هفته دهم مسابقات لیک برتر در صورت صلاحدید کادر فنی در ترکیب تیم فوتبال استقلال قرار بگیرد.گقتنی است بيژن كوشكي آخرين بازيكني بود كه به استقلال پيوست. با حضور او ظرفيت استقلال تكميل شد و استقلال ديگر نمي‌تواند بازيكن جديدي جذب كند.
    وي حدود 20 روز پيش با استقلال قرارداد امضا كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •