تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 39 از 2014 اولاول ... 2935363738394041424349891395391039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار ساير تيم ها : ميثاقيان : دروغ مينويسند... من نگفتم...

ديدار پرسپوليس - راه آهن، جدا از رويارويى كاشانى - انصارى فرد، با حواشى ديگرى نيز همراه خواهد بود. تقابل پرسپوليس و ميثاقيان همواره ديدنى بوده و پر از حاشيه.

ميثاقيان اين بار هم زودتر از پرسپوليسى ها كرى خوانى را آغاز كرد و با به زبان آوردن جمله با يك تيم محلى هم پرسپوليس را شكست مى دهم، جرقه اول را زد. گرچه حالا تكذيب مى كند و مدعى مى شود كه هرگز چنين حرفى را به زبان نياورده: اين حرف يعنى بى احترامى به حريف. هرگز چنين صحبتى نداشته ام و نمى دانم چرا از قول من مصاحبه هاى رنگارنگ چاپ مى كنند. من براى تماشاگران پرسپوليس احترام خاصى قايلم. البته اين صحبت پيش از تكذيب واكنش نيكبخت را در پى داشت: ميثاقيان مى خواهد جلب توجه كند.» ميثاقيان هم مى گويد:«نيكبخت درست مى گويد! پاسخى برايش ندارم.

سرمربى راه آهن در ادامه در خصوص ديدار برابر پرسپوليس مى گويد: نمى توانم بگويم مى بازيم. حريف براى بردن مى آيد و بازى ساده اى نداريم ولى مطمئن باشيد راه آهن نمى بازد. ما اهل جنگيدن هستيم و از حريفانمان هيچ هراسى نداريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض اخبار باشگاه : رودباريان: واعظی بايد در ترکيب بماند

دروازه بان اول تيم ملى در جام ملت هاى آسيا هنوز در پرسپوليس به ميدان نرفته و با مصدومیتی که در ابتدای فصل گریبان گیرش شد فرصت حضور در تيم جديدش را پيدا نكرده است. حسن رودباريان روز گذشته و در جريان بازى با احسان رى 30 دقيقه درون دروازه قرار گرفت و گل نخورد تا براى ۲ گلر ديگر قرمزها خط و نشان بکشد!

مثل اينكه دوران مصدوميت را پشت سر گذاشتى؟
    خدا را شكر ديگر آن مصدوميت اذيتم نمى كند. در طول هفته گذشته فشار تمريناتم را زياد كردم و فكر مى كنم به بهبودى كامل رسيده ام.

يعنى الان براى حضور در ميدان مشكلى ندارى؟
    يك مقدار از لحاظ آمادگى جسمانى بايد به شرايط بهترى برسم. من بعد از جام ملت ها يك هفته استراحت كردم و 10 روز به فيزيوتراپى مشغول شدم. الان يك هفته است كه به بدنم فشار مى آورم تا از لحاظ آمادگى جسمانى به شرايط مطلوب برسم.

مقابل راه آهن بازى مى كنى؟
    من تمرينات لازم را انجام مى دهم، بقيه اش با كادر فنى است.

بازى دوستانه چهارشنبه چطور بود؟
    بازى خوب و به موقعى بود. به نظر من انجام اين بازى در اين زمان لازم بود تا ما در خط دفاع و بقيه نقاط به هماهنگى لازم برسيم.

عملكرد مهدى واعظى در ۴ بازى گذشته را چطور ديدى؟
    خوب ما در ۴ بازى برنده بوديم و در ۲ بازى گلى نخورديم بنابر اين عملكرد واعظى خوب بوده. واعظى گلر جوانى نيست و سال ها در كنار تيم ملى بوده بنابر اين كمك بزرگى براى پرسپوليس خواهد بود.

اما شايد اين روند موفقيت او باعث نيمكت نشينى دايم تو شود؟
    بله اما من فكر مى كنم يك بازيكن بايد با شرايط جلو برود. براى موفقيت بايد صبر كرد. همان كارى كه من پارسال در باشگاهم و قبل از آن در تيم ملى كردم. معتقدم اگر شرايط بدنى ام را به حد ايده آل برسانم مى توانم از دروازه پرسپوليس به خوبى محافظت كنم.

اگر شرايط مساوى با واعظى داشتى، دوست داشتى كه مربى از تو و او يك بازى در ميان استفاده كند؟
    نه، اين مسأله در فوتبال امروز منتفى است. به نظر من تا موقعى كه دروازه بان اول اشتباه بزرگ نكند بايد در تركيب اصلى حضور داشته باشد.

كار كردن زير نظر قطبى چطور است؟
    قطبى مربى خوبى است و رابطه نزديكى با بازيكنان برقرار كرده. مهمترين چيزى كه در قطبى ديدم حس برنده خواهى است كه در او به وفور ديده مى شود. قطبى اين حس مثبت را به بازيكنان تزريق مى كند و يكى از دلايل موفقيت تيم همين موضوع است.

امسال ۳ بازيكن پاسى به استقلال و سه تاى ديگر به پرسپوليس رفته اند، كدام طرف سنگينى مى كند؟
    به نظر من اين مسأله زياد مهم نيست بلكه مهم و غم انگيز اين است كه يك تيم بزرگ با خيلى از بازيكنان بزرگ از بين رفته و ديگر كارى نمى شود كرد.

اما جواب سوال را ندادی؟
    هر دو طرف خوب يارگيرى كرده اند و نيروهاى دو طرف متعادل است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار باشگاه : واعظي: به راه آهن امتياز نمی دهيم

مهدى واعظى دروازه بان شماره يك پرسپوليس در خصوص بازى با راه آهن گفت: آنها در هفته هاى اخير، خصوصا بازى با سپاهان، خوب كار كرده اند و بايد با هوشيارى خاصى مقابل اين تيم قرار بگيريم. راه آهن براى اين بازى انگيزه زيادى دارد و ميثاقيان نيز هميشه مقابل پرسپوليس، نتايج خوبى گرفته است، البته ما اجازه نمى دهيم كه تيم او در اين بازى امتياز بگيرد چون بايد اين روند را ادامه بدهيم. بازيكنان ما بايد تمركز داشته باشند تا گل نخوريم، درضمن آنها بيشتر به ضدحملات فكر مى كنند و در حالت طبيعى نمى توانند به دروازه پرسپوليس نزديك شوند. اميدوارم در اين مسابقات بازى بدون اشتباهى را انجام دهيم.

واعظى در خصوص اشتباهاتى كه در بازى با پيكان داشت، گفت: قبل از بازى با پيكان بيمار بودم و اين موضوع از لحاظ آمادگى بدنى، مرا دچار مشكل كرده بود. مطمئن باشيد در بازيهاى آينده ديگر اشتباه نمى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار باشگاه : خبري از تمرين امروز

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه در مجموعه ورزشی نفت در تهرانسر برگزار شد.

بازیکنان در این تمرین پس از گرم کردن به دو دسته تقسیم شدند تا یک گروه زیر نظر افشین قطبی و یک گروه زیر نظر حمید استیلی به ادامه تمرین بپردازند . در این زمان واعظی ، کریمی ، رودباریان و حقیقی دروازبان های تیم زیر نظر سعید عزیزیان مربی دروازبان ها تمرین کردند .
    در ادامه تمرین پاسکاری های سه نفره در دو گروه و ضربه دروازه انجام شد تمرینی که در نهایت به ضربات از پشت محوطه جریمه تبدیل شد . در این تمرین کرکری دروازبان ها و بازیکنان و دو گروهی که در ضربه به دروازه با یکدیگر رقابت می کردند بسیار دیدنی بود . کریم باقری کاپیتان تیم پرسپولیس با گل کردن تعداد زیادی از ضربات خود در این وحله از تمرین از سایرین شاخص تر بود .

در پایان نیز گروهی از بازیکنان زیر نظر قطبی به مرور ضربات ایستگاهی ارسالی از جناحین پرداختند که در این تمرین مهدی واعظی مسوولیت حفاظت از دروازه تیم مدافع را بر عهده داشت . سایر بازیکنان نیز در یک بازی فوتبال در محوطه ای کوچک ، با سه دروازه وسه دروازه بان به تمرین پرداختند .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار باشگاه : پاداش به يك هوادار

تعاوني اعتباري شهر به پاس قدرداني از عمل خالصانه كشاورز هريسي متقبل شد : هزينه سفر حسن نيكجو و خانوادي وي به مشهد مقدس...

شركت تعاوني اعتباري شهر اسپانسر تيم فوتبال پرسپولیس هزينه سفر آقاي حسن نيكجو كشاورز هريسي و خانواده اش را به مشهد مقدس متقبل شد .
    به گزارش سايت رسمي باشگاه ( پرسپوليس ) شركت تعاوني اعتباري شهر در حاشيه دومين كنفرانس مطبوعاتي و راديو تلويزيوني باشگاه پيروزي اعلام كرد كه به پاس قدرداني ازعمل خالصانه آقاي حسن نيكجو هزينه سفر او و خانواده اش را جهت زيارت به شهر مقدس مشهد تقبل خواهد كرد .

آقاي حسن نيكجو در هفته جاري با ارسال نامه اي به همراه پنج هزار تومان پول نقد به باشگاه پرسپولیس اولين كمك مالي را در فصل جاري به اين تيم كرد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب استقلال باز هم باخت[img]

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

بیچاره حجازی من اصلا خوشحال نشدم دوست دارم استقلال همیشه رقیب پرسپولیس باشه فعلا که داره میره پائین جدول
    دوستان فقط در مورد استقلال در این تاپیک صحبتی نکنید!!

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

بچه ها اروم و بی سر صدا خوشحالی کنین که استقلالی ها نفهمن

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من که خوشحال شدم نه به خاطر باخت استقلال به خاطر برد سایپا
    ایول علی دایی

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    کیفیدم ایول ایول .
    هیچی بهتر از باخت اینا منو شاد نمیکنه تازه یک گلم که نگرفتند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •