تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 42 اولاول ... 293536373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 420

نام تاپيک: چگونه صاحبه وب سایته رایگان برای خود شویم?!؟ (آموزش، بحث، تبادله نظر و ...)

داره خودمونی میشه Rossoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان، ببیند من میخوام یه سایت با فرانت پیج مثلا بسازم و بعد یه هاست بخرم و سایتی که ساختم رو بندازم روش. چطوری باید اینکارو بکنم؟
    لطفا یکی که بلده جواب بده!
    من الان با یه نرم افزار سایتم رو روی حافظه کامپیوترم ساختم! فقط میخوام بدونم چطوری میشه به فضایی که دارم انتقالش بدم. نرم افزار میخواد یا ... ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض یک سایت هاست رایگان دیگر

freeservers.com هم همچین امکانی داره. من ازش استفاده کردم. کارکردن باهاش خیلی راحته.
    ahmadyari.blogspot.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

باسلام
    دوستان من نیاز به مشورت دارم درباره ی نرم افزارهای سایت ساز
    فکر کردم بهترین جا برای طرحش اینجاست
    از دوستان طراح یا آشنا با مسائل طراحی وب خواهش می کنم این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو یه نگاهی بندازن و ببینن آیا ارزش داره که من این نرم افزار رو بخرم و درکل
    به نظر شما کدوم نرم افزار طراحی سایت ایرانی از همه بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی عزیزان و آقا داریوش گل :

من از کاربران جدید سایت هستم و علاقه پیدا کردم که طراحی وب سایت یاد بگیرم امیدوارم دوستان یاریم کنن تا ما هم به علاقمون برسیم من مبتدیم اگر کمکم کنید متشکر میشم در آخر از آقا داریوش که اینقدر صبور به سوالات پاسخ میدهند و تمامی دوستان زحمت کش کمال تشکر را دارم

معراج
    denizgonale@yahoo.com

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام---میشه به سایت های هاست رایگان اعتماد کرد؟----آخه خیلی امکانات می دن!-----امنیت داره؟----اطلاعات نمی پره؟ (ببخشید که من خط فاصله می زارم آخه مرورگرم خراب شده)

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام---میشه به سایت های هاست رایگان اعتماد کرد؟----آخه خیلی امکانات می دن!-----امنیت داره؟----اطلاعات نمی پره؟ (ببخشید که من خط فاصله می زارم آخه مرورگرم خراب شده)
    اعتماد که نمی شه کرد
    مثل اینه که بری مهمونی خونه کسی ، یهو دیدی با لگد انداختت بیرون یا اینکه بهت میگه بار و بندیلت رو جمع کن با پای خودت برو بیرون

به نظر من برای کسب تجربه خوبه

داره خودمونی میشه reza_888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لطفا یکی که بلده جواب بده!
    من الان با یه نرم افزار سایتم رو روی حافظه کامپیوترم ساختم! فقط میخوام بدونم چطوری میشه به فضایی که دارم انتقالش بدم. نرم افزار میخواد یا ... ؟
    دوست عزیز اینطور فرض می کنم که سایت شما از صفحات استاتیک تشکیل شده است و پسوند فایهایی که شما طراحی کرده اید پسوند html دارند .
    زمانی که شما هاست مورد نظر را خریداری کردید شما فایلهای خود را از کامپیوتر خود به سرور میزبان کپی می کنید و تمام.
    فایلی که نام آن Index.html یا default.html است بعنوان صفحه اول سایت شما است . پس بطور مثال بازدید کننده آدرس دامنه شما را در مرورگر وب وارد کرد اولین صفحه شما باز می شود.
    اگه باز ابهامی دارید بگید شاید بتونم بیشتر کمکتون کنم.

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما سایت های خارجی رو پیشنهاد می کنید یا ایرانی؟

داره خودمونی میشه reza_888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز سایت هایی که سرویس وب رایگان در اختیار شما قرار می دهند از نظر شما رایگان است در صورتی که بهرحال با روشهای دیگری هزینه های خود را جبران نمی کند.
    بطور مثال شما اگه بخواهید یک وبلاگ داشته باشید می توانید از سرویس دهنده مختلف رایگان استفاده کنید که کار شما را بسیار راحت کرده اند و شما به راحتی می توانید مدیریت محتوای خود را انجام دهید. حالا در نظر بگیرید می خواستید تمام کار را از خرید سرویس تا بقیه موارد خودتان انجام دهید علاوه بر هزینه نیاز به زمان برای مدیریت و تنظیمات آن هم داشتید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •