تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم برای قهرمانی شانس بیشتری دارد؟

راي دهنده
103. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایران

55 53.40%
  • استرالیا

10 9.71%
  • ژاپن

23 22.33%
  • کره جنوبی

4 3.88%
  • عربستان صعودی

2 1.94%
  • چین

1 0.97%
  • کویت

5 4.85%
  • سایر تیم‌ها...

3 2.91%
صفحه 39 از 75 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 750

نام تاپيک: »»» جـام مـلـتهــای آسـیـــا 2007: اخبار و نتایج

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

شرمنده پست اشتباهی

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

باشگاه رئال مادريد دقايقي پيش اعلام داشت كه از به خدمت گرفتن شوستر به عنوان سرمربي تيمش بسيار پشيمون شده و قصد به خدمت گرفتنه مربي بسيار خفن و با كلاس ايران رو داره و همچنين اين باشگاه اعلام داشت يكي از دلايل به خدمت گرفتنه امير قلعه نوعي به عنوان سرمربي جديد رئال مادريد بازيهاي درخشان تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسياست قابل ذكر هست كه سخنگويه باشگاه رئال مادريد با اشاره به افتخارات آقايه قلعه نوعي كه پس از سه سال توانست تيم پر طرفداره استقلال را به قهرماني برساند افزود يكي از از دلايلي كه اين مربي را انتخاب كرده اين است كه آقايه قلعه نوعي هميشه خدا رو شاكر است

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

بابا تاپیک به تاپیک اس ام اس ها تبدیل شده!
    در ضمن چرا هیچکس نتیجه بازی کره رو نگفت؟

کره 1 - بحرین 2

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا تاپیک به تاپیک اس ام اس ها تبدیل شده!
    در ضمن چرا هیچکس نتیجه بازی کره رو نگفت؟

کره 1 - بحرین 2
    جدي ميگي ؟ امسال جام شگفتيها توي آسياست.

استراليا كه پيچيد. اينم از كره .نتايج ژاپن چي ميگه ؟

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

جدي ميگي ؟ امسال جام شگفتيها توي آسياست.

استراليا كه پيچيد. اينم از كره .نتايج ژاپن چي ميگه ؟
    جدی نمیگم..
    شوخی کردم..

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گفتم با خودم بحرين تيمي نيست كه به كره 2تا بزنه حتما 5 تا زده

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بابا بی خیال شید دیگه ....
    بسه مسخره بازی !!!!!!
    نا سلامتی تیم کشورتونه .... حالا چه خوب بازی کنه و چه بد فعلا باید حمایتش کرد تا وقتی که از مسابفات برگرده .....
    این اقای Jak هم که اینجا رو کرده جایی برای مسخره کردن و بازی گرفتن اشخاص ....
    اخه کدوم مربی رو سراغ دارید که از اسم یه تیمی مثل مکزیک که سوم کوپا امریکا شد نترسه و بره توی کشوره خودشون با اون تیم بازی کنه .....
    به خدا هر مربی دیگه ای بود 4 تا تیم اسیایی که رنکینگشون زیر 100 جهانه دعوت میکرد تو تهران 5 تا بهشون میزد و دیگه خدا رو بنده نبود .....
    یه مقدار منطقی حرف بزنین ..... اخه شما که دایما میگید عنایتی بد بازی کرد حتما سر از فوتبال درمیارید و میدونید که پست تخصصی عنایتی هافبک چپ نیست ....همون جوری که پست زندی هم دفاع چپ نیست .... عنایتی رو باید در نوک حمله ازش استفاده کرد چون ضربات نهایی خوبی میزنه ..... در اصل یه تموم کننده خوبیه ..... برای همین 2 فصل اقای گل لیگ شد ....
    حالا این دیگه برمیگرده به شعور یه مربی که چطور از یه بازیکنش توی پسته تخصصیش استفاده کنه .....!!!
    من نمیگم قلعه نوعی توی این 2 بازی خوب کار کرد چون واقعا یه حرفیه که از روی عقل زده نمیشه ولی میگم با 2 بازی ودر اون شرایط اب و هوایی نمیشه در مورد یه مربی و بازیکن نظر داد .....
    بابا به خدا توی اون رطوبت و گرما اگه راه هم بری تمام لباست خیس اب میشه وای به حاله این که بخوای 90 دقیقه هم توی زمین 120 متری بازی کنی .....
    به مقدار شرایط رو درک کنید .......
    اینقدر هر چیزی رو سوژه مسخره کردن قرار ندید .... اونم تیم ملی کشورتون رو .....
    10 روز تحمل کنید و بعد هر چی دلتون خواست بگید .... فعلا بی خیال این حرفا بشید ( خواهشا ) ... ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من كاملا طرفدار امير خان وتيمش هستم وحمايتش هم ميكنم . وخيلي هم از بازي هاي ايران راضي هستم.اينو توي پست هاي بالام ميتونيد متوجه بشيد.
    شايد بگيد چرا ايران مثل هميشه چين رو 4 1 نبرد چرا به ازبكستان 5 تا نزد ولي من ميگم همينها خوب بود سطح فوتبال آسيا بلارفته ژاپن واستراليا رو نيگا كنيد به چه روزي افتادند

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

عزيزم شان فوتباله ايران اين نيست چي ميدونين از فوتبال شما من عمري خودم وفوتبال بازي ميكردم هم بازيم و رفيقمم تو مالزي رو نيمكته
    اينكه ميگي هوا گرمه و از اين حرفا همش بهانست اين همه مربي بردن يك ميني بوس مربي داره ايران اخرش اينجوري بازي ميكنه مگه تيم ژاپن نيست مگه تيم چين نيست مگه تيم عراق نيست مگه تيم عربستان نيست فقط واسه ايران هوا گرمه نه عزيزم اينا همش بهونه هست البته بي تاثير نيست اما نيمتونه اين همه تاثير داشته باشه
    آقايه دنيزلي وقتي اومد پرسپوليس دوتا بازي برايه اول پرسپوليس رو تو مدت دو هفته كه با تيم بود برابر سپاهان مساوي كرد اما تيمش قشنگ بازي ميكرد بعد از دو بازي پرسپوليس انقدر قشنگ بازي ميكرد كه تويه روزه غيره تعطيل 70 هزار نفر ميرفتن استاديم و همه كيف ميكردن از بازيه پرسپوليس در شرايطي كه اين همه بازيكن نداشت
    پسره خوب آقا سامان تيميلي ما بهترين بازيكنايه آسيا رو داره بايد خوب بازي كنه يكيش رو ميخواي معرفي كنم برات
    سعي كنين خودتون رو گول نزنين مثله اين ميمونه كه يه نفر ميخواد چيزي رو كه متعلق به يه ملت هس رو بندازه تو چاه با لجبازيهاش وما هم حمايتش كنيم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

jak عزيز منم مثل شما عمرم توي فوتبال بوده و بازي كردم ( در حد جونيور بايانو ). از آناليز و تحليل فوتبالم يه چيزهايي حاليمه ( در حد فيليپ اسكولاري ) به گرم بودن هوا نميشه بهانه آوردولي از تيم هايي مثل استراليا عربستان كره وحتي ژاپن بهتر بازي كرديم. اگر چين بازي زشت دفاعي رو در نيمه ي دوم نداشت الان من وشما داشتيم از گل هاي عنايتي و هاشميان تعريف ميكرديم.در ضمن فوتبال فقط نتيجه گيري نيست فقط قشنگ بازي كردن هم نيست .ايران هر كدومشو نسبت به خودش و آسيا خوب تو چمته داشت هم هر دو بازيش رو نتيجه گرفت وهم نيمه دوم هاي با شخصيتي داشت. نيمه ي دوم هميشه ملاك بازي باشه نه نيمه ي اول.

تيم بزرگ نيمه ي دوم خوبي داره نه نيمه ي اول.نيمه ي اول مخصوص آناليز ومحك زدنه نيمه ي دوم هم نيمه ي من وامير خان وخوزه مورينيو و فيل بزرگ ورايكارد وگوليت و .................................... است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •