تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 229 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام به بر و بچز گل پیسی ورلد.
    من یه کارت گرافیک Radeon 9250 دارم که سیدی درایورش رو گم کردم.دو سه بار درایور رو از اینترنت(با اون حجم های عظیم)دانلود کردم ولی نخورد بهش.
    یکی دو تا مغازه سیدی شو برام رایت کردن،سیدی نصب میشه.همه چیز هم درسته فقط رادئون 7500 رو نصب می کنه.یعنی اینکه تو Device Manager کارتم رو 7500 می شناسه.ولی من مطمئنم کارتم 9250 است.

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به بر و بچز گل پیسی ورلد.
    من یه کارت گرافیک Radeon 9250 دارم که سیدی درایورش رو گم کردم.دو سه بار درایور رو از اینترنت(با اون حجم های عظیم)دانلود کردم ولی نخورد بهش.
    یکی دو تا مغازه سیدی شو برام رایت کردن،سیدی نصب میشه.همه چیز هم درسته فقط رادئون 7500 رو نصب می کنه.یعنی اینکه تو Device Manager کارتم رو 7500 می شناسه.ولی من مطمئنم کارتم 9250 است.
    یه عکس از برد گرافیکت بزار ببینیم مشکل کجاست

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

یه عکس از برد گرافیکت بزار ببینیم مشکل کجاست
    شرمنده جواد جان،الان دوربین دیجیتال دم دستم نیست،با دوربین موبایل هم گرفتم،ولی زیاد خوب در نیومد(چیزی معلوم نبود).
    برادرم روی بردشو که نگاه کرد،گفت احتمالا چیپ ستش 7500 و بردش 9250.
    همچین چیزی ممکنه؟

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باسلام خدمت مدیریت تاپیک
    من مدتیه یه مشکل واسم پیش اومده اونم اینه که وقتی ویندوز xp رو نصب میکنم وسط نصب صفحه آبی پر رنگ میاد و یه سری نوشته برنگ سفیدمیاد که از بایوس خطا میگیره و از نصب خارج میشه اما همین پیغام وقتی وین 98 رو نصب کنم نمیاد
    هر وفت بخوام ویندوز رو عوض کنم باید اول وین 98 بریزم بعد آپدیتش کنم و وین xp رو نصب کنم میشه بگین مشکل از بایوسه وسخت افزاریه یا مشکل دیگه ای هست ناگفته نمونه که ه وقت میدم به اون شرکتی که سیستم رو ازش خریدم میگه مشکلی نداره . موفق باشید من منتظرم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شرمنده جواد جان،الان دوربین دیجیتال دم دستم نیست،با دوربین موبایل هم گرفتم،ولی زیاد خوب در نیومد(چیزی معلوم نبود).
    برادرم روی بردشو که نگاه کرد،گفت احتمالا چیپ ستش 7500 و بردش 9250.
    همچین چیزی ممکنه؟
    نه چنین چیزی ممکن نیست عیبی نداشت همون عکسو میزاشتی

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باسلام خدمت مدیریت تاپیک
    من مدتیه یه مشکل واسم پیش اومده اونم اینه که وقتی ویندوز xp رو نصب میکنم وسط نصب صفحه آبی پر رنگ میاد و یه سری نوشته برنگ سفیدمیاد که از بایوس خطا میگیره و از نصب خارج میشه اما همین پیغام وقتی وین 98 رو نصب کنم نمیاد
    هر وفت بخوام ویندوز رو عوض کنم باید اول وین 98 بریزم بعد آپدیتش کنم و وین xp رو نصب کنم میشه بگین مشکل از بایوسه وسخت افزاریه یا مشکل دیگه ای هست ناگفته نمونه که ه وقت میدم به اون شرکتی که سیستم رو ازش خریدم میگه مشکلی نداره . موفق باشید من منتظرم
    یه عکس از پیغام میزاشتی بهتر بود

با توضیحات شما احتمال به هارد میره کابلشو عوض کن پارتیشن درایو هم ntfs کن اگه نشد یه عکس از پیغام بذار منتظرم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جواد جان سلام چیزی که یادم رفت بگم اینه که من کلا هارد رو f disk کردم و درایوامم همه رو ntfs کردم به جز دارایو c چون وین 98 میخواستم بریزم اما این مشکل از وقتی درایو c رو هم ntfsکردم بیشتر شد چون وینxp دیگه مستقیما نصب نمیشه و این مشکل تغریبا از اول که من این سیستم رو خریدم بوده اما فروشنده سیستم میگفت ایرادی نداره در باره عکس باشه میفرستم برات ممنون از راهنماییت
    Last edited by سیاوش با مرام; 31-07-2007 at 20:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جواد جان سلام چیزی که یادم رفت بگم اینه که من درایوام همه رو ntfs کردم به جز دارایو c چون وین 98 میخواستم بریزم اما این مشکل از وقتی همه درایوها رو ntfs کردم بیشتر شد چون وینxp دیگه مستقیما نصب نمیشه و این مشکل تغریبا از اول که من این سیستم رو خریدم بوده اما فروشنده سیستم میگفت ایرادی نداره در باره عکس باشه میفرستم برات ممنون از راهنماییت
    راستی درایو c رو از داخل داس فرمت کن ببین راحت فرمت میشه یا بدسکتور داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باسلام مجدد من 2 تا سوال دیگه هم دارم اول اینکه هارد sata و فرقش از لحاظ سرعت خواندن اطلاعات با هاردهای معمولی چقدره و آیا تبدیل هارد data به sata میتونه با همون کیفیت کار کنه یا خیر چون من شنیدم این تبدیل ها خوب کار نمیکنن
    دوم اینکه هارد data وسترن چه جوریه از لحاظ کیفیت
    متشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض سلام آقا جواد

راستی درایو c رو از داخل داس فرمت کن ببین راحت فرمت میشه یا بدسکتور داره؟
    باشه عزیز این کار رو میکنم و فردا خبرش رو بهت می دم مرسی از اینکه اینقدر سریع جوابم رو دادی واقعا ممنون البته همه عزیزان تو این سایت واقعا کارشون حرف نداره از همشون ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •