تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 190 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1899

نام تاپيک: بحث در مورد فلش مموري ها

در آغاز فعالیت SOROSHENIKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من یه فلش مموری pqi مدل i820 خریده ام روی کاتالوگ آن قابلیت قفل سیستم ، قفل اطلاعات نوشته شده ولی نمی دونم این نرم افزارها رو چطوری باید گیر بیارم به سایت اون هم سر زدم ولی نتوانستم چیزی دانلو د کنم لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم.

در آغاز فعالیت SOROSHENIKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز کامپیوترت ویروسی شده اون هم بوسیله ویروسی که توسط کول دیسک و رم موبایلها منتقل می شه بهترین کار اینه که ویندوز رو از سر نصب کنی و بعد از نصب یه آنتی ویروس خوب مثل مک کافی آپدیت شده امتحان کنی اگه باز نشد و واقعا فلش دچار مشکل شده بود می توانی آنرا فرمت کنی بعد با یه برنامه ریکاوری مثلrecover my file اطلاعاتت رو بازیابی کنی .
    راستی اگه آنتی ویروس نداری برو تو سایت دانشگاه گیلان و سمت چپ پایین روی دکمه دانلود کلیک کن و آنتی ویروس مک کافی و آپدیت اونو که جدیدترین آپدیتها رو می زاره دانلو و نصب کن .موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من یه فلش مموری pqi مدل i820 خریده ام روی کاتالوگ آن قابلیت قفل سیستم ، قفل اطلاعات نوشته شده ولی نمی دونم این نرم افزارها رو چطوری باید گیر بیارم به سایت اون هم سر زدم ولی نتوانستم چیزی دانلو د کنم لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم.
    کجا رو گشتی ؟

بیا ... تمام نرم افزار ها اینجا هستند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

"My Drive " is a new utility software specially developed for PQI USB flash drives. Software supports Portable Favorites, PC-lock and personal file security functions.(1.0.7.0)

لینک مستقیم در صورتی که فقط همینو بخوای :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته پیشنهاد میکنم صفحات رو ببینی چون برنامه های جالبی داره

موفق باشی

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من الان یک مموری گیرم اومده ! ولی وقتی وصل میکنم ویندوز میفهمه وصل شده ولی نمیتونه بشناستش !!! اما فلش خودم رو که میزنم میشناسه !!!!!!!!!!!! مشکل چیه ؟؟؟

در ضمن من با برنامه hdtune_255 مموری توشیبا خودم رو چک کردم ! 12 بود !! خوبه ؟؟
    Last edited by ||SIAVASH||; 13-07-2008 at 20:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

مي خوام يه فلش2GB بخرم. يه ماركي به نام TwinMOS رو بهم پيشنهاد دادن كه ظاهرا 20 تومن قيمتشه. كسي در موردش اطلاعات داره؟ چجور ماركيه؟ ميشه چند مارك فلش 2GB زير 20 تومن بهم پيشنهاد كنيد؟ خودم در حال حاضر Trancend دارم. خيلي هم ازش راضيم. قيمت 2gb اين چقدره؟ بطور كلي اگه ميشه در مورد كيفيت و قيمت مارك هاي زير راهنماييم كنيد:

TwinMOS
    Trancend
    My Flash

راستي ظاهرش هم برام مهمه. چون مي خوام كادو بدم مثلا اين TwinMOS يه روكش چرمي زيبا داره.
    (برا این سوالم یه تا÷یک جدا هم زدم. اما جواب نگرفتم. لطفا اگه میشه زودتر راهنماییم کنین.)

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

مي خوام يه فلش2GB بخرم. يه ماركي به نام TwinMOS رو بهم پيشنهاد دادن كه ظاهرا 20 تومن قيمتشه. كسي در موردش اطلاعات داره؟ چجور ماركيه؟ ميشه چند مارك فلش 2GB زير 20 تومن بهم پيشنهاد كنيد؟ خودم در حال حاضر Trancend دارم. خيلي هم ازش راضيم. قيمت 2gb اين چقدره؟ بطور كلي اگه ميشه در مورد كيفيت و قيمت مارك هاي زير راهنماييم كنيد:

TwinMOS
    Trancend
    My Flash

راستي ظاهرش هم برام مهمه. چون مي خوام كادو بدم مثلا اين TwinMOS يه روكش چرمي زيبا داره.
    (برا این سوالم یه تا÷یک جدا هم زدم. اما جواب نگرفتم. لطفا اگه میشه زودتر راهنماییم کنین.)
    نميدونم اهل كجايي ولي اين TwinMOs رو تو مشهد ميدن به حدود 15
    در كل اين 3 نوعي كه نوشتي همشون فلش هاي خوبي هستن و من خودم كار كردم راضي بودم
    Transcend از نظر شيك بودن و سرعت و قيمت واقعا مناسب هست قيمت 2 گيگ هم حدود 13 بايد باشه البته بستگي به محل زندگيت داره
    Last edited by shahab_blaster; 14-07-2008 at 08:10.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نميدونم اهل كجايي ولي اين TwinMOs رو تو مشهد ميدن به حدود 15
    در كل اين 3 نوعي كه نوشتي همشون فلش هاي خوبي هستن و من خودم كار كردم راضي بودم
    Transcend از نظر شيك بودن و سرعت و قيمت واقعا مناسب هست قيمت 2 گيگ هم حدود 13 بايد باشه البته بستگي به محل زندگيت داره
    یه چهارساعتی با شهر شما فاصله دارم! ممنون از راهنماییت. حالا شما که استفاده کردی trancend بهتره یا twinmos؟

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

یه چهارساعتی با شهر شما فاصله دارم! ممنون از راهنماییت. حالا شما که استفاده کردی trancend بهتره یا twinmos؟
    به نظر من Transcend رو بگير هم شيك هست هم خوبه از نظر سرعت

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بدی Transcend ضعیف بودن جنس بدنه و همچنین شل شدن اتصال USB پس از مدت کوتاهی مثل کینگ های سیاه جدید TM2 هست ... اونایی که داشتن میدونند پس از مدتی رنگ بدنه و نوشته روی خوش پاک میشه!

سرعتشون هم به نظر پایین میاد برای read

اما توی رنج پایین بهترین انتخاب هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

روي بسته بندي اين TWinMos نوشته شده Made in china. اين فلش اصلش چينيه يا ايني كه من ديدم تقلبي بوده؟ كشور سازنده اش كجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •