مثلا هنگام حمام یا ..... به صورت شطرنجی ظاهرمی شود . حال می خواستم بدانم ایا مانند کامپیوتر دارای پچ رفع این سانسور هست یاخیر؟
مثلا هنگام حمام یا ..... به صورت شطرنجی ظاهرمی شود . حال می خواستم بدانم ایا مانند کامپیوتر دارای پچ رفع این سانسور هست یاخیر؟
سلام
سیاه و سفید شدن بازی ها به نوع سیستم تلوبزیون بستگی داره اگه روauto بزاری همه رو رنگی میشه
سئوالی داشتین بگین.....
سلام رئیس جان.برای پخش فایلهای avi باید ps2reality را نصب کنیم دیگه.من فولدر این برنامه را که شامل چند فایل به نامهای CDVD.IRX و MPLAYER.ELF و SYSTEM و READ ME!!!!.txt و IMPORTANT.TXT و دو پوشه به نامهای DOCS و UTILS که داخل این اخری فایلی به نام cdgenPS2.exe است روی cd با سرعت 4 رایت کردم.ولی وقتی توی دستگاه گذاشتم سی دی را نشناخت.آیا کارم درست بوده یا نه؟
ضمنا برنامه SMS Version 2[1].8 (Rev.2) برای پخش فایلهای avi است یا نه ؟ اگه ایراد از برنامه هاست میشه ورژن جدید هر دوی این برنامه ها رو بذارید.چوی فایل 1 کیلوبایتی system هم توی برنامه SMS نیست.
یک سوال دیگه هم دارم میشه از طریق فلش هم با نصب بر روی دستگاه این برنامه ها رو نصب کرد.خواهشاً راهنمائی بفرمائید.ممنونم
دوست عزيز
من از نزم افزار PS2 REALITY استفاده نميكنم
يعني تا قبل از اين كه با SMS اشنا بشم از اون استفاده ميكردم
كه اون هم به صورت اماده تو DVD مربوط به GAMESHARK و 31 نرم افزار كاربردي
PS2 كه تو بازار فراوان موجوده بود
و براي همين اطلاعاتي از فايل هاي تشكيل دهنده اين نرم افزار و چگونگي تهيه و رايت اون ندارم
پيشنهاد ميكنم شما هم DVD اين نرم افزار رو تهيه كنيد چون دردسر نداره
اما در مورد SMS چون اين نرم افزار رو اماده جايي ندارن يا حد اقل نديدم
بايد خودت تهيش كني
اون فايلي كه داري درسته
فايل SYSTEM رو بايد جدا دانلود كني يا ميتوني خودت با استفاده از NOTEPAD درستش كني
كه اموزشش رو دوستان گذاشته بودن
SMS فوق العاده قوي تر و كار امد تر از PS2 REALITY براي پخش AVI , DIVX , MP3 , JPG , MPEG هست
و ميتونه از انواع و اقسام FLASH MEMORY ها هم پشتيباني كنه
نه عزيز
از رو فلش نميشه
اگه كنسولت از نوع FAT هاي قديمي بود كه هارد ديسك ميخوردن ميشد از طريق هارد اون رو نصب كرد
موفق باشي
پس رئیس جان باید فایل مربوطه را روی دی وی دی رایت کنم یا سی دی؟ با همون سرعت 4 دیگه؟
ضمناً میشه بگید در مورد ساختن فایل سیستم تو کدام صفحه صحبت شده یا خودتان راهنمائی نمائید.ممنون میشم عزیز جان
Last edited by akbar-2007; 05-07-2008 at 16:35.
دوست عزيز
اون فايل SMS رو به BOOT تغيير نام بده
يعني بشه BOOT.ELF
بعئ فرقي نداره تو CD يا DVD بزني
ولي بهتره رو CD بزني تا DVD حروم نشه بيخودي
سرعت 4X باشه
ضمنان اون فاي SYSTEM حتما بايد همراهش باشه
چون اون فايل براي BOOT كردن دستگاه مورد نياز
تو GOOGLE سرچ بده SYSTEM.CNF
پيدا ميكني
موفق باشي
آقا من فایل سیستم را از یه جائی که توضیح ساختشو داده بود ساختم و روی سی دی همراه با فایل بوت با سرعت 4 رایت کردم.ولی وقتی توی دستگاه می ذارم اصلاً سی دی را نمیشناسه.دلیلش چیه که سی دی رو نمیشناسه؟ باید چی کار کنم عزیزجان
دوست عزيز
مشكل شما رو يك نفر ديگه هم داشته
كه بعد از كلي بحث و تحقيق اخرش هم نفهميديم جريان چي بوده
و به اين رسيديم كه مشكل از MODCHIP دستگاه بوده
من خودم تا زماني كه PS2 داشتم همين 2 فايل رو دانلود كردم تو يكي سي دي ريختم
با سرعت 4X رايت كردم
بلافاصله اومد بالا
حتي 2 تا سي دي هم نه همون دفعه اول رو سي دي اول جواب داد
شما ببين اسم فايل SMS رو به BOOT تغيير دادي ؟
موفق باشي
سلام
اگه منظور منم باید بگم مشکلم حل شده و خیلی راحت سی دی رو اجرا می کنم (البته الان دیگه با myPS2 v1.2 کار میکنم چون خودش قابلیت اجرا فایل های الف رو داره همچنین پخش مولتی مدیا و عکس)
اون مشکل به خاطر فایل بود که ایراد داشت پس از بابت مد چیپ خیالتون راحت باشه
من این رو اجرا کردم :
که البته اینجا نسخه جدید ترش هم اومده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
My PS2 هم اگه کسی خواست از اینجا دان کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
maxconsole.net
ممنون بابت توضيحاتت
من كه ديگه PS2 ندارم كه تست كنم اين نرم افزار
دوسات تست كنن نتيجش رو بگن
همچنين مزايا و معايبش رو
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)