آقا من فردا میرم بگیرم. کرک سالم رو هم پیش پیش دانلود کردم که گرفتم بریزم حال کنم.اگه سالم بود خبرتون میکنم(البته مغازه لواسونه ها)
آقا من فردا میرم بگیرم. کرک سالم رو هم پیش پیش دانلود کردم که گرفتم بریزم حال کنم.اگه سالم بود خبرتون میکنم(البته مغازه لواسونه ها)
بازی رو از اول نصب کردم کرک رازور هم ریختم اجرا شد یک مرحله هم بازی کردم (بدون مشکل) ولی بازم نتونستم آپدیت بکنم حالا از کجا بفهمم ورژن بازی چنده؟
توی منو ها هم هرچی گشتم چیزی به نام Skirmish پیدا نکردم
پس کجاست؟
این مشکل آپدیت رو یکی کمک کنه حلش کنم
کسی میتونه فایل EXE اورجینال رو برام آپلو کنه؟ این لینکی که گذاشتید دانلود نمیشه (فشردش بکنی میشه 3 مگ)
آدرس سیو بازی کجاست؟
ممنون
Last edited by *hamedkhatar*; 02-08-2010 at 13:58.
ممنون.
با Bitlord انجام دادم بخوبی عمل کرد و حدود 50 مگ دانلود کردم و تونستم بازی رو نصب کنم!
خیلی باحاله این بازی
مرحله دوم اونجا که باید فقط از بیست محافظت کنی هی مونده بودم باید چکار کنم درست بلد نبودم از ابزارها و امکانات استفاده کنم ولی دو بار اون مرحله رو رفتم تا بهتر یاد بگیرم با این که بار اول هم برده بودم
کسی نگفت Skirmish کجاست؟
دوستان بازی رو نصب کردم و خودش به ورژن 1.0.1 آپدیت شد.
من از کرک Razor1911 استفاده کردم اتفاقی نمیفته یعنی وقتی وارد بازی میشم بعد از پخش فیلم اول بازی میگه که باید اکانت battle.net استفاده کنم.
چکار باید بکنم؟
کرکی هست که بدون دردسر بازی رو اجرا کنه؟
من که نتونستم آپدیت کنم ولی دارم بدون مشکل با کرک رازور بازی میکنم
فقط نمیدونم چرا اسکیرمیشش نیست
روش استفاده از كرك razor رو شما توضيح ميدى؟
ويندوزم هم هفته!
البته ظاهرا استفاده ازش ساده هست ولى نميدونم چرا وقتى فايل keytro رو اجرا ميكنم صفحه يه لحظه سياه ميشه و اتفاقى انگار نميوفته؟!!
Last edited by lurenzo; 02-08-2010 at 20:15.
دوستان آیا این بازی کاملا کرک شده؟؟؟
مشکلی که وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نباید فایل Keytro رو اجرا کنید اون فقط تبلیغ رازور هست
شما باید sc2_copy.exe رو اجرا کنید خودش بقیه کارها رو انجام میده
فقط قبلش محض احتیاط فایلهای کرک رو توی مسیر بازی بریزید بعد اجراش کنید
این بازیش چطوریه که هرجا میریم تبلیغ اینو می بینیم؟ هرکی رو دیدم از این حرف میزنه؟؟ مگه شبیه جنرال 3 و 4 نیست؟ پس چرا از اونا همه بدشون میومد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)