<>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
<>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت شما دوست عزیز
گیاه شماره یک :
فارسی : پیله آ
نام انگلیسی : Aluminium plant
نام علمی : Pilea cadierii
--------------------------------------------------
گیاه دومی شبیه اینه ولی مطمئن نیستم ببین اینه یا نه اگه می شه عکسای بیشتری بگیری ازش
فارسی : شفلرا
نام انگلیسی : Umbrella tree
نام علمی : Schefflera arboricola
سومی رو نشناختم![]()
عکس سوم نوعی کراسولا باید باشه .
شباهتی با این عکس داره
![]()
سلام دوستان
من توی گلدونه عکس دومی یه ترکیب خاکی دیدم که در یکی از گلفروشیها هم قبلآ دیده بودم.
قیمتش هم گرون بود و یک کیسه رو 30هزار تومان میگفتن
از اون سفید گرد ریزا هم داشت که همش گوله گوله هست![]()
اینا یعنی چیه و از چه ترکیب خاکی درست شده که گرونه
مرسی
سلام به همه دوستان
من علاقه زیادی به احداث یک گلخانه پیشرفته دارم.ولی مبتدیم ایا با 200میلیون میشه و یه زمین 5000متری تو شمال میشه؟لطفا راهنمایی کنین ممنون.
این خاک تیره باید پیت ماس باشه که انواع مختلفی از این خانواده تولید میشه و فکر میکنم منشا طبیعی داشته باشه . بسیار بافت سبک و با خاصیت جذب و نگهداری آب فراوان . دانه های سفید هم پرلیت هست که کار ماسه رو انجام میده و منشاء معدنی داره و بسیار بستر سبکی را ایجاد میکنه و بیشتر برای ریشه دار کردن گیاهان استفاده میشه و بدون خواص شیمیایی است . اطلاعات بیشتر رو میتونی با یه سرچ بگیری
ممنون از حسین عزیز
آقا مارو تنها نذار. کار میدیم دست خودمونا
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه سال نو رو بهتون تبریک میگم امیدوارم که سال خوب وسبزی داشته باشید من یه سوال داشتم امیدوارم که جوابمو بدید ممنون میشم
من حدود 5 هفته پیش سه تا پیاز گل از قبیل اختر مریم و گل خورشیدی خریدم که گل خورشیدی حدود 20 سانتیمتر برگاش در اومده بود هر سه تاشونو تک تک تو گلدون کاشتم خاکشم مخلوط خاک باغچه و مقداری ماسه وخاکبرگ بود الان گلدون اختر 3 برگ بزرگ در اومده ورشدش خوبه و از لبه های برگش وقتی آب میدم به گلدون, آب میاد.گل مریم 2 تا جونه زده گل خورشیدی ام برگاش زرد شد منم از ته بریدمشون حالا همین جوری مونده .
حلا از شما اطلاعاتی در مورد این سه تا گل میخواستم تا بهتر ازشون مراقبت کنم ممنون میشم.
Last edited by majid42; 26-03-2009 at 19:18.
آقا فرشید گل
عذرخواهی میکنم اما باور بفرمایید تاخیر در حضور من در جمع صمیمی اینجا بخاطر درگیری شدید من با سن گندمه و تا دیروقت هرشب وقت منو میگیره . از ارادت من به بچه های خوب این سایت چیزی کم نشده . دیشب توجلسه از طریق موبایلم دست و پا شکسته یه چیزایی دیدم و الان خودمو رسوندم خونه تا یه سلامی عرض کنم و دوباره برم .انشاءا... بعد از برداشت گندم که تا اواسط خرداد طول میکشه دربست در خدمت شما هستم و باهم صفا میکنیم.
آقا مجید گل من تجربه پیازی ندارم فقط میدونم که پیازها نسبت به آبیاری بیش از حد حساسند و در اثر بیماریهای خاکزاد دچار پوسیدگی میشن و از بین میرن لذا بعد از فصل رویش دیگه نیازی به آب ندارند .از دوستانی که اطلاعاتی دارند خواهش میکنم که پاسخ دهند تا استفاده کنیم
حسین عزیزم
این حرفا چیه رفیق
اگر کمکی ازم برمیاد بگو خودمو برسونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)