اره خیالت راحت باشه چون در سیستم من هم high ندارد
ram : ocz platineum 4 gig (4 * 1 gig) ddr2 pc2 6400
cpu :intel core 2 dou 2.4 gh 4 mg
vga : asus geforce 8800 640 mg 320 bit
monitor : samsung 214t
اره خیالت راحت باشه چون در سیستم من هم high ندارد
ram : ocz platineum 4 gig (4 * 1 gig) ddr2 pc2 6400
cpu :intel core 2 dou 2.4 gh 4 mg
vga : asus geforce 8800 640 mg 320 bit
monitor : samsung 214t
به دوستانی که بازی را تمام کردند بگم برن بازی را در حالت hard ( همئن گزینه سوم در سوال ) چون در آن صورت بازی واقعی دیده می شود من 1 بار در حالت آسان به آخرش رفتم الان هم 2 روزه که دارم بازی را در hard بازی می کنم و به اون جایی رسیدم که بمب اتم ها شلیک می شوند یعنی درست در آخراش
gow.13 چیه؟
من اسونش 3 روز طول میکشه تموم کنم![]()
به صورت hard حتما بازی کنید چون فقط در آن صورت تبدیل به یک بازی جذاب و واقعی تر در می آید فقط این را بگم در hard زیاد دنبال آدم کشتن نباشید باید زود زود ماموریت های داده شده را انجام داد
quote=alizshah;1809487]من اسونش 3 روز طول میکشه تموم کنم[/quote]
تو هارد تعداد مرحله هاش به اندازه ی ایزی هستش ؟؟؟؟
من و داداشم یه روزه تمامش کردیم تو ایزی
تعجب کردیم تموم شد !!! همش 5 مرحله بودگفتیم یه ماهی کار داره !!!
[
بچه ها من هرکاری کردم صدای بازیم درست نشد ... من که نفهمیدم واسه چی اینجوری میشه ...همه جور مشکلی دیده بودیم جز این ........فقط مونده یه راه اونم تعویض میندوز و نصب مجدد بازی .... شاید درست شه ......؟ البته شایدم یه بار کارت sound رو دوباره از اول نصب کنم ببینم چی میشه ................کارایی که دوستان گفتند رو کردیم ولی نشد دیگه ............. من صدا می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اام
احتمال زیاد از تنظیمات دریاور کارت صداته.بچه ها تو pes هم این مشکلو داشتن بیشتر برا همین کارت صدا بود
============
یک چیزی دیدم کف کردم!!!!!!!!
وقتی مردم یک جمله از یاسر عرفات نوشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
منم الان بازی رو تموم کردم خیلی زود تموم شد
ولی اخرش خیلی خوب تموم شد
اصلا غیر از بازی صدای سیستم میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)