سلام برید به سایت زیر و جی میل را سرچ کنید یه سایت معرفی کرده که بدون دعوت نامه میشه عضو شد چون آدرس دقیق را نمیدونم خودتون تو سایت زیر سرچ کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برید به سایت زیر و جی میل را سرچ کنید یه سایت معرفی کرده که بدون دعوت نامه میشه عضو شد چون آدرس دقیق را نمیدونم خودتون تو سایت زیر سرچ کنید
دوست عزيز براي شما ارسال شد.نوشته شده توسط yashar3600
بجه ها يه gmail هم به من بديد
با تشكر
Last edited by saleh80; 22-02-2006 at 15:58.
منم ميخوام لطفاٌ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای saleh80 و uokabed ارسال شد
موفق باشید![]()
فقط نخنديد تازه عضو اين سايت شدم
يه كم در مورد جي ميل مي خوام بدونم
البته چند تا مقاله خوندم و مي دونم كارش چيه ولي نمي دونم چه جوري مي توانم جي ميل داشته باشم ايا امكان داره كه از سايت گوگل مستقيما جي ميل دريافت كرد وايا با داشتن جي ميل ايا مي توان با گوگل تالك كار كرد
اگه بايد حتما يكي ديگه برام تقاضا كنه خواهشمندم يكي از دوستان اين منت را بر بنده بگذارند
با تشكر
سقا![]()
دوست خوبم...نوشته شده توسط sagha
اولا خوش امد ميگم اومدنت رو به اين فروم.
2 اينكه گوگل هم مثل ياهو و هات ميل ايميل داره و همچنين مسنجر كه به گوگل مسنجر معروف هست...
اينها همين طور كه ممكنه بدونين بزرگترين سرمايه دارين اينترنتي هستن و با هم رقابت مي كنن... سر خدمتي كه به مردم مي كنن...
گوگل ميل يا همون جي ميل هم ايميل گوگل هست و تا اخيرا بايد از طرف يكي دعوت مي شدي تا بتوني ايميل بسازي براي خودت... اما جديدا گوگل هم امكان ثبت نام رو به همه داده...
اميدوارم مفيد بوده باشه...
موفق باشيد.![]()
شما اگه يك اكانت گوگل يا جي ميل داشته باشي ميتوني از تمام سرويس هاي گوگل استفاده كني مثل : talk, Gmail, Orkut, .... حالا شما E-mail ات رو بزار من دعوت نامه برات بفرستمنوشته شده توسط sagha
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)