با سلام، دوستان يك سوال داشتم، آيا كسى ورژن ژاپنى اين بازى رو بازى كرده، اگه بازى كرده آيا فرقى با ورژن انگليسى داره؟ يا فقط زبانش فرق ميكنه؟
با سلام، دوستان يك سوال داشتم، آيا كسى ورژن ژاپنى اين بازى رو بازى كرده، اگه بازى كرده آيا فرقى با ورژن انگليسى داره؟ يا فقط زبانش فرق ميكنه؟
فرقی با هم ندارن
من امتحان کرده بودم ولی تا جایی که یادمه تغییری نمیکردفقط یه سوال باروت نوع C رو تا حالا کسی امتحان کردن که نهایتا چی درست میشه؟! به طور عادی از باروت نوع C گلوله لانچر معمولی ساخته میشه. من یادم نمیاد که زیاد اون رو امتحان کرده باشم… کسی امتحانش کرده؟
سلام
از داخل صندوقچه يك وسيله ي گرد مشكي رنگ هست مثل دگمه(خودمم آخر نفهميدم چيه دواته جوهر حالا هر چي كه هست مهم نيست) اونو بردار بايد همرات باشه اونوقت ميتونيد وارد اتاق save كه شديد(با اون ملوديه زيباش) بازيرو save كنيد .
البته من اين بازيرو حدود 8،7سال پيش بازي كردم و يكي از زيباترين بازيهاي عمرم بود.
موفق باشيد.
میشه ملودیش رو آپ کنین
تو رو خدا
بدجوری هوس شنیدنش رو کردم
ملودی مورد نظر شما...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این جا دانلود کنید..
Last edited by Layken; 01-06-2011 at 23:52.
وا....
ارور 404 داد....
دوست عزیز از یه جا دیگه اپ کردم خودم هم امتحان کردم اوکی شد میتونی برداری
سلام من در قسمت وارد کردن آهنگ رو دستگاه پخش کننده مشکل دارم من در قسمت زیر پله ها یک دستگاه پخش کننده بود که برای من اینو پخش کرد duddud وقتی از پله ها با لا میرم و بالا نردبان میرم به به اتاق ذخیره بازی میرسم و میخوام رو اون رو تظیم میکنم روی duddud و دکمه پخش رو میزنم ولی هیچ کلیدی به من نمیده لطفا راهنمایی کنید
--------مشکل رفع شد------
جواب برای وارد کردن آهنگ باید آهنگی که برای شما پخش کرد مثلا اگر این بود duddud
وقتی داخل اتاق ذخیره بازی میرسی و میخوای اون رو تظیم کنی باید برعکس اون چیزی که پخش شده بود را وارد کنی که میشود uduudu و دکمه پخش رو میزنی و بعد به شما یک کلید میدهد
Last edited by farhadalizadeh; 05-06-2011 at 04:38.
زیر پله ها اون طرفش یه دستگاه ملودی دیگه هم هست. فکر میکنم اون کد درست رو میده. سیو اون قسمت رو داری تا تاییدش بکنی؟
سلام
ایا راهی داره The Mercenaries - Operation: Mad Jackal بدون تموم کردن بازی آزاد بشه؟
بعد یک راهنمایی برای تنظیمات دسته اویل 3 بگید؟آیا راهی داره به غیر از دستی فعال کنیم؟
بعد از 8 سال میخوام یه دست اویل 3 بزنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)