تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 870 اولاول ... 293536373839404142434989139539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

مال همه کمی لق میشه.در اصطلاح اب بندی شده.از این به بعد از شیوه ای که در پست قبلی ذکر کردم استفاده کنید تا مشکل پیش نیاد.در ضمن فکر نمیکنم بیشتر از این لق بشه.بی خیال.از اون چیزی که داری باید لذت ببری.من یک سال از ان70 نگهداری کردم و حتی از هندزفریهای گوشی استفاده نکردم ولی دیروز گوشی رو فروختم.برای من عبرتی شد که از چیزی که دارم باید لذت ببرم نه اینکه فقط تو فکر نگهداری از اون باشم.

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

قابل توجه بروبچ...گوشی منم فارسی داره اما نه مشکل پیدا کرده...نه تهش لق شده نه چیز دیگه عین ساعت کار میکنه ...صداشم که قربونش برم....صفحه نمایشش هم همه بچه محلا و دوست و اشنا رو انگشت به دهن کرده
    خیلی دارم باهاش حال میکنم...مثل قدیم که با 6630 حال میکردم...خدا بیامرزدش

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بابا یکی یه چند تا تم خوشکل بذاره دیگه!!!کف کردیم کل تاپیک شد حل مشکل و مقایسه

داره خودمونی میشه Nabakhsho0de's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یکی از طرفداران این گوشی هستم پس نگین که میخوام روش عیب بزارم .
    من از یه موبایل فروش شنیدم که 5700 و 5300 و ... از این سری دوام خوبی ندارن و پس از مدتی مشکل پیدا میکنند ( از لحاظ فیزیکی ) .
    خب حالا با توجه به اینکه من میخوام این گوشی رو بخرم یه راهنمایی بکنید و تگر واقعا اینطوری هست بگید . ( لطفا چون خودتون گوشی رو دارین تعصبی توضیح ندید و طرف حق رو بگیرید )
    خیلی خیلی ممنون
    ببین تا حدودی جوی استیک و قسمت پایینیش پتانسیل خراب شدن رو دارن ! بسته به نحوه ی استفادت از گوشی داره اگه ازونایی هستی که خوب نگه نمیداری گوشی رو این گوشی نمیتونه گزینه ی خوبی واست باشه ! کلا من اعتقاد دارم از لحاظ فیزیکی گوشی چندان خوبی نیست ( ممکنه نظر دوستان دیگه فرق کنه ! )
    ولی اگه خوب از گوشی نگه داری میکنی مشکل خاصی نخواهی داشت !

برای من عبرتی شد که از چیزی که دارم باید لذت ببرم نه اینکه فقط تو فکر نگهداری از اون باشم.
    کاملا درسته ! با همه ضعف و قوتهای این گوشی ( یا هر گوشی دیگه ) مهم اینه که آدم ازش لذت ببره !

سلام بچه ها واسه من که تهش یه خورده لق شده دوستانی که مثل ماله من قسمت چرخون گوشیشون لق شده بهم بگن بینم زیادن یا نه حالا کسی بلده چه جوری می شه درستش کرد ؟
    آره متاسفانه واسه همه همینجوریه !

داره خودمونی میشه Nabakhsho0de's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بابا یکی یه چند تا تم خوشکل بذاره دیگه!!!کف کردیم کل تاپیک شد حل مشکل و مقایسه
    تو این سایت عضو شو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گوشیتو از تو لیست انتخاب کن ( 5700 رو ندیدم ولی N95 رو انتخاب کردم که ورژن سیمبینش با 5700 یکیه ! ) بعدم برو به بخش تم ها و ... !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید عزیزان خواستم بگم گوشی من اصلا لق نشده هیچ ایرادی هم تا همین الان نداشته در ضمن من از خود سایت نوکیا سه تا بازی دانلود کردم یدونه هم انتی ویروس که دقیق متوجه نشدم ولی فکر کنم نوشته بود تا یکماه ساپورت میکنه اگه کسی انگلیسیش خوبه بره بخونه به ما هم بگه ولی حقیقتا میگم من خیلی تو خرید گوشی سخت گیرم تقریبا یکماه دنبال گوشی بودم همجور گوشی رو هم دربارش اطلاعات گرفتم هنوزم میگم بهترین گوشیرو با این مقدار پول گرفتم

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آخرین فریمور این گوشی چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟3.26 ؟؟؟؟یا جدیدترش هم هست؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

3.27 اخرین ورژن فریم ویر این گوشیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    شما اینقدر از این گوشی تعریف کردید که من رو وسوسه کردید یکی بگیرم. انشاا... جمعه صبح میرم.
    راستی اگه قابل اعتمادی تو جمهوری سراغ دارید یا خودتون خرید کردید و راضی بودید بگید تا یه راست برم از
    اونجا بگیرم وگرنه خودم می خوام برم از دفتر شاپیران بگیرم حداقل فکر کنم یه کم قابل اعتمادتر باشه.
    به هر حال اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یه جوری که خلاصه بهمون نندازن ما مثل شماها گوشی باز نیستیم..
    راستی یه سوال. این گوشی ویدئو را در حالت عمودی گوشی (مثل بقیه) نشون میده یا در حالت افقی که صفحه پهنتر هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من از شاپیران به صورت اینترنتی خرید کردم.ولی جمعه صبح مطمئنی؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •