میشه آدرس بدی
میشه آدرس بدی
پشت شهرداري هست ! پاساژ لباف ! تو جمهوري هم يه پاساژ هست رو به روي علائدين يه مغازه تابلو تو پاساژه هست اونم مي دونم داره !میشه آدرس بدی
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دستت درد نکونه فقط خودتم خریدی؟ اگه خریدی راضی هستی؟ کیفیت فیلماش خوبه؟
حالا اگه قیمتی از اون ور دارین میگین ؟چون به نظرم اگه از اون ور برام بفرسته خیلی بهتره.....(با یه قاب خوشگل که نشون کردم![]()
)
اخه هم میخوام بگم پی اس پی بفرسته هم ایکس باکس 360 .......
حالا اگه قیمتی دارین میگین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خواهش ميکنم ببخشيد لحنم بد بود. نميخواستم توهين کنم.
سلام . يه PSP بهم پيشنهاد شده از طرف يک فرد مطمعن که ميگه : همراه PSP و شارژر 1-مموری 2 گيگ سونی و يک کيف و يک محافظ و دانگريد شده به آخرين ورژن . با يک بند و يک هدفون و.... البته مدلش وليو هستش. ميگه بين 280 تا 320 . بنظر خودم که آدمی نيست که بخواد کلاه سر آدم بزاره چون ازون کله گنده ها هستش.
به نظرتون خوبه؟ بگيرم؟
من تا حالا Umd فيلم نخريدم ولي كيفيتشون خوبه ديدم !دستت درد نکونه فقط خودتم خریدی؟ اگه خریدی راضی هستی؟ کیفیت فیلماش خوبه؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
تو پك وليو كه گفته فقط يه مموري 2 گيگ اضافس وگرنه تمام چيزاي ديگه كه گفته شده تو خود پك هست ! بعدش از 280 تا 320 چهل هزار تومن فرق قيمته ! آخر 280 يا 320 ؟!سلام . يه Psp بهم پيشنهاد شده از طرف يک فرد مطمعن که ميگه : همراه Psp و شارژر 1-مموری 2 گيگ سونی و يک کيف و يک محافظ و دانگريد شده به آخرين ورژن . با يک بند و يک هدفون و.... البته مدلش وليو هستش. ميگه بين 280 تا 320 . بنظر خودم که آدمی نيست که بخواد کلاه سر آدم بزاره چون ازون کله گنده ها هستش.
به نظرتون خوبه؟ بگيرم؟
موفق و پيروز باشيد
جايود
قيمتش تو ورژن و مموری و باقيه لوازم جانبيش از 280 تا 320 تغيير ميکنه . مثل مموری.اما بقيه لوازم مثل هدفون و شارژر و بند ثابت هستن
راستی يه باطری هم اضافه داره
با محافظ LCD
Last edited by mazi_z_PSP; 13-06-2007 at 13:39.
بگیر اگه پولت میرسه بد نیست
اما...
یادت نره تا محافظ السیدی نگرفتی براش استفاده نکن ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)