سلام آقاي ufo-alienمن خيلي سرم شلوغ بودم وگر نه من هم يك كمكي ميكردم حالا كه يك كمي وقت آزاد پيدا كردم يك كمي جستجو كردم تا يه چند تا چيز گير آوردم تا بگذارم اگر ميبيني به صورت يك پكيج در نياوردم و لينك مستقيم ندادم چون دايل آپ دارم اگر يك موقعي دال آپ داشته باشي منو درك ميكني
عكس هاي نيرو زميني از سايت آجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكس هاي هوانيروز از سايت آجا:
کد:
عكس هاي نيروي هوايي از سايت آجا:
کد:
عكس هاي نيروي دريايي از سايت آجا:
کد:
عكس هاي مراسم رژهي روز ارتش از سايت آجا:
کد:
سرود هاي حماسي از سايت ساجد:
کد:
سرود هاي انقلابي از سايت ساجد:
کد:
آلبوم تصاوير از سايت ساجد:
کد:
صداي بي كلام از سايت ساجد(مثلا صداي آژير خطر براي بمب باران را داره):
کد:
اين دو تا لينك عكس هم اگر وقت كردي يك نگاه بنداز تك و توك عكس هاي خوب داره:
تصاوير1:
کد:
تصاوير2:
کد:
لوگو هايي كه گفته بودم رو ميخواستم آپلود كنم ولي توي رپيد شير تا وسطش ميرفت بعدش قطع ميشد اگر سايت خوبي براي آپلود داري بگو البته بايد تا يكشنبه صبر كني تا يك جايي برم كه adslدارهالبته اگر در اين مابين تونستم ميگذارم راستي همهي لوگو ها گير نيومد:
سوريه:هيچ كدام گير نيومد به غير از لوگوي گرد نيرو هواييشون كه يك چيز چرته.
ايران:فقط آرم كل آجا
آمريكا: همشون حتي آرم مركز سلاحهاي اتمي(از بس تبليغ ميكنن)
اسرائيل:آرم نيروي سلاحهاي اتميشون را خودم يك چيزي ساختم،نيروي هوايي وآرم اصلي ارتششون(كه ميشه روي نيروي زمينيشون گذاشتش)موجوده،نيروي درياييشون يك آرمي پيدا كردم ولي نميدونم براي اين نيرو هست يا نه(آرم Israel navy sealsاست)
روسيه:آرم اتميشون را كه خودم ساخت،بقيه آرماشون كه همه هست
فقط چندتا نكته را بگم:براي بعضي آرم ها دوتا آرم وجود داره ديگه با سليقهي خودت يكي را انتخاب كن
يك آرم نيروي هوايي كه بين آرم هاي اسرائيل بود را پيدا كردم فكر نكنم براي اسرائيل باشه چون خود اسرائي آرم نيروي هواييش كاملا با اين فرق داره اين را هر جا خواستي استفاده كن.
واينكه آرم ها لزوما همه گرد نيستن براي گد كردنشون(اگر حتما بايد گر باشن) بگو يك كاريش ميكنيم مثلا كادر گرد ميگذاريم يك فولدر all logoهم هست كه همون لوگوهايي كه از روش اين لوگوهاي نهايي ساخته شده هست اگر تونستم اون را هم ميگذارم تا اگر لازم داشتي استفاده كني
بعد يك چيزي اين پكي كه درمورد بحران خاورميانه گذاشته بودي را گرفتم ولي وقتي توي فولدر بازي كپي ميكنمش اون ارور بلند بالاهه هست كه ميگه كامپيوترت ويروس داره و...رو ميده
عكس از aja.ir