سینوحه وقعیت نداره بلکه میکا والتاری عقایدواتفاقهای آن زمان را به شکله زندگی نامه درآورده تاروان تر و
راحت تر فهمیده بشه
منم خیلی دوسش دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینوحه وقعیت نداره بلکه میکا والتاری عقایدواتفاقهای آن زمان را به شکله زندگی نامه درآورده تاروان تر و
راحت تر فهمیده بشه
منم خیلی دوسش دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونید11دقیقه ی پائولو ممنوع چاپ شد
و
قیمتش ازسه هزارو اندی به 4950 تومان رسیده
منم زودیکیش روخریدم
هنوزم توبازارپیدامیشه
من ترجمه ی دکتراحمدبهپورروخوندم خیلیم باش حال کردم.
اصلاًسمت منصوری نمی رم
چه جالب !
پارسال تو نمایشگاه کتاب از غرفه ی انتشارات کاروان که ناشر رسمیه آثار کوئیلو تو ایرانه پرسیدم کتاب 11 دقیقه رو ندارین یا تموم کردین؟
گفت این کتابی که الان تو بازاره و اون موقع هم تقریبا ممنوع چاپ شده بود فکر کنم...ناشره گفت این کتاب ترجمه ی نسخه ی اصلی کتاب ایشون نیست و از این حرفا که...اگه ایشون همچین کتابی داشتن ما هم حتما ترجمه و چاپ میکردیم...خلاصه که من هم هنوز شک دارم که این کتاب مال پائولو هست یا نه !..شما اگه اطلاعات دقیق تری دارین ممنون میشم منم در جریان بذارین
کتاب های سوپ جوجه برای روح جک کانفیلدم خوندم قشنگه
داستانهای کوتاه و جالب داره
بدردمترو,اتوبوس,مطب دکتر واین جور جاها می خوره چون تمرکزلازم نداره
![]()
Last edited by book worm; 21-02-2008 at 21:48.
قلمش می خوره ماله پائولو باشه
منم رفته بودم کتاب فروشیه جیحون(به نظر من بهترینه هم کتاباش ومخصوصاًکارکناش که عالی سرویس میدن)
4تا کتاب پائولو برای خودمو دوستم برداشتم.رفتم که حساب کنم طرف ماجرای 11 دقیقه رو بهم گفت منم یکی خریدم
بگردین هنوز ته بازار پیدامیشه
باتشکر از توجه شما![]()
'گفتی کتابفروشی جیحون؟ به نظرت هنوز داره؟
در مرود اینکه یکی از بهترین کتابفروشی هاست شدیدا باهات موافقم![]()
خب کتاب زیاد خوندیم
منتها از چه نظر می گید شما ؟
قرن من
گونتر گراس
روشنک داریوش
کتاب جالبیه . 100 داستان کوتاه که هر کدوم بیانگر یکی از اتفاقاتی است که از سال 1901 تا 1999 در المان اتفاق افتاده . البته شخصیت ها زیاده و گاهی داستان ها پیچیده و شاید باید خخیلی وقت بذارید تا کل مطلب را هضم کنید اما خوب حتی اگه وقت و حوصله انچنانی هم ندارید بازم به خوندن چند فصلش می ارزه . موضوع کتاب جالبه و واقعیات خوبی را هم بیان می کنه
البته منم اون قدر وقت نداشتم که دقیق تر بخونمش اما اگه وقت کافی دارید بخونیدش![]()
میشه لطف کنیدبگید
چه نوع دستانهایی
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)