دوست عزیز
منظور شما از ویولون آقای بیژن مرتضوی ، همون سازی هست که باهاشون نوازندگی میکنن ، یا ساز های سفید رنگ شبیه اون؟!
دوست عزیز
منظور شما از ویولون آقای بیژن مرتضوی ، همون سازی هست که باهاشون نوازندگی میکنن ، یا ساز های سفید رنگ شبیه اون؟!
درود
كسي قيمت اين وسيله ها رو نداره؟
Last edited by vashka_overloaded; 19-01-2009 at 11:29.
سلام
من یه چند تا سوال داشتم که امیدوارم دوستانی که در این مورد سررشته دارن بهم کمک کنند.
من تا همین چند وفت پیش گیتار فلامنکو کار میکردم و بعد همه تمرین هام را به خاطر درسم ول کردم . الان می خوام دوباره به دنیای نوازندگی برگردم ولی نمیدونم بهتره همون ساز خودم را ادامه بدم یا ساز مورد علاقه ء دیگه ام سه تار که خیلی هم صداش رو دوست دارم را بخرم و از اول شروع کنم...
با توجه به تفاوت های این دو ساز با هم واینکه من هم آدمی هستم که یک بار از زیر بار مسولیت تمرین مداوم فرار کرده فکر میکنید.ممکنه اگه سه تار هم بخرم بعد از مدتی تمریناتش کلافه ام کنه!البته الان یه خورده مصمم تر هستم.
سلام دوستان ! یه سوال داشتم ولی تاپیک مناسبش رو پیدا نکردم ! فکر کنم به همین جا مربوط بشه !!!
من دارم سه تار کار میکنم ولی شما فکر کنید من صفرم !!!! یعنی هیچی بلد نیست ! مثلا جتی نحوه صحیح دست گرفتنش رو !
می خواستم آموزشگاه برم ولی اینجا آموزشگاه دوتا بیشتر نیست و زمان شروع کلاس ها هم طوری هست که من نمیتونم شرکت کنم !
از یه طرف هم شدیدا علاقهمندم ! حالا دوحالت دارم ! یا باید خودم یاد بگیرم یا باید صبر کنم تابستون بیاد و بعد برم کلاس !
می خواستم بدونم برای اینکه خودم یاد بگیرم باید چیکار کنم ؟ مثلا تو YouTube فیلم های زیادی هست ولی نمیدونم باید اول به کدومشون مراجعه کنم ! گفتم که اگه ممکنه راهنماییم کنید !![]()
گیتار کلاسیک تو قیمت های 100 تا 120 چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوست عزیز من هم گیتار کلاسیک کار می کنم (تعجب می کنم که یه نفر پیدا شد که گیتار کلاسیک کار می کنه)
من توصیه می کنم اگر تازه کار هستی دنبال گیتار با این قیمت باش چون کیفیت صدای گیتار های زیر 300 هزار تومن خیلی تعریفی نداره و بعدا پشیمونی میاره
شاید اولش به نظرت فرقی نکنه ولی بعد از این که سازت حسابی پخته شد (یعنی مدتی از کار کردن باهاش گذشت-مثلا 1 در صورت کم کار بودنت یا 6 ماه در صورت پر کار بودنت) اون موقع خیلی خیلی پشیمون می شی...
این یه تجربه ی عالی از من و دوستای دیگم هست که اونا هم توی همون آموزشگاهی هستن که من هستم
اگر سوالی بود بگو![]()
سلام نمیدونستم اینو کجا مطرح کنم!!!!میخواستم بدونم از کجا میتونم قیمت این دستگاه های turn table رو بگیرم؟؟؟منظورم از تو نت هست!کلاسهای اموزشی این دستگاه چه قیمت هستند و دوره هاشون چند وقته هستن؟؟؟؟
چه شرکتهایی این نوع دستگاه ها رو تولید میکنند؟؟از pioneer و یاماها اطلاع دارم!شرکتهای دیگه چی؟
!تشکر!![]()
تو کف موزیک میخوام برم!اول تو کف ارگ بودم ولی میگن ارگ خزه و کسی سراغش نمیره دیگه!برو تو کار turn table!!به خاطر همینه پیگیر این نوع دستگاه شدم!نظر شما چیه؟؟!از اطلاعات و راهنمایی شما پیشاپیش ممنونم!![]()
سلام دوستان
ساز دهنی ها تو چه رنج قیمتی هستن؟
احمد جان
دوست عزیز من سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش گفتم شاید توضیحات من تکراری باشه
صبر کردم تا دوستان دیگه کمک کنم اما دیدم ز حد وقت گذشت
من تو دل خودم گفتم الان دیگه ردیفم باید تموم کرده باشید اما فکر کنم یه کمی تاخیر ایجاد شده باشه
دوست عزیز
طبیعتا مخالفت من با خود آموزی شاید یه مقداری منطقی باشه اما خود آموزانی داشتیم که الان کمتر از مستر کلاس برگذار نمیکنند!
در زمینه ی محصولات آموزش موسیقی یکی از شرکت هایی که میشه گفت پرکار تر از بقیه بوده شرکت افرا رایان هستش که آموزش 3 تار رو هم آماده کرده و خیلی بهتر از فیلم های متفرقه میتونه به شما کمک کنه
اگر تونستید از مغازه های محل سکونتتون تهیه کنید که عالی میشه
اما اگر در دسترستون نبود از سایت صوت آذین کمک بگیرین
باز هم اگر نشد من شخصا این محصول براتون ارسال میکنم
اینم آدرس سایت صوت آذین
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی![]()
دوست عزیز سلام
امیدوارم بتونم بهتون کمک کنم
راستش انتخاب یک ساز اصلا چیزی نیست که بشه کسی به کسی پشنهاد کنه
مخصوصا وقتی انتخاب سر یک دوراهی قرار میگیره که هر دوراه روشنه
با توجه به اینکه شما قبلا گیتار میزدین سه تار میتونه تغییر مسیر مناسب و شیرینی باشه
چون گوش شما با صدا آشناست و همینطور دستتون با ساز ، پیشرفت پر سرعت تری رو خواهید داشت اما این به این معنی نیست که تمرین رو دست کم بگیرین
موسیقی و تمرین مداوم الفت دیرینه ای دارند
البته سه تار هم ساز بی وفایی نیست و تمریناتش اونقدرا هم آزار دهنده نیست مخصوصا در موسیقی ایرانی که اساتید گوشی نوازی رو هم توصیه می کنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)