تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 61 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 604

نام تاپيک: « معرفي و بحث فايروالها »

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

کرکی جون ممنون اون کاری رو که گفتی کردم

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

vivasoft جان ممنون از نمونه ای که نشون دادی، اما سوال من بیشتر در مورد اون سایت خاص بود که قبلا یکی از بچه ها گفته بود تبلیغاتش رو بلاک میکنه اما برای من این کار رو نکرد و خودم دستی تنظیمش کردم.

لطفا در مورد بقیه نکات هم برام توضیح بده.

راستی موقع نصب اتوماتیک نصبش کنیم یا با استفاده از اون یکی گزینه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nimaoy
    vivasoft جان می توانید شما لطفا راه حل cracki جان را به شکل کاملتر و البته ساده تر توضیح دهید؟
    دوستان جوابی نبود؟

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نیما جان چرا عجله میکنی وقت اومدن بچه هارو در نظر بگیر
    اول برو داخل قسمت option بعد Αpplicaticn رو انتخاب کن تو اونجا ایکون بابیلون رو پاک کن ( remove) دفعه بعدی که این برنامه می خواد متصل بشه اوت پوست ازت میپرسه (سه قسمت داره ) اگه پایین کادر اخطار و نگاه کنی دو تا
    دکمه هست یکی Allow once و block once این دوتا خیلی کاربرد دارن مثلا وقتی یه برنامه میخواد متصل بشه اگه
    شک داشته باشی برای اینکه فقط ببینی چه اتفاقی میافته میتونی allow once بزنی با این کار برنامه اجازه اتصال
    میگیره ولی هیچ قانونی درباره اش درست نمیشه یعنی اگه برنامه یه بار دیگه بخواد متصل بشه بازم ازت میپرسه
    دوباره میتونی همون کار قبلیو بکنی تا هر وقت دوست داری.
    برعکسشم صادقه به همین راحتی

حسین جان تست انتی اسپای اوت پوست رو میزاریم بعده کرکی عزیز(البته اگه باعث زحمتشون نیست ) ولی یه
    نکته اون عددیو که برای دیتابیس اوردی درست نیست اون فقط ورژن و شماره اپدیتو نشون میده کاری به قدرت انتی
    اسپای برنامه نداره

چون این برنامه هوشمنده و برای صرف جوی دروقت شما تو قسمت تنظیمات اتوماتیک برنامه های قابل اتصالو
    خودش تنظیم میکنه اینجوری مثل کریو 8 بار درباره یاهو ازت سوال نمیکنه اگه اینجوری دوست نداری در هنگام نصب
    میتونی تیک برنامه هارو برداری و همه چیز دستی تنظیم کنی(اختیار همه چیز بدست شماست من منظور شمارو
    نفهمیدم) ولی اگه یه مدت باش کار کنی هر کاری میتونی باش بکنی واقعا برنامه خوشدستیه

من یبار دیگه تکنولوژی یا شیوه کار اوت پوست برات توضیح میدم :
    یه چیزی که بچه های باتجربه ام در موردش اشتباه کردن نحوه بلوک کردن این برنامه اس یعنی با زدن بلوک برای یه
    درخواست مثلا میبینن بازم مرور گرشون داره باز میشه و میره تو اون سایت ولی کار این برنامه کور کردن نقطه نهایی
    نه خود مرور گر یعنی فقط اون قسمتی که بلوک شده رو فلج میکنه این روش مزیتهای خودشو داره بقیه فایروالها
    برنامه اصلی رو بلوک میکنن
    Last edited by vivasoft; 27-09-2005 at 19:11.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

vivasoft جان من قصد ندارم از اوت پوست ایراد الکی بگیرم فقط مشکل هایی که باهاشون برخورد کردم رو می گم تا شما کمک کنید. آخه چرا یاهو مسنجر به طور کامل کانکت میشه و تازه بعد از اون سوال میکنه؟ (البته در مورد همه اینطور نیست)

ضمنا اگر میشه در مورد Rules های مختلفش هم توضیح بدید، راستش بعضی از اونها معلومه برای چیه اما بعضی هم نامشخصه (حداقل برای من)

راستی در System-->Firewall mode فرق گزینه های Stealth و Normal چیه؟

یک سوال دیگه (ببخشید که زیاد شد) اون plugin هایی که اخیرا معرفی کرده بودید مطمئن هستند؟ و با ورژن جدید هم کار می کنند؟

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگه یاهو تو لیست کنترل باشه باز میشه ولی گفتم که این برنامه جلو اطلاعاتی که می خواد رد و بدل بشه رو میگیره
    اونم با انتخاب شما
    مد stealth برای مخفی کردن شما به کار میره یعنی اگه کسی شمارو اسکن کنه فکر میکنه شما انلاین نیستی برای مقابله با
    هکرها مورد استفاده قرار میگیره مثل invisibel یاهو کار میکنه

احتیاجی نیست شما زیاد سر از قانونا در بیارید بهتر به فایروالت اطمینان کنی ولی اگه کسی بخواد میتونه برای خودش قانون
    درست کنه از یکار ساده مثل بلوک کردن یه پورت خاص تا پیچیده ترین کارها
    مزیت این برنامه اینه که یه فایروال حرفه ای که براحتی کاربرای عادی میتونن ازش استفاده کنن
    واقعا بحث این قانونا خیلی گستردس منم تا حدی باشون آشنایی دارم

اون پلاگین ها کار میکنن مخصوصا whoeasy مطمئنم بدردت میخوره
    کرکی یه توضیح داد میتونی تو قسمت اتک درجه رو بزاری روی high تا ببینی واقعا این فایروال مچ چندنفر تو روز برات میگیره
    امروز روز جالبی بود شاید تا الان 10 بار سیستم منو پورت اسکن کردن نمیدونم اوت پوست 3 بهتر شده یا شانس منه
    بعدم با whoeasy میتونی بفهمی از کجا دارن مزاحمت میشن

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ، پلاگین هات خیلی خوب هستند اگر چیز دیگه ای هم سراغ داری معرفی کن.

راستی من با این svchost.exe چه کار کنم، قبلا زون آلارم کاری با کارش نداشت اما اوت پوست این رو زیر نظر گرفته. بلاک بشه مشکلی پیش میاد؟ آزاد باشه چطور؟

امروز روز جالبی بود شاید تا الان 10 بار سیستم منو پورت اسکن کردن نمیدونم اوت پوست 3 بهتر شده یا شانس من
    من هم از همون اول روی High گذاشتم ولی نمیدونم چرا کسی با من کاری نداره!

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Hossein جان Svchost.exe یکی از Processer های خود سیستم عامل هست و هم باید با ویندوز اجرا بشه
    و هم باید دسترسی به اینترنت داشته باشه.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به این کتابخانه Pocesser ها برید که بیشتر از 100.000.000 نوع اطلاعات رو در مورد
    Processer ها در اینجا میتونی پیدا کنی. برای این کار کافیه که در وسط صفحه در قسمت Processer Library Search
    اسم Processer ت رو بنویسی و بعد نتیجه رو ببینی.

آدرس سایت بانک اطلاعاتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در مورد مقدار حملاتی که به شما میشه و اینکه چرا کسی به شما کاری نداره...
    دوست عزیز من مطمئن هستم که در مورد فایروال و نوع حملات اطلاعات کافی ندارید. البته اینو به این
    دلیل نمیگم که شما رو ناراحت کنم ولی به شما و هر کس دیگه ای که ذره ای زحمت به خودشون نمیدن تا
    صفحات این تایپک رو مطالعه کنندو بعد بدون دلیل و مدرک میاین این حرف رو میزنین

خوب آدم ناراحت میشه وقتی که میبینه دوستانی از جمله Vivasoft و یا مهدی جان و سودا ی عزیز اینهمه
    زحمت کشیدن و مطالب و تجربیات خودشون رو در اختیار ما قرار میدن و اونوقت شما انتظار دارید که لقمه رو بجون
    بزارن تو دهنتون.

دوست عزیز همه ما اینجا جمع شدیم که بحث و تبادل اطلاعات باهم بکنیم .و همین کار رو هم انجام میدیم و واقعا
    من یکی به این جور افراد افتخار میکنم که اینقدر برای دیگران و همنوع خودشون زحمت میکشن و این اطلاعات رو
    مفت و مجانی و بدون اینکه ما قدری به خودمون زحمت بدیم دریافت میکنیم.

هیچ فکرشو کردی بخوای بری دانشگاه درس بخونی چقدر خرجته... اونجا چی کار میکنی .. اصلا واسه چی میری
    شاید بعضی ها بگن خوب معلومه واسه مدرک...
    ولی سخت در اشتباها ... بابا جان مدرکو که الان سر کوچه دارن میفروشن. دیگه چرا اینقدر میرید دانشگاه پول خرج
    میکنید و وقتتون رو طلف میکنید...

به این مسئله که فکر کنید میبینید که اصل جریان یک چیزه دیگه ست... ما همه برای دریافت و کسب اطلاعات هستش
    که وارد دانشگاه میشیم .. برای اینکه چیزی یاد بگیریم.. برای اینکه اونجا کسانی هستند که رفتند زودتر از ما درس خوندن
    و آگاهی شون رو در رشته خودشون کسب کردن و. حالا نوبت ماست که بریم ازشون خواهش و التماس کنیم که یک ساعت
    بیشتر توضیح بده...

من خودم شخصا اگر حتی برای دریافت اطلاعات پول هم خرج نکنم هیچ فرقی برام نمیکنه و همون ارزش رو برام داره که
    قبلا داشته و گاه حتی بیشتر از قبل هم ارزش داشته چون خودم رفتم دنبالش... از کسی خواهش نکردم... از وقت خودم
    استفاده کردم و آگاهی رو که نیاز داشتم به دست آوردم.

این مطالب رو میگم به دلیل اینکه سوالاتون تکراریه... به دلیل اینکه حرفهایی رو که در مورد Outpost زدید که نمیدونم چرا
    کسی به من کاری نداره از روی نداشتن اطلاعات در مورد این فایروال بود. در حالی که در صفحات قبلی کلی در مورد شیوه
    کار و تنظیمات این فایروال VivaSoft عزیز بحث کردند .

البته این فکر رو نکنید که من دارم شما رو به نداشتن اطلاعات کافی محکوم و یا سرزنش میکنم .. اصلا و به هیچ وجه قصد
    من این نیست . چون همه ما همانطور که در بالا اشاره کردم جمع شدیم که تبادل اطلاعات بکنیم به دلیل اینکه ما همه مون
    از لحاظ اطلاعات کم داریم و باید از هم یاد بگیریم.

قسط من در پیش کشیدن این بحث فقط گفتن این مطلبه که اطلاعات دوستان رو سرسری نگیرید ... خودتون ضرر میکنید
    تعصب بیجا به یک برنامه نداشته باشید چون پولش تو جیب من و امثال تو نمیره و میره تو جیب اون کسی که نباید بره... حتی
    تو جیب خود کارمند شرکتشم نمیره ... اونا فقط حقوق بگیرای ماهانه هستش و اگر کارشون رو از دست بدن هیچی ندارن.

امیدوارم که منظور من رو فهمیده باشید. اگر متوجه شدید پس لطفا من خواهشم از شما و همه دوستان دیگه اینه که اول بحث ها
    رو بخونید اگر متوجه نشدید بگید کدام بحث و یا کدام قسمتشو متوجه نشدید تا من و یا دوستان دیگه بتونیم راهنمایی لازم رو
    بکنیم و بیشتر توضیح بدیم. ولی اگر کسی بیاد بحث ها رو نخونده بخواد نظری بده من شخصا اصلا کمکی بهش نمیکنم و مطمئنم
    که دوستان دیگه هم همینگونه برخورد خواهند نمود چونکه خود طرف نمیخواد 50 صفحه رو در عرض 1 یا 2 هفته بخونه و بعد همین
    آقا یا خانم انتظار داره که وقتی سوالی پرسیده میشه حتی اگر تکراری هم باشه بهش جواب داده بشه و اگر جوابی دریافت نکنه
    میگه که بابا فایروالتون کم آورد و یا اینکه اینجاش خراب بود ... فلانه ... بهمانه ... و ده ها تکه کلام دیگه که واقعا اعصاب من یکی
    رو میریزه بهم.

نمونه ش یک دوست دیگری بود که در صفحه قبل من ســــــــــــــــــــــــ ـه دفعه براش آدرس تایپکی رو که میتونست به جواب
    سوالش برسه بهش دادم و راهنماییش کردم اما بازم ایشون اومد و سوالشون رو تکرار کرد چونکه تنبلــــــــــن نمیخوان یاد بگیرن
    خوب باشه نخواین ما که مجبورتون نکردیم و اینجا هم هیچ اجباری در کار نیست ولی حداقل دست از سر ما بردارید. برید هر چی
    دوست داشتید استفاده کنید.

امیدوارم که از حرفهای من دلگیر نشده باشید چونکه من در بالا قصدم رو از نوشتن این مطلب گفتم و لطفا برداشتهای شخصی
    هم از گفته های من نکنید.

من تا جایی که بتونم به هر کسی کمک خواهم کرد ولی به شرطی که متقاضی باشه و از ته دل بخواد یک چیزی یاد بگیره.
    برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم.

فعلا تا بعد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

12

خودم ویرایش کردم: به خاطر اینکه دیدم پاسخ قبلی ام اگر چه به حق است اما در مرام من نیست که جواب آقای Cracki را که تا کنون چند مطالب ازشان یاد گرفته ام را با لحن مشابه خودشان بدهم بعضی قسمت ها را ویرایش کردم)

------------------------

دوست عزیز ترجیه میدهم به خاطر حفظ فضای دوستی انجمن از تهمت ها و بی احترامی هایی که کرده اید بگذرم.

و اما پاسخ:

Hossein جان Svchost.exe یکی از Processer های خود سیستم عامل هست و هم باید با ویندوز اجرا بشه
    و هم باید دسترسی به اینترنت داشته باشه.
    برای دریافت اطلاعات بیشتر به این کتابخانه Pocesser ها برید که بیشتر از 100.000.000 نوع اطلاعات رو در مورد
    Processer ها در اینجا میتونی پیدا کنی. برای این کار کافیه که در وسط صفحه در قسمت Processer Library Search
    اسم Processer ت رو بنویسی و بعد نتیجه رو ببینی.
    آدرس سایت بانک اطلاعاتی
    کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز من هم میدونم svchost جزء Process های خود ویندوز هست، اما چون قبلا با زون آلارم در گیر نمی شد و حالا با اوت پوست درگیر شده از آقای vivasoft در باره تنظیمات بهتر برای میزان دسترسی این Process کمک خواسته ام.

به خاطر آدرس بانک اطلاعاتی هم دستتان درد نکند.

اما در مورد مقدار حملاتی که به شما میشه و اینکه چرا کسی به شما کاری نداره...
    دوست عزیز من مطمئن هستم که در مورد فایروال و نوع حملات اطلاعات کافی ندارید. البته اینو به این
    دلیل نمیگم که شما رو ناراحت کنم ولی به شما و هر کس دیگه ای که ذره ای زحمت به خودشون نمیدن تا
    صفحات این تایپک رو مطالعه کنندو بعد بدون دلیل و مدرک میاین این حرف رو میزنین
    درسته من اطلاعات خیلی زیادی در مورد حملات ندارم ولی آنقدر ها هم که شما فکر می کنید بی اطلاع نیستم. آن جمله آخر من هم بر می گشت به گفته آقای vivasoft که از بدشانسی اش نوشته بود و من هم خواستم به مزاح بگویم خوش شانسم که پورت اسکن نشده ام. (البته بعد از آن چند بار شدم!)

و اما نوشته اید که من به خودم زحمت نمی دهم تا صفحات این تاپیک را بخوانم !
    جهت اطلاع عرض شود با توجه به اینکه بعد از نصب اوت پوست میدانستم آقای vivasoft در این زمینه اطلاع زیادی دارد که در انجمن هم عنوان کرده تمام پست های ایشان را از طریق جستجو پیدا کردم و در نتیجه آن هم اکنون هر 39 صفحه این تاپیک را به صورت ذخیره شده در کامپیوترم دارم و البته همه آنها را هم خوانده ام از جمله آن پست خیلی قدیمی vivasoft که مقایسه بین کریو و اوت پوست کرده بود به شیوه وبلاگی (خیلی هم جالب بود و دستش درد نکنه).

البته من به همین هم اکتفا نکردم و در نتیجه جستجو هایم آن مطلب جالب شما در باره مسائل امنیتی را که در تاپیک آنتی ویروس ها نوشته بودید را هم پیدا کرده و خواندم و هم اکنون آن پست را هم با ذکر اسم شما در پرانتر به مجموعه مطالب ذخیره شده در هاردم اضافه کرده ام.

حالا باز هم ادعا دارید که من راحت طلب و بی اطلاع هستم؟

هیچ فکرشو کردی بخوای بری دانشگاه درس بخونی چقدر خرجته... اونجا چی کار میکنی .. اصلا واسه چی میری
    شاید بعضی ها بگن خوب معلومه واسه مدرک...
    ولی سخت در اشتباها ... بابا جان مدرکو که الان سر کوچه دارن میفروشن. دیگه چرا اینقدر میرید دانشگاه پول خرج
    میکنید و وقتتون رو طلف میکنید...

به این مسئله که فکر کنید میبینید که اصل جریان یک چیزه دیگه ست... ما همه برای دریافت و کسب اطلاعات هستش
    که وارد دانشگاه میشیم .. برای اینکه چیزی یاد بگیریم.. برای اینکه اونجا کسانی هستند که رفتند زودتر از ما درس خوندن
    و آگاهی شون رو در رشته خودشون کسب کردن و. حالا نوبت ماست که بریم ازشون خواهش و التماس کنیم که یک ساعت
    بیشتر توضیح بده...

من خودم شخصا اگر حتی برای دریافت اطلاعات پول هم خرج نکنم هیچ فرقی برام نمیکنه و همون ارزش رو برام داره که
    قبلا داشته و گاه حتی بیشتر از قبل هم ارزش داشته چون خودم رفتم دنبالش... از کسی خواهش نکردم... از وقت خودم
    نیازی نیست که فکر خرج دانشگاه را بکنم چون دو سال است که با آن درگیرم و مزه اش را هم چشیده ام!
    اما متاسفانه دانشگاه های اینجا هیچ فرقی با آن بقالی سرکوچه که شما می گویید مدر ک می فروشد ندارند و من هم چون از کیفیت پایین داشنگاه های کشور نا امید شده ام سختی اش را به خودم داده ام و دارم برای رفتن به دانشگاه معتبری در خارج تلاش می کنم.
    البته شما در ایران نیستید و خیلی از این مسائل را نمی دانید. (همان طور که نمی دانید برای مشاهده 39 صفحه این تاپیک با اینترنت ذغالی اینجا به صبر ایوب و گنج قارون نیاز داریم! که اگر این چیز ها را میدانستید در گذاشتن عکس های جدیدی که در تاپیک آنتی ویروس ها گذاشته اید بیشتر دقت می کردید و با آن حجم و سایز عذاب آور نمی گذاشتید!)

برای من اطلاعات پولی و غیر پولی مهم نیست و بیشتر به کیفیتش اهمیت میدهم. البته شما فکر می کنید خواندن اطلاعات در این سایت برای ما مجانی است که که در اصل اینطور نیست و ما باید برای هر ذره از این اطلاعات پول زیادی را به مخابرات و ISP ها میدهیم.

این مطالب رو میگم به دلیل اینکه سوالاتون تکراریه... به دلیل اینکه حرفهایی رو که در مورد Outpost زدید که نمیدونم چرا
    کسی به من کاری نداره از روی نداشتن اطلاعات در مورد این فایروال بود. در حالی که در صفحات قبلی کلی در مورد شیوه
    کار و تنظیمات این فایروال VivaSoft عزیز بحث کردند .
    دوست عزیز کجای سوال من تکراری است؟
    شما پستی را سراغ دارید که توضیح داده باشد چه تنظیماتی را بهتر است برای svchost.exe انجام بدهیم؟ (این نکته که از Process های ویندوز است را حفظ شده ام و اطلاعات بیشتری در موردش می خواهم)

البته این فکر رو نکنید که من دارم شما رو به نداشتن اطلاعات کافی محکوم و یا سرزنش میکنم .. اصلا و به هیچ وجه قصد من این نیست . چون همه ما همانطور که در بالا اشاره کردم جمع شدیم که تبادل اطلاعات بکنیم به دلیل اینکه ما همه مون
    از لحاظ اطلاعات کم داریم و باید از هم یاد بگیریم.
    بله ما جمع شده ایم که تبادل اطلاعات بکنیم، اما متاسفانه شما این نکته را فراموش کرده اید. و گرنه به جای این پست آخرتان کمی از تجربه تان در مورد تنظیمات بهینه این فایروال می نوشتید. (مثل آنچه که در مورد Attack Detection گفتید و جالب بود و دستتان هم درد نکند)

قسط من در پیش کشیدن این بحث فقط گفتن این مطلبه که اطلاعات دوستان رو سرسری نگیرید ... خودتون ضرر میکنید
    تعصب بیجا به یک برنامه نداشته باشید چون پولش تو جیب من و امثال تو نمیره و میره تو جیب اون کسی که نباید بره... حتی
    تو جیب خود کارمند شرکتشم نمیره ... اونا فقط حقوق بگیرای ماهانه هستش و اگر کارشون رو از دست بدن هیچی ندارن
    از نصیحت هایتان سپاسگذارم.

امیدوارم که منظور من رو فهمیده باشید. اگر متوجه شدید پس لطفا من خواهشم از شما و همه دوستان دیگه اینه که اول بحث ها
    رو بخونید اگر متوجه نشدید بگید کدام بحث و یا کدام قسمتشو متوجه نشدید تا من و یا دوستان دیگه بتونیم راهنمایی لازم رو
    بکنیم و بیشتر توضیح بدیم. ولی اگر کسی بیاد بحث ها رو نخونده بخواد نظری بده من شخصا اصلا کمکی بهش نمیکنم و مطمئنم
    که دوستان دیگه هم همینگونه برخورد خواهند نمود چونکه خود طرف نمیخواد 50 صفحه رو در عرض 1 یا 2 هفته بخونه و بعد همین
    آقا یا خانم انتظار داره که وقتی سوالی پرسیده میشه حتی اگر تکراری هم باشه بهش جواب داده بشه و اگر جوابی دریافت نکنه
    میگه که بابا فایروالتون کم آورد و یا اینکه اینجاش خراب بود ... فلانه ... بهمانه ... و ده ها تکه کلام دیگه که واقعا اعصاب من یکی
    رو میریزه بهم.
    بله منظور شما را فهمیدم که باید اول اطلاعاتم را به سطح شما برسانم بعد از اگر سوالی بود از شما بپرسم.
    بقیه دوستان هم حق ندارند از این به بعد جواب سوالات من را بدهند.
    بعد هم اگر کسی جواب نداد نگویم فایروالتان کم آورده. (البته خوشبختانه میدانم که این فایروال مال شما نیست و اگر بخواهم بگویم کم آورده این را به شرکت سازنده میگویم )
    ضمنا تکه کلام های دیگران هم به من ربطی ندارد.

نمونه ش یک دوست دیگری بود که در صفحه قبل من ســــــــــــــــــــــــ ـه دفعه براش آدرس تایپکی رو که میتونست به جواب سوالش برسه بهش دادم و راهنماییش کردم اما بازم ایشون اومد و سوالشون رو تکرار کرد چونکه تنبلــــــــــن نمیخوان یاد بگیرن
    خوب باشه نخواین ما که مجبورتون نکردیم و اینجا هم هیچ اجباری در کار نیست ولی حداقل دست از سر ما بردارید. برید هر چی
    دوست داشتید استفاده کنید.
    فکر کنم از دست آن دوست عزیز نارحت شده اید و حالا دارید تلافی اش را سر من در می آورید! (گنه کرد در ... آهنگری ... به ... زدند گردن مسگری)

امیدوارم که از حرفهای من دلگیر نشده باشید چونکه من در بالا قصدم رو از نوشتن این مطلب گفتم و لطفا برداشتهای شخصی
    هم از گفته های من نکنید.
    من هم در بالا قصد شما را گفتم و البته از حرف هایتان دلگیر نیستم.

من تا جایی که بتونم به هر کسی کمک خواهم کرد ولی به شرطی که متقاضی باشه و از ته دل بخواد یک چیزی یاد بگیره. برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم.
    با کمال احترام دیگر علاقه ای به کمک جنابعالی ندارم پس از این لحظه به بعد لطفا هیچ کدام از سوال های من را جواب ندهید و سعی کنید بی خیالشان بشوید.

فعلا تا بعد.
    از طرف من بحث با جنابعالی در این انجمن تمام است. با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما دوست گرامی.
    خدا نگهدار.
    Last edited by hossein84x; 28-09-2005 at 06:04. دليل: حذف برخی مطالب

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان این انجمن جای این حرفها نیست....ما اینجا جمع شده ایم تا چیزی یاد بگیریم.....پس به هم احترام بگذارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •