بابا به خدا اين لينك خرابه![]()
كاري نداره يجا ديگه مثل رپيدشير آپلود كن
بابا به خدا اين لينك خرابه![]()
كاري نداره يجا ديگه مثل رپيدشير آپلود كن
فقط یک فایل صفر بایتی دانلود میشه.
در ضمن هیچ پلیری مثل پلیر خود گوشی نمیشه میگین نه امتحان کنید.
ببخشید دوستان..همش تقصیر این خراب شدن لینک هاست...توی دیوشیر اپلودش کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ایمان جون...شما اگه یه بار کار با این پلیر امتحان کنی نظرت عوض می شه جدا پلیر خوب ومناسبیه...بعد این همه مدت انتظار جدا توقعات رو بر اورده میکنه...به هر حال خیلی ها از رنگ و شکل و شمایل پلیر گوشی خسته شدن...واسشون این پلیر خیلی مناسبه
شاد باشید![]()
مصطفی جان ممنون ولی پسورد فایل یادت رفت![]()
شرمنده فکر میکردم متوجه میشید.. اگه دقت کنید معمولا بالای جایی که پسورد رو باید تایپ کنید خط بالاییش داخل پرانتز اگه رمز داشته باشه می نویسه رمز رو
با این حال:رمز عبور:sony-ericsson.blogfa.com
شاد باشین![]()
هنوز نتستیدم ولی به نظرم مزیت بزرگش اینه که همه جور فایلی رو باز میکنه
مصطفی جان اینکه همون kd player قدیمیه!
من فکر کردم اسمش power mp3 یه![]()
همونطور که ایمان جان گفتند هیچ کدوم جای پلیر خود گوشیرو نمیده.![]()
این برنامه سرعتش خیلی کمه.من قبلا این برنامه رو نصب کرده بودم ولی به درد بخور نبود![]()
ورژن فارسی این برنامه هم موجوده فکر کنم تو سایت موبایلستان باشه.![]()
به هر حال ممنون![]()
اگه قدیمی بود عذر می خوام من این برنامه رو قبلا ندیده بودم![]()
در ضمن من اصلا متوجه منظوذت نشدم کجاش سرعتش کمه؟مال من که خیلی خوب کار می کنه...به هر حال سلیقه اییه...زمانی که نخوام با گوشی کار جانبی خاصی کنم...از این پلیر استفاده میکنم
شاد بشاید![]()
خوب یه مدتی نکات مامان نگذاشتم...پس بریم سراغ چند تا نکته
امروز کمی بحث وازه نامه ها رو قبلا شروع کردیم رو دنبال می کنم
ادامه ي وازه نامه ها:
802.11b يعني چه؟
استاندارد اصلي ارتباطات بي سيم و يکي از چند گونه مختلف ارتباطات بي سيم که توسط موسسه جهاني مهندسان الکترنيک به ثبت رسيده است.اين استاندارد با سرعت انتقال اطلاعات برابر يازده مگابايت در ثانيه کند ترين نوع از ارتباطات wi-fiاست که در حال حاضر مورد استفاده قرار ميگيرند.البته هنوز هم از روش dslو بسياري از روشهاي معمول ارتباط توسط مودم ها...سريع تر عمل ميکند...معمولا از اين روش بين ارتباط بين pc ها استفاده ميشود.توجه به اين نکته حائز اهميت هست که براي استفاده از اين استاندارد بايد هم تجهيزات همراه و هم pc به اداپتور wi-fi مجهز باشند
802.11a:
اين پل ارتباطي سريع تر و البته گران تر از استاندارد ذکر شده در بالاستاين استاندارد سرعت انتقال اطلاعاتي برابر 54 مگابايت در ثانيه را فراهم ميکند و البته متاسفانه امکان همههنگي با شبکه هاي 802.11bرا ندارد.اين استاندارد معمولا کاربران عادي ندارد و کاربران ان شرکت و اداراتي هستند که نيازمند ايجاد يک شبکه داخلي براي خود هستند
802.11g:
نسل جديد شبکه هاي واي فاي که مانند802.11aداراي سرعت بالاييست.و البته مزيت ان اين است که امکان هماهنگي با شبکه 802.11b در ان وجود دارد...هر چند که قيمت اداپتور ان تا 2 برابر اداپتور 802.11bنيز ميرسد...اين روش هنوز عموميت پيدا نکرده است
شاد باشید![]()
access point:
اين عبات به مکان دريافت کنندهي واي فاي اطلاق مي شود که با اداپتور واي فاي شما ارتباط برقرار ميکند و امکان دسترسي به اينتر نت را فراهم مي سازد...البته اين روش در ايران معمول و مرسوم نيست...اما مي توان يک access point خانگي را به وسيله ي فرستنده و گيرنده واي فاي برقرار کرد...برخي از هتل هاي معتبر و البته گران قيمت از اين روش براي سرويس دهي به مشتريان خود استفاده ميکنند...اصولا access point يک هتل در لابي ان قرار ميگيرد تا کاربران بتوانند در انجا با اسايش بيشتر از امکان دسترسي به اينترنت برخورددار بشوند
airport:
يک روش واي فاي که مورد استفاده لپ تاپ هاي powerbook شرکت اپل است..البته اين روش همان روش 802.11b است که شرکت اپل در لپ تاپهاي خود اين نام را بر ان گذاشته است...اين روش به خوبي با شبکه هاي 802.11bعادي هماهنگ است
master reset:
بازگرداندن همه ي اطلاعات به تنظيمات پيش فرض کارخانه..با اين کار طبيعتا کليه اطلاعات دفترچه تلفن هم خالي مي شود بنابراين قبل از استفاده از ان هميشه گرفتن بک اپ توصيه و تاکيد مي شود
airtime:
بازه زماني دقيق مکالمه با موبايل را گويند..بسياري از شرکت هاي مخابراتي بر اسا ميزان زمان در حال مکالمه در هر ماه قبض صادر ميکنند..البته در برخياز شرکت هاي مخابراتي مقدار هزينه ي airtime به زمان استفاده از تلفن همراه در شبانه روز هم بستگي دارد...به عنوان مثال tciدر رئز هاي تعطيل و ساعات خلوت زمان مکالمه يا هزينه ي airtime را با تخفيف محاسبه ميکند
analougue:
اين از اون دسته کلماتي هست که زياد شنيده ايم...اما تا به حال فکر کرده ايم مهني ان چيست؟!!...انالوگ يک روش سنتي انتقال اطلاعات از طريق سيگنال هاي راديويي است
AM(AMPLITUDE MODULATION)...FM(FREQUENCY MODULATION)
در روش معمول مدولاسيون انالوگ به شمار ميايند...انگلستان يکي از کشورهايي است که مدت ها پيش البته تا سال 2001 از اين روش براي شبکه هاي تلفني خود استفاده مي کرد
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)