با سلام
من یه گالکسی پاکت Samsung Galaxy Pocket گرفتم ولی باهاش چندتا مشکل دارم:
1- موقع نصب بعضی برنامه ها خطاي تجزيه فايل ميده و قابل استفاده نيست.
2-عکس ها و فیلم های انتقالی رو نشون نمیده
3-بعضی موزیک ها رو پخش نمیکنه و میگه ترکیب اشتناه است.
4-هنگام اجرای بعضی برنامه ها ارور*#9900* میده و از برنامه خارج میشه
در ضمن روش انتقال فایل ها بلوتوش و رم ریدر هستش.ضمنا زمانی که فایلها رو cd کارت و بلوتوث هست مشکلی نیست ولی بعد از انتقال و هارد اکسترنال این ارور ها رو میده
man omnia i900 daram.nemitoonam wifi sho ra bendazam
سلام دوستان خسته نباشید. من یه سامسونگ چمپ champ 3303k خریدم اما به هیچ وجه نمیزاره نرم افزار نصب کنم.
متن ارور "بارگیری شده نا معتبر جار است" من از جمله بندیش چیزی نمیفهمم!
خیلی هم سرچ کردم. اما کسی جواب این مشکلو نمی دونست. میشه کاریش کرد یا کلا نرم افزار نمیخوره؟
سلام،دوستان من یه گوشی d600e دارم که فارسیش فعال نیست میخوام sms فارسیشو فعال کنم باید چکارکنم؟
طریقه نصب برنامه روی این گوشی هم بگید!
فریمورمم اینه600ECPEL1
یه کد بود برا سامسونگ e340 قدیمیم میزدم که صدا رو ضبط میکرد ، یه کد دیگه بود میزدم ضبط صدا متوقف میشد . در حالت ضبط میشد با کسی تماس گرفت و صدای مکالمه رو هم ضبط می کرد در اون حالت که کد رو بهش میدادیم ...
خواستم بدونم همچین کدی برای S5233a وجود داره که مجبور نباشیم از گزینه ی Record وقت مکالمه استفاده کنیم ؟ آخه رکورد وقتی فعال میشه که طرف گوشی رو برداشته و در این حالت صفحه هم قفل میشه و سخته اول صفحه رو باز کنم بعد گزینه ی رکورد رو بزنم ! میخوام از قبل تماس ، صدا همونطور ضبط بشه از همون اولین بوق هایی که برای تماس میشنویم ! آخه سامسونگ e340 اینطوری بود خیلی باهاش حال می کردم![]()
سلام
من گوشی سامسونگ s5360 چند بار قفل کرد و ریست کردم هم مموری هم تلفن
از وقتی ریست کردم دیگه مموری نمیخونه و میگه damged. و دوباره فرمت کنش. باز فرمت میکنم و همین میشه و اثر نداره
چه کار کنم. با خود گوشی فرمتش میکنم
اقا منم با گوشیم مشکل داشتم. اینجا پست زدم کسی جواب نداد. اخرش گوشی رو فلش کردم. تمام ایراداتی که حتی اصلا نمیدونستم داره هم حل شد.
شما هم یه فلش گوشیتو بزن مشکلت باید حل شه. فقط قبلش از تمامه اطلاعاته تو گوشیت کپی بگیر. من تمام مسایل مهمو تو تقویم گوشیم میزدم. یادم نبود کپی بگیرم. همش پرید.
یک سامسونگ wave 525 دارم که یک شماره رو اشتباهی دادم لیست سیاه حالا هر چی دنبال لیست سیاه میگردم پیداش نمیکنم ممکنه راهمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)