تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 641 اولاول ... 293536373839404142434989139539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اقا خیلی ببخشید میدونم خیلی جاها مطرح شده ولی لطفا جواب منو بدید چجوری میتونم تشخیص بدم p990 فرانسویه؟اخه ارزون شده من شک کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    آخرین بار که گوشیمو برای شارژ وصل کردم با این پیغام مواجه شدم که باتری رو باید عوض کنی. حالا هم وقتی روشن میکنم فقط پشت سر هم ریست می شه .ولی بالا نمی یاد .ممنون از اینکه بگید باید چکار کنمش(حدود چهار ماه است که خریدمش-p-990 i)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقا خیلی ببخشید میدونم خیلی جاها مطرح شده ولی لطفا جواب منو بدید چجوری میتونم تشخیص بدم p990 فرانسویه؟اخه ارزون شده من شک کردم.
    طبق تحقیقات به عمل آمده تمام p990 ها چینی هستن
    بی خودی خودتو خسته نکن
    Last edited by Mahyar25; 31-05-2007 at 20:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    کیفیت پخش mp3 از طریق هدفون p990 چطوره میشه به عنوان یه mp3 player ازش استفاده کرد یا روش حساب نکنم اگه خوبه در حد w800 هست یا نه
    بعدشم هدست w800 هم بهش می خوره یا سوکتش فرق داره
    راستی تو یه جا خوندم که هد ست مستقیم با کابل بهش وصل نمیشه و حتما باید از طریق هدست استریو بلوتوث استفاده کرد آره یا نه
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

mikhastam bebinam gooshimo khodam update konam ya bebaram maghaze age khodam update konam moshkeli pish nemiad?

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام
    کیفیت پخش mp3 از طریق هدفون p990 چطوره میشه به عنوان یه mp3 player ازش استفاده کرد یا روش حساب نکنم اگه خوبه در حد w800 هست یا نه
    بعدشم هدست w800 هم بهش می خوره یا سوکتش فرق داره
    راستی تو یه جا خوندم که هد ست مستقیم با کابل بهش وصل نمیشه و حتما باید از طریق هدست استریو بلوتوث استفاده کرد آره یا نه
    خیلی ممنون
    فکرشم نکن که به دبلیو 800 برسه
    در حد ک800 هست (خوبه)
    ایرفون دبلیو 800 هم بهش میخوره
    هندز فری بلوتوس A2DP هم بهش وصل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بلاخره 25 تومن رفت تو پاچم. گوشیم و دادم فلشش کردن.

ولی راضیم. ترسیده بودم یه دفعه درست نشه.
    Last edited by The_Last_Samurai; 01-06-2007 at 01:39.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

طبق تحقیقات به عمل آمده تمام p990 ها چینی هستن
    بی خودی خودتو خسته نکن
    مگه اخه بیکارن که بگن made in france؟؟؟؟خوب میزدن made in china.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ظاهرا غیبت من خیلی فایده داشته. اول اینکه P990 اونقدر ارزون شده که همه دارن میخرن. دوم اینکه کلی عضو جدید فقط به خاطر همین گوشی اضافه شدن. سوم اینکه دیگه کلوپ تک قطبی نیستش و دوستان دیگه هم وارد معرکه شدن و دارن مشکلات و سوالات رو جواب میدن. ظاهرا ما این وسط عنصر نامطلوب بودیم
    دوستان اگه هر گوشی مد نظرشونه، بگن من برم بخرم تا یکی دو ماه دیگه اونقدر ارزون بشن تا حتی اقشار محروم هم بتونن بخرن! البته نتیجه این ارزونی اینه که تا چند ماه دیگه بازار پر میشه از P990 دست دوم. به این دلیل که افرادی که اصلا P990 رو بهش فکر نمیکردن و حالا به خاطر ارزون شدن بیش از حد میخوان بخرنش، خیلی زود از گوشی خسته میشن و دلشونو میزنه. چون همونطور که توی پستهای قبلی هم گفتم، این گوشی مخاطب خاص داره و برای هر کسی ساخته نشده، یعنی توی ایران توقعات و انتظاراتی رو که عامه مردم از یه گوشی دارن رو برآورده نمیکنه. همین دلایل و حتی دلایل بصری (ظاهر گوشی) باعث میشه که گوشیو عوض کنن. البته امیدوارم تمام کسانی که توی این کلوپ جدیدا عضو شدن و P990 خریدن، با راهنمایی سایر دوستان به شناخت کاملی رسیده باشن و آگاهانه اقدام به خرید کرده باشن و واقعا تمام امکانات و پتانسیل های P990 بدردشون بخوره و ازش استفاده کنن.
    مطلب بعدی اینکه، دوستان قبل از مطرح کردن سوال، پستهای قبل رو مطالعه کنن (با دقت) و بعد سوال بپرسن. یکی از دلایل عمده که من مدتی پست نمیدادم این بود که هیچ سوال تازه ای و پرسیده نمیشد و البته سایر دوستان پاسخ میدادن. در مورد مسایل مربوط به بازار و قیمت و اصل بودن و موارد مشابه، با این بلبشویی که تو بازار هست، لطفا از من انتظار پاسخ نداشته باشین چون واقعا اطلاعاتی ندارم (چند تا پیغام خصوصی در این رابطه داشتم). لطفا هر کی سوال داره تو خود کلوپ مطرح کنه و پیغام خصوصی نده تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.
    از این به بعد اگه مطلب جدید یا تم و برنامه و یا هر نکته ای که در رابطه با P990 پیدا کردم براتون میذارم.
    فعلا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با این اوصاف میشه روش حساب کرد
    چون گوشیه کاملیه کارای منو راه میندازه فقط دودل بودم که اینو خریدم mp3 player جدا بخرم یا نه
    Last edited by mohammadrsz; 01-06-2007 at 12:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •