کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان) bersam, b l a s t e r, elendil, majid393, mstf666+, rootnt+, v a h i d, va2hid
این کاربر 666 روحش داره تریبالو میبیینه ها
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان) bersam, b l a s t e r, elendil, majid393, mstf666+, rootnt+, v a h i d, va2hid
این کاربر 666 روحش داره تریبالو میبیینه ها
یعنی چه آقا یعنی چه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کاربر های بخش دیگه این جا اسپم می دن می خوان آبروی تاپیک ما رو ببرن !!!!!!!!!!!!!!!
اینا خصوصیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم در مورد ترایب هاست !!!! حالا چیه خدا می دونه !
من آخرین صفحه ای که آخرین بار دیدمو پیدا نمی کنم
تلاش بکن شما هم میتونی برادر یه زمانی شما هم سردمدار بودی در این مسیر
مال ما که راحته اصلا کاری نداره فقط یارو می اد انگلیسی حرف می زنه بعدش درس می ده فقط مشکلش اینه که هر جلسه می پرسه ! یه دفتر خودش درست کرده توش ستنونیم و انتونیم و می نیننگ داره باید خودمون می نینگ ها رو بنویسیم بعدش اون ها رو برای هر درس می پرسه ! منم هیچ وقت نمی خونم می رم یه مشت دری وری تحویلش می دم می شینم !! :ديُوحید برا فردا باید زبان درس 3 رو ریدینگ رو بنویسم ترجمه کنم یادم رفته :d:d:d
گشتم نبود نگرد نیست !!!!!!!!!!!!!!
اوکی .....
اسپم هم میشه داد ؟؟؟![]()
یعنی چه آقا یعنی چه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کاربر های بخش دیگه این جا اسپم می دن می خوان آبروی تاپیک ما رو ببرن !!!!!!!!!!!!!!!:31 : اینا خصوصیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27 : فکر کنم در مورد ترایب هاست !!!! حالا چیه خدا می دونه !
آقا 20 پست دیگه سرنوشت سازه ها مواظب خود باشید اخطار این اخطار که میشنوید آژیر قرمز است :d:d:d
ببینم شما ها چندمین ؟؟؟ اول یا دوم ؟
مال ما که راحته اصلا کاری نداره فقط یارو می اد انگلیسی حرف می زنه بعدش درس می ده فقط مشکلش اینه که هر جلسه می پرسه ! یه دفتر خودش درست کرده توش ستنونیم و انتونیم و می نیننگ داره باید خودمون می نینگ ها رو بنویسیم بعدش اون ها رو برای هر درس می پرسه ! منم هیچ وقت نمی خونم می رم یه مشت دری وری تحویلش می دم می شینم !! :ديُ
برا شما خیلی خوبه برا ما اعصاب هم نداره
خوب پستات رو سرچ کن !!!من آخرین صفحه ای که آخرین بار دیدمو پیدا نمی کنم![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)