سلام 10 ترم سنوات داشتم و چون سنواتم تموم شد اخراج کردند
سلام 10 ترم سنوات داشتم و چون سنواتم تموم شد اخراج کردند
اینجوری اوضاع کمی خرابه فکر کنم همون 4 یا 6 ماه فرصت داشته باشید دقیق نمیدونم ولی یکی رو میشناختم که همچین وضعی داشت، مواظب باشید غیبت نخورید.
سلام
دوستانی که مشابه من از جایی امریه گرفته و در برگه اعزامشون پادگان نامربوطی امده توجه داشته باشید سریعا برگه اعزام و معرفی را به ارگان امریه دهنده ببرند تا سریعا این جریان را برطرف کنند من امریه گرفته بودم و ارگان ان سپاه بود ولی در برگه اعزامم ارتش نوشته شده بود چهارشنبه گذشته با نامه دریافتی به ارگان مربوطه رفتم و چون از امریه مطمن بودم موضوع را مطرح کردم امروز علاوه بر پیامک تغییر محل اموزش به پلیس +10 هم رفتم و برگه اعزام جدید با کد و محل جدید دریافت کردم دوستان پیگیر کارتون باشید هیچکس به اندازه خود شما برایش این موضوع اهمیت ندارد اگر رها کنید کار از کار می گذره و دیگه هیچ کارش نمیتوان کرد و برای هیچکس هم اهمیت ندارد چون داوطلب و نیرو و دردسر انقدر زیاده که ما اندازه یه سنگریزه تو دل کوه هم نمیشیم
ببينيد شما مقطع كارشناسي بوديد ، در اين مقطع حداقل ٨ ترم و حداكثر ١٠ ترم است ، حال شما بعد از ١٠ ترم اخراج شديد و گويا درخواست سنوات ارفاقى به دانشگاه هم نداشتيد، در قانون امده كه دانشجويي كه بعد از اتمام سنوات قانونى ، با در خواست سنوات ارفاقى ان ( البته شروطى دارد) موافق گردد و در صورتى در مدت مشخص شده نتواند فارغ التحصيل گردد انگاه وارد غيبت ٩٠ يا ١٨٠ روز مى شود . اما شما در چون بعد از ١٠ ترم اخراج شديد پس يكسال فرجه را داريد
دوست عزیز atp22
برگه سفیدتون رو گرفتید؟
ببينيد شما مقطع كارشناسي بوديد ، در اين مقطع حداقل ٨ ترم و حداكثر ١٠ ترم است ، حال شما بعد از ١٠ ترم اخراج شديد و گويا درخواست سنوات ارفاقى به دانشگاه هم نداشتيد، در قانون امده كه دانشجويي كه بعد از اتمام سنوات قانونى ، با در خواست سنوات ارفاقى ان ( البته شروطى دارد) موافق گردد و در صورتى در مدت مشخص شده نتواند فارغ التحصيل گردد انگاه وارد غيبت ٩٠ يا ١٨٠ روز مى شود . اما شما در چون بعد از ١٠ ترم اخراج شديد پس يكسال فرجه را داريد
سلام، نه دوست عزیز فردا می گیرم حواسم بود بهتون اطلاع بدم.
سلام دوست عزیز
برگه رو گرفتین؟؟
سلام دوستان بنده دیروز به محل اعزامم که همدان بود رفتم از اونجا مارو سوار اوتوبوس کردن و فرستان کچویی کرج حالا بماند که گفته بودن ساعت ۷ صبح اونجا باشیم ولی کلی علافمون کردن ساعت ۱۱:۳۰ تازه سوار اوتوبوس شدیم و ساعت ۵ رسیدیم کرج اونجا پذیرشمون کردن و رفتیم در انبار یکی یدونه ساک پرت کرد جلومون که توش لباس و پوتین و ... بود حتی اندازمون رو نگرفتن ! و گفتن برید یه هفته مرخصی ! لباس همه هم کوچیک در اومد من سایز شلوارم ۴۸ ولی تو ساکم ۴۴ بود پوتین سایزم ۴۳ هست که ۴۵ گزاشتن ! حتی کسی که اون ساکو جمع کرده حالیش نبوده کسی که سایز پاش بزرگه حتما هیکلشم بزرگه ! شانس ما پوتین بقیه یا کوچیک بود یا بزرگ و نشد که عوض کنیم کلا هیچ نظمی هیچی وجود نداره اونجا ! منن بدشانس ترینم همیشه[emoji22]
کسی میدونه همدان کجا لباس نظامی میفروشن ادرشو بده
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
Last edited by aalpsat; 09-04-2017 at 12:14.
سلام آره گرفتم مالک اشتر امریه ننوشته
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)