تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3898 از 4105 اولاول ... 28983398379838483888389438953896389738983899390039013902390839483998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,971 به 38,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بستگی داره دلیل اخراج چی باشه چند ترم تحصیل داشتین و سنواتی نباشه
    سلام 10 ترم سنوات داشتم و چون سنواتم تموم شد اخراج کردند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اینجوری اوضاع کمی خرابه فکر کنم همون 4 یا 6 ماه فرصت داشته باشید دقیق نمیدونم ولی یکی رو میشناختم که همچین وضعی داشت، مواظب باشید غیبت نخورید.

داره خودمونی میشه #soreNa#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشابه من از جایی امریه گرفته و در برگه اعزامشون پادگان نامربوطی امده توجه داشته باشید سریعا برگه اعزام و معرفی را به ارگان امریه دهنده ببرند تا سریعا این جریان را برطرف کنند من امریه گرفته بودم و ارگان ان سپاه بود ولی در برگه اعزامم ارتش نوشته شده بود چهارشنبه گذشته با نامه دریافتی به ارگان مربوطه رفتم و چون از امریه مطمن بودم موضوع را مطرح کردم امروز علاوه بر پیامک تغییر محل اموزش به پلیس +10 هم رفتم و برگه اعزام جدید با کد و محل جدید دریافت کردم دوستان پیگیر کارتون باشید هیچکس به اندازه خود شما برایش این موضوع اهمیت ندارد اگر رها کنید کار از کار می گذره و دیگه هیچ کارش نمیتوان کرد و برای هیچکس هم اهمیت ندارد چون داوطلب و نیرو و دردسر انقدر زیاده که ما اندازه یه سنگریزه تو دل کوه هم نمیشیم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینجوری اوضاع کمی خرابه فکر کنم همون 4 یا 6 ماه فرصت داشته باشید دقیق نمیدونم ولی یکی رو میشناختم که همچین وضعی داشت، مواظب باشید غیبت نخورید.
    ببينيد شما مقطع كارشناسي بوديد ، در اين مقطع حداقل ٨ ترم و حداكثر ١٠ ترم است ، حال شما بعد از ١٠ ترم اخراج شديد و گويا درخواست سنوات ارفاقى به دانشگاه هم نداشتيد، در قانون امده كه دانشجويي كه بعد از اتمام سنوات قانونى ، با در خواست سنوات ارفاقى ان ( البته شروطى دارد) موافق گردد و در صورتى در مدت مشخص شده نتواند فارغ التحصيل گردد انگاه وارد غيبت ٩٠ يا ١٨٠ روز مى شود . اما شما در چون بعد از ١٠ ترم اخراج شديد پس يكسال فرجه را داريد

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوست عزیز atp22
    برگه سفیدتون رو گرفتید؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببينيد شما مقطع كارشناسي بوديد ، در اين مقطع حداقل ٨ ترم و حداكثر ١٠ ترم است ، حال شما بعد از ١٠ ترم اخراج شديد و گويا درخواست سنوات ارفاقى به دانشگاه هم نداشتيد، در قانون امده كه دانشجويي كه بعد از اتمام سنوات قانونى ، با در خواست سنوات ارفاقى ان ( البته شروطى دارد) موافق گردد و در صورتى در مدت مشخص شده نتواند فارغ التحصيل گردد انگاه وارد غيبت ٩٠ يا ١٨٠ روز مى شود . اما شما در چون بعد از ١٠ ترم اخراج شديد پس يكسال فرجه را داريد

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوست عزیز atp22
    برگه سفیدتون رو گرفتید؟
    سلام، نه دوست عزیز فردا می گیرم حواسم بود بهتون اطلاع بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام، نه دوست عزیز فردا می گیرم حواسم بود بهتون اطلاع بدم.
    سلام دوست عزیز
    برگه رو گرفتین؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان بنده دیروز به محل اعزامم که همدان بود رفتم از اونجا مارو سوار اوتوبوس کردن و فرستان کچویی کرج حالا بماند که گفته بودن ساعت ۷ صبح اونجا باشیم ولی کلی علافمون کردن ساعت ۱۱:۳۰ تازه سوار اوتوبوس شدیم و ساعت ۵ رسیدیم کرج اونجا پذیرشمون کردن و رفتیم در انبار یکی یدونه ساک پرت کرد جلومون که توش لباس و پوتین و ... بود حتی اندازمون رو نگرفتن ! و گفتن برید یه هفته مرخصی ! لباس همه هم کوچیک در اومد من سایز شلوارم ۴۸ ولی تو ساکم ۴۴ بود پوتین سایزم ۴۳ هست که ۴۵ گزاشتن ! حتی کسی که اون ساکو جمع کرده حالیش نبوده کسی که سایز پاش بزرگه حتما هیکلشم بزرگه ! شانس ما پوتین بقیه یا کوچیک بود یا بزرگ و نشد که عوض کنیم کلا هیچ نظمی هیچی وجود نداره اونجا ! منن بدشانس ترینم همیشه[emoji22]
    کسی میدونه همدان کجا لباس نظامی میفروشن ادرشو بده

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
    Last edited by aalpsat; 09-04-2017 at 12:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برگه رو گرفتین؟؟
    سلام آره گرفتم مالک اشتر امریه ننوشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •