ممنون
الان دوست من دانشجوی ترم 4 کارشناسی پیوسته هست،در واقع همون دیپلم حساب میشه؟
و اینکه چطوری باید اقدام کنه؟(تهران)
ممنون
الان دوست من دانشجوی ترم 4 کارشناسی پیوسته هست،در واقع همون دیپلم حساب میشه؟
و اینکه چطوری باید اقدام کنه؟(تهران)
اگر شماره چشم ایشون 6 یا بالاتر باشه(فقط یکی از دوچشم) میتونند از دانشگاه انصراف بدند بعد معافی بگیرند دقت کنید بیش از 6 باشه چون قطره که میریزند گاهی تا 1 نمره از شماره چشم کم میشه گاهی هم 0.5 نمره، فقط باید حواسشون باشه که یک وقت به علت پاس کردن واحد های کاردانی مدرک معادل کاردانی هم بدند بد نیست چون فوق دیپلم از مهر همین 95 قوانین معافیش با دیپلم یکی شده اما قبل از مهر 95 همون 8 به بالا بود به نظر من دوست شما ضرر نمیکنند که هیچ از دست خدمت هم راحت میشند.
مراحلش هم به این شکله که بعد از تسویه حساب با دانشگاه تشریف می برند پلیس 10 و در اونجا درخواست معافیت پزشکی میدن یک هفته بعد نوبت بیمارستان (میفرستند یک بیمارستان وابسته به ارتش یا سایر ارگان های نظامی)و معاینه هست و یک ماه بعد از اون نوبت کمیسیون هست که در اونجا رای معافیت یا عدم معافیت صادر میشه کلا زیر 2یا 3 ماه طول میکشه هزینه های بیمارستان برای مشمولین آزاد هست و دفترچه قبول نمیکنند.
Last edited by atp22; 06-04-2017 at 20:22.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم خوشبختی اومد سراغتون، خوش به حال شما، از دست جهنمی به اسم پادگان راحت شدید، از تحقیر و توهین و افسردگی و بیماری های روحی -روانی، از محیط غیر بهداشتی پادگان و... خلاص شدید.
الان چه احساسی دارید؟
ممنون حس خیلی خوب ایشالا کارای استخدامیم هم داره جور میشه
Last edited by freeacounting; 06-04-2017 at 21:46.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه واقعا قدر زندگیتو بدون از شر خدمت مضخرف سربازی راحت شدی
مضخرف ترین دوران زندگی همین سربازی هست اونم برای این مملکت گل و بلبل
ممنون آره منم که اصلا ادم خدمت کنی نبودم
سلام
تلفیق فقط به متولدین 72 به قبل تعلق میگیره مراجعه به یگان خدمتی پدر معاونت کارگزینی نیروی انسانی اونجا مدارک همه داخل سیستم هست که باید درخواست تلفیق درونش ذکر بشه + سابقه جبهه هرنامه از یگان خدمتی قابل قبول نظام وظیفه است
Last edited by freeacounting; 06-04-2017 at 21:57.
سلام وقتتون بخیر
کسی که دانشگاه شهریور 95 اخراجش کرده باشه تا کی داره تا خودش رو به نظام وظیفه معرفی کنه؟
يكسال تا شهريور ٩٦
خیلی ممنونم داشتم داشتم سکته می کردم یکی بهم گفته بود 4 ماه
بستگی داره دلیل اخراج چی باشه چند ترم تحصیل داشتین و سنواتی نباشه
سلام دوستان
تاریخ اعزامم همین فردا هستش پادگان شهید کچویی کرج
پدرم دوران سربازیش جبهه بوده که ۱۸ ماه مناطق عملیاتی سردشت کردستان و ۶ ماه هم دوره احتیاط مشهد گزرونده اللن بنده که متولد ۷۱ هستم چقدر کسری میگیرم ؟ اگه میشه حتما همین امروز جواب بدید
کارت ایثار هم نگرفتیم براش ننیدنم باید به محل ترخیصش مراجعه کنم یا برم کردستان؟
تک فرزند هم هستما !
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
Last edited by aalpsat; 07-04-2017 at 19:40.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)