تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3896 از 4105 اولاول ... 28963396379638463886389238933894389538963897389838993900390639463996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,951 به 38,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

باز نمیکنه

حالا شما لطفا شنبه برین برگه سفید رو بگیرین ببینید برا شما هم فقط زده محل اموزش مالک اشتر اگه برا شما هم اینو زده باشه پس کلا امریه دار نمینویسن
    باشه قول نمیدم شنبه کار دارم اما شاید یکشنبه برم. حرفهای شما رو شنیدم من خودمم کمی استرس گرفتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

باشه قول نمیدم شنبه کار دارم اما شاید یکشنبه برم. حرفهای شما رو شنیدم من خودمم کمی استرس گرفتم.
    هر وقت رفتین من منتظر جواب از شما هستم
    من خودم بیشتر از شما استرس دارم
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

هر وقت رفتین من منتظر جواب از شما هستم
    من خودم بیشتر از شما استرس دارم
    باشه حتما اطلاع میدم. راستی ما قبل از آموزشی نباید برگه ای رو به سازمان ببریم مثلا همین برگه سفید؟ از شما مصاحبه هم گرفتند؟ تعداد سهمیه چقدر بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

باشه حتما اطلاع میدم. راستی ما قبل از آموزشی نباید برگه ای رو به سازمان ببریم مثلا همین برگه سفید؟ از شما مصاحبه هم گرفتند؟ تعداد سهمیه چقدر بود؟
    سازمان خودش پرونده مارو داره نیازی به برگه نداره شاید چند روز مونده به آموزش مصاحبه انجام بدن

5. این کاربر از soheil4995774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سازمان خودش پرونده مارو داره نیازی به برگه نداره شاید چند روز مونده به آموزش مصاحبه انجام بدن
    گفتند قبل از آموزشی یا بعد از آموزشی، اینجور که به من گفتند بعد از آموزشی میپرسند ببینند مثلا چه کاری میتونید انجام بدید مثلا کارهای نرم افزاری و اینجور مسائل، بعدش میگفتند دو روز 24 ساعت یک روز مرخصی، مشکلش اینه که لباس نظامی باید پوشید با این قسمتش دیگه نمیشه کنار اومد. راستی اگر ازتون تعهد نگرفتند بهشون تعهد ندید.
    Last edited by atp22; 06-04-2017 at 15:01.

7. این کاربر از atp22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

گفتند قبل از آموزشی یا بعد از آموزشی، اینجور که به من گفتند بعد از آموزشی میپرسند ببینند مثلا چه کاری میتونید انجام بدید مثلا کارهای نرم افزاری و اینجور مسائل، بعدش میگفتند دو روز 24 ساعت یک روز مرخصی، مشکلش اینه که لباس نظامی باید پوشید با این قسمتش دیگه نمیشه کنار اومد. راستی اگر ازتون تعهد نگرفتند بهشون تعهد ندید.
    شما از کدوم شهر هستید

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

مرسی برادر که کامل توضیح دادی و راهنماییم کردی.فقط دوتا سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم پاسخ بدی:1-شنبه باید برم پادگان بعضی ها میگن که شنبه جیره و لباس ها و پوتین ها رو میدن بعد مرخص میکنن واسه کوتاه کردن و اندازه کردن لباس ها و میگن 1 هفته دیگه بیایین بعضی ها هم میگن تو پادگان نگهتون میدارن پدافند چطوریه بعد دادن جیره 1 هفته مرخصی میدن یا نگه میدارن؟؟؟2-چه چیزهایی باید با خودم ببرم(منظورم ضروریات هس)؟؟؟حوله حمام و صورت و شامپو و... میدن خودشون؟؟؟

سال 92 که من بودم 4 روز مرخصی دادن برای انجام کار ها و خرید وسایل مورد استفاده ...یه خبر هایی ام شنیدم که تا سال 94 هم همین روال بوده اما ازون به بعد خبر ندارم که نگه میدارن یا میفرستن مرخصی......
    البته سال 92 هنگ آموزشش واقعا داغون بود و هیچ امکاناتی نداشت و نگه داشتن سرباز غیر ممکن بود چون تقریبا نزدیک 2000 تا سرباز میگیره فکر کن ببین نصفشون بخوان سرشون کوتاه کنن چه غوغایی میشه...
    البته جسته گریخته شنیدم که الان امکاناتش خیلی زیاد شده و قابل مقایسه با اون سال نیست.....

ارتش هر سال جیرشو کمتر میکنه و حتی ممکنه در سال های آینده لباس هم به سرباز نده....دوره ما شامپو و پودر شست و شو و غیره همرو دادن اما شنیدم بچه های 94 95 اوضاع جیرشون داغون بوده.....
    چیزای که لازمه حوله-شامپو-پودر یا صابون به مقداری که برای دوماه بخوای جوراب یا لباس زیر بشوری -قاشق-شونه ازینا میره تو دست برای مرتب کردن تخت - گت - مقداری پول نقد - نخ و سوزن - مدارک و کپی از هر چی داری ببر -

البته همه اینا بستگی داره به نوع نظافت شخصیت مثلا یکی وسواسه هر دو سه روز یکبار(از روز بیستم به بعد) میره حموم یا مثلا هر شب جوراب میشوره خب باید لوازم شست و شوی بیشتری با خودش ببره ...یکی ام هست هر دو هفته یه بار میره حموم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

شما از کدوم شهر هستید
    طبس
    ____

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قانون معافیت پزشکی برای شماره چشم الآن چطوریاس؟چند باید باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان قانون معافیت پزشکی برای شماره چشم الآن چطوریاس؟چند باید باشه؟
    لیسانس و بالاتر فقط یک چشم بیش از 8
    دیپلم و فوق دیپلم فقط یک چشم بیش از 6

13. این کاربر از atp22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •