باشه قول نمیدم شنبه کار دارم اما شاید یکشنبه برم. حرفهای شما رو شنیدم من خودمم کمی استرس گرفتم.
باشه قول نمیدم شنبه کار دارم اما شاید یکشنبه برم. حرفهای شما رو شنیدم من خودمم کمی استرس گرفتم.
هر وقت رفتین من منتظر جواب از شما هستم
من خودم بیشتر از شما استرس دارم
باشه حتما اطلاع میدم. راستی ما قبل از آموزشی نباید برگه ای رو به سازمان ببریم مثلا همین برگه سفید؟ از شما مصاحبه هم گرفتند؟ تعداد سهمیه چقدر بود؟
سازمان خودش پرونده مارو داره نیازی به برگه نداره شاید چند روز مونده به آموزش مصاحبه انجام بدن
گفتند قبل از آموزشی یا بعد از آموزشی، اینجور که به من گفتند بعد از آموزشی میپرسند ببینند مثلا چه کاری میتونید انجام بدید مثلا کارهای نرم افزاری و اینجور مسائل، بعدش میگفتند دو روز 24 ساعت یک روز مرخصی، مشکلش اینه که لباس نظامی باید پوشید با این قسمتش دیگه نمیشه کنار اومد. راستی اگر ازتون تعهد نگرفتند بهشون تعهد ندید.
Last edited by atp22; 06-04-2017 at 15:01.
شما از کدوم شهر هستید
سال 92 که من بودم 4 روز مرخصی دادن برای انجام کار ها و خرید وسایل مورد استفاده ...یه خبر هایی ام شنیدم که تا سال 94 هم همین روال بوده اما ازون به بعد خبر ندارم که نگه میدارن یا میفرستن مرخصی......
البته سال 92 هنگ آموزشش واقعا داغون بود و هیچ امکاناتی نداشت و نگه داشتن سرباز غیر ممکن بود چون تقریبا نزدیک 2000 تا سرباز میگیره فکر کن ببین نصفشون بخوان سرشون کوتاه کنن چه غوغایی میشه...
البته جسته گریخته شنیدم که الان امکاناتش خیلی زیاد شده و قابل مقایسه با اون سال نیست.....
ارتش هر سال جیرشو کمتر میکنه و حتی ممکنه در سال های آینده لباس هم به سرباز نده....دوره ما شامپو و پودر شست و شو و غیره همرو دادن اما شنیدم بچه های 94 95 اوضاع جیرشون داغون بوده.....
چیزای که لازمه حوله-شامپو-پودر یا صابون به مقداری که برای دوماه بخوای جوراب یا لباس زیر بشوری -قاشق-شونه ازینا میره تو دست برای مرتب کردن تخت - گت - مقداری پول نقد - نخ و سوزن - مدارک و کپی از هر چی داری ببر -
البته همه اینا بستگی داره به نوع نظافت شخصیت مثلا یکی وسواسه هر دو سه روز یکبار(از روز بیستم به بعد) میره حموم یا مثلا هر شب جوراب میشوره خب باید لوازم شست و شوی بیشتری با خودش ببره ...یکی ام هست هر دو هفته یه بار میره حموم....
طبس
____
دوستان قانون معافیت پزشکی برای شماره چشم الآن چطوریاس؟چند باید باشه؟
لیسانس و بالاتر فقط یک چشم بیش از 8
دیپلم و فوق دیپلم فقط یک چشم بیش از 6
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)