نه داداش ایشون فقط میخاست به اطلاعت برسونه که میخان شبانه رو محدود به دو برابر روزانه کنه.اونم اره کار خودمه.البته هنوز تست 5 کیلو نگرفتی که جای شکر داره![]()
نه داداش ایشون فقط میخاست به اطلاعت برسونه که میخان شبانه رو محدود به دو برابر روزانه کنه.اونم اره کار خودمه.البته هنوز تست 5 کیلو نگرفتی که جای شکر داره![]()
من منظورم جملات عاشقانه ات بود آخه خیلی احساساتی بود
اینروزا پارس چقد مهربون شده.
به طور عادی
با تروک----سی
آخه من این سرعتو میخوام چیکار وقتی 300 مگ بیشتر ندارم.من حاضرم این پهنای باندو خیرات کنم ولی دانلود شبانم بالای 400 باشه.(به شرطی که این قانونه -مصرف منصفانه- حالا حالاها اجرا نشه)
دوستان باز دوباره که اینترنت مشکل پیدا کرده!پینگم فضایی و سرعتم زمینی شده!!بابا این چه وضعه،یه روز سالم اینترنت نداشتیم ما ،آخه این همه دارن پول می گیرن،بابا خب وضع نت رو درست کنید دیگه
،به پشتیبانی هم که زنگ می زنیم می گه زیر ساخت مشکل داره.یه بنده خدایی رو میشناسم توی رومانی زندگی می کنه،می گفت نزدیک خونش کلی وایرلسه برای شرکتا و بانک ها و همه اش رو مجانی در اختیار همه قرار می دن،می گفت من تا الان اصلا پول اینترنت ندادم همش مجانی بود ،می گفت سرعتم 60 مگابیته و نامحدوده،بعد قیافه من این طور شد
،کلا اصلا اونجا اینترنت محدود ندارن تازه اینترنت زیر 20 مگابیت ندارن اصلا.جالب اینجا بود بهش گفتم پینگ 8.8.8.8 رو بگیر ،پینگش زیر 6 میلی ثانیه بود انگار اصلا lan بود.تازه به من گفت می خوام اینترنت 200 مگابیتی بگیرم،گفت قیمتش 10 یورو هست،بعد دوباره قیافه من این طور شد
بهش گفتم دمت گرم ما اینجا داریم با اینترنت کیلوبیت سر و کله می زنیم،ای بابا چی بگم،داریم کجا زندگی می کنیم؟!؟!!؟!
![]()
به به
سرعت 500 کیلوباتی و پینگ 50-60ــی تابستونی داره کم کم پاییزی میشه به امید خدا
منبعش رو میشه اعلام کنید ؟![]()
داداش از اون حرفا زدی خود وزیر تو صفحش گفته سازمان تنظیم مقررات به یکی از بچه ها زنگ زده و گفته خودمون تصویبش کردیم به هر حال پیشگیری بهتر از درمان.
تحت تاثیر این جوهایی که بخاطر قانون داخلی صبانت به وجود اومده قرار نگیرین
قرار نیست تمام شرکتها به خصوص پارس آنلاین این قانون من درآوردی دانلود شبانه دو برابر حجم خریداری شده رو اجرا کنن. هر شرکتی خودش برای مصرف منصفانه قانون و طرح خودشو ارائه میده .
شما هم که داری زرتو زرت از پارس دفاع میکنی پارس الان وضعش اینجوریه دیگه وای به حال بعد از اجرای قانون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)