چقدر جالب واسه من هم دقیقا همین سازمان هست، شما تعهد هم دادید.
چقدر جالب واسه من هم دقیقا همین سازمان هست، شما تعهد هم دادید.
تعهد برا چی
تعهد که نباید از کسری خدمت یا عواملی که باعث مرخصی وسط امریه میشه جلوگیری بشه و اگر این کار رو کردید باید هزینه های سازمان رو بدید. بعدش این شرایط رو خبر ندارید مثلا ساعت کاریش من شنیدم 24 ساعته هست؟ اطلاعاتی بدست آوردید به من هم اطلاع بدید ممنون میشم.
Last edited by atp22; 06-04-2017 at 13:48.
اره یگان حفاظت منابع طبیعی 24 ساعت شیفت 24 ساعت خونه
شما اگه لطف کنید شنبه برگه سفیدتون رو بگیرین ببینید برا شما چی نوشته
تا ما هم یکیم از نگرانیمون کم بشه
ممنون میشم
شرایط شما رو درک میکنم، من یک کمی استرس دارم ممکنه کمی دیرتر برم، من جاهای دیگه این موضوع رو می پرسم امروز بهتون اطلاع میدم. نگران نباشید درست میشه، اگر سازمان شما رو تائید کرده و مدارک رو فرستاده حتما امریه شدید، چون متقاضی ها هم زیاد بودند اگر گفتن مدارک شما رو فرستادند یعنی تمام شده هست. اتفاقا به من هم گفته بودند دوره های قبل مالک اشتر بوده شانس آوردیم، نگران بودم پادگان بدتری نباشه، پادگان خیلی خوبیه و همه تحصیل کرده ها در یک گروهان خاص هستند. من حدس میزنم که چون یگان حفاظت جزو امریه نظامی محسوب میشه ننوشتن امریه دار، چون امریه های دولتی همه عنوان امریه دار رو نوشتند.
Last edited by atp22; 06-04-2017 at 14:03.
اگه لطف کنید شنبه برگه سفید رو بگیرین حداقل بدونم برا شما هم مثل من فقط محل آموزش زده خیالم یکم راحت میشه این لطفا رو بکنید ممنونتون میشم
یک نکته ای که دستگیرم شده اینه که چون یگان حفاظت جزو امریه نظامی محسوب میشه روی عنوان ننوشتند امریه دار وطبیعی هست چون ما نظامی محسوب میشیم، ولی روی امریه دولتی مینویسند.
پس چرا وقتی رفتم نظام وظیفه ساری گفتن نامه ای به عنوان امریه نیومده
منابع طبیعی ساری هم رفتم گفتن نامه ای نیومده
همینا باعث میشه ادم استرس بگیره و پیر بشه![]()
Last edited by soheil4995774; 06-04-2017 at 14:14.
سایت نظام وظیفه رو هم چک کنید بد نیست، قسمت امریه دار رو نگاه کنید ببینید چیزی ننوشته، آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by atp22; 06-04-2017 at 14:16.
باز نمیکنه
حالا شما لطفا شنبه برین برگه سفید رو بگیرین ببینید برا شما هم فقط زده محل اموزش مالک اشتر اگه برا شما هم اینو زده باشه پس کلا امریه دار نمینویسن
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)