ای بابا چرا ترافیک کادو تولدرو نمیدن دیگه؟ ماله من هم 17 شهریور بود و تا حالا ندادن :(
حسا باز کرده بودم رو این 3 گیگ:(
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای بابا چرا ترافیک کادو تولدرو نمیدن دیگه؟ ماله من هم 17 شهریور بود و تا حالا ندادن :(
حسا باز کرده بودم رو این 3 گیگ:(
درود
دوست محترم؛ شما باید حتماً زنگ بزنی پشتیبانی و به شدت پیگیری کنی مطمئن هستم ترافیک تولدتو بهت میدن؛ چون این اتفاق، قبلاً برای من هم افتاده بود که با پیگیری از پشیبانی ترافیک هدیه تولدم را ، اضافه کردند.
به قولی باید آویزونشون بشی!
تولدت مبارک
![]()
Last edited by mohsen83; 24-09-2012 at 07:48.
دوستان عزیز هدیه تولد را من رو هم روز تولدم دادند ولی برای دوستم تولد فروردین بود بهش اردیبهشت زنگ زدند و اعلام کردند هدیه رندوم نیست به همه تعلق میگیرد فقط باید روز تولد سرویس در حال استفاده باشه و قطع نباشه به تمام سرویس های اکو غیر اکولایت هم تعلق میگیرد ضمنا از این دوستم بنده خداها عذرخواهی کردند و گفتند بخاطر اینکه دوستان داشتند حتما با تماس تلفنی هدیه بدهند و اگر روی سرویس مشکلی داشتند یا اگر با کسی از کارمندان مشکل داشتند بهشون اعلام کنند تا پیگیری کنند انقدر دیر زنگ زدند پس نگران نباشید چون به همتون زنگ می زنند .......
بعدشم دوستان چون هدیه ها دیگه به دوره بعد اضافه می شود نگران اینکه کی تماس میگیرند نباشید ....مهم اینه 3گیگ رایگان به جیب بزنیم![]()
نبوده و نیست
این شاتل واقعا زرنگه ! کاربراشو تو قحطی میزاره بهشون ترافیک کم میده !بعد به یه بهونه سالی ۳ بار بهشون ترافیک هدیه میده !این طوری کاربراش میگن :به به بهبه عجب شرکت خوبی بهمون فلان قد ترافیک هدیه داد XDجالب اینجاست واسه بعضی از ترافیکش مثل همین ترافیک تولد , کاربراشو تو خماری میزاره و وقتی بعد یه ماه بهشون میده کاربرا در پوست خودشون نمی گنجن XD
Last edited by amin_pwa; 24-09-2012 at 10:38.
من که درخواست فسخ قرارداد رو براشون فرستادم
سیاستشون خیلی غلطه
منی که از سال 87 ازشون سرویس داشتم رو با این سیاستشون پروندن
من فقط 2 سال ART7 داشتم![]()
فکر کردن مشتری ثابتی به حرفت گوش نمیکردن !شاتل فکر کرده تنها خدمات دهنده اینترنته !نمی دونم چرا مدام میگه بهترین خدمات دهنده ! XDخوب پولشو میگیره و میده ! تازشم خیلی گرون میگیره !
به نظر شما من بیخیال این شاتل شم کدوم سرویس دهنده بهتره ؟؟برام سپوت ساکس و سرعت دانلود خیلی مهمه...دانلود شبانه یادتون تره؟؟
من 3 ساله شاتل دارم هفته پیش برای اولین بار برای تولدم برام زنگ زدن و 3 گیگ رو دادن
مبارک باشه
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)