تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3894 از 4105 اولاول ... 28943394379438443884389038913892389338943895389638973898390439443994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,931 به 38,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بچه ها من امروز برگه سفیدمو گرفتم توش امریه نوشته نبود فقط نوشته بود محل اموزش نیرو انتظامی مالک اشتر اراک
    بعدش از نظام وظیفه هم پرسیدم گفت امریه ثبت نشده و از ارگانی که امریه کردم پرسیدم گفتن مدارکی نیومده
    ولی از اداه کل اون ارگان تو تهران پرسیدم گفتن امریه درست شده و مشکلی نیست
    یکی کمک کنه اگه امریه درست شده چرا پس تو برگه نوشته نیست و تو سایت نظام وظیفه استانم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بچه ها من امروز برگه سفیدمو گرفتم توش امریه نوشته نبود فقط نوشته بود محل اموزش نیرو انتظامی مالک اشتر اراک
    بعدش از نظام وظیفه هم پرسیدم گفت امریه ثبت نشده و از ارگانی که امریه کردم پرسیدم گفتن مدارکی نیومده
    ولی از اداه کل اون ارگان تو تهران پرسیدم گفتن امریه درست شده و مشکلی نیست
    یکی کمک کنه اگه امریه درست شده چرا پس تو برگه نوشته نیست و تو سایت نظام وظیفه استانم نیست
    یه چند روز بعد دوباره یه سر برید پلیس 10 تا دوباره نگاه کنید مثلا 5 روز مانده به اعزام برید، احیانا شما مثلا غیبت که نداشتید درسته چون این مدارک میره ستاد کل و دوم اینکه از 2 جا هم همزمان نباید امریه می گرفتید این نکات رو رعایت کردید درسته؟
    از کدام ارگان امریه گرفته بودید؟
    Last edited by atp22; 05-04-2017 at 13:00.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

بنده دیابت نوع 2 دارم و با قرص کنترل میکنم. میخواستم بدونم به بنده معافی تعلق میگیره با توجه به مدرک ارشد یا سخت گیری می کنند.

از طرفی پدرم سه سال هست سکته کرده و مادرم هم دیابت داره و مسن هست و هر دو احتیاج به مراقبت دارند ولی من تک پسر نیستم. آیا شرایطی قایل می شوند که حداقل در شهر خودم خدمت کنم؟
    هيچ كسى ١٠٠ درصد نمى تواند بهرشما بگويد كه ايا معافيت دائم مى گيرد يا نه ، نظر پزشك هاى شوراى پزشكى در افراد با بيمارى هاى مشابه گوناگون است و همچنين مدرك تحصيلى نيز نقش دارد چون به باور انها يك تحصيلكرده خدمت راحت ترى نسبت به سرباز صفر دارد

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

منم امروز رفتم برگه سفیدمو گرفتم فقط مرکز آموزشمو زده بود 01 تهران و امریه ننوشته بود. زنگ زدم سازمانی که امریه گرفتم گفت هنوز جواب نامه های درخواست امریه از ستاد نیروهای مسلح نیومده و هفته بعد میاد. لطفا بگین میتونم هنوزم امیدی داشته باشم که با امریه ام موافقت شده باشه یا نه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

منم امروز رفتم برگه سفیدمو گرفتم فقط مرکز آموزشمو زده بود 01 تهران و امریه ننوشته بود. زنگ زدم سازمانی که امریه گرفتم گفت هنوز جواب نامه های درخواست امریه از ستاد نیروهای مسلح نیومده و هفته بعد میاد. لطفا بگین میتونم هنوزم امیدی داشته باشم که با امریه ام موافقت شده باشه یا نه ؟؟
    بله شما شامل همون عده ای میشید که قبلا شرایط مشابه شما رو داشتند شما زود رفتید برای دریافت برگه سفید، من خودم امریه گرفتم و امریه من تضمین شده هست از طرف سازمان مورد نظر چون اون سازمان ازمن تعهد محضری هم گرفت، ولی هنوز نرفتم برگه سفید بگیرم چون عید بوده یک مقدار امور اداری عقب افتاده و اون نامه آخرای ماه از ستاد کل میره به نظام وظیفه کشور، شما هم میتونید مثل من صبر کنید یک هفته مانده به اعزام برید دوباره از پلیس 10 درخواست برگه سفید بدید انشالله همه امریه هامون جور میشه.

6. این کاربر از atp22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

...........
    Last edited by soheil4995774; 06-04-2017 at 13:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله شما شامل همون عده ای میشید که قبلا شرایط مشابه شما رو داشتند شما زود رفتید برای دریافت برگه سفید، من خودم امریه گرفتم و امریه من تضمین شده هست از طرف سازمان مورد نظر چون اون سازمان ازمن تعهد محضری هم گرفت، ولی هنوز نرفتم برگه سفید بگیرم چون عید بوده یک مقدار امور اداری عقب افتاده و اون نامه آخرای ماه از ستاد کل میره به نظام وظیفه کشور، شما هم میتونید مثل من صبر کنید یک هفته مانده به اعزام برید دوباره از پلیس 10 درخواست برگه سفید بدید انشالله همه امریه هامون جور میشه.
    اگه اینطوریه چطور پس محل آموزش ها مشخص شده
    چون من از ارگانی که امریه گرفتم کل امریه های اون ارگان میرن مالک اشتر اراک که تو برگه سفید منم همون پادگان هست

اگه برگه از ستاد کل به نظام وظیفه نرفته چطور محل آموزشی ارگان امریه دهنده ثبت شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

1: پدافند یه جای آشغالیه که به نظرم بدترین تقسیمات کشوری داره بین تمام ارگان هایی که سرباز دارن....من دیدم سرباز از مشهد افتاده اهواز یکی دیگه از بوشهر افتاده تبریز و همینطور ادامه بده

2: تا سال 90 ارتش سه تا نیرو داشت به اسم های هوایی,دریایی و زمینی اما از سال 90 قسمت پدافند از نیرو هوایی جدا شد و خودش تشکیل یک نیروی جدید داد به اسم پدافند خاتم الانبیا آجا ...
    الان ارتش 4 نیرو داره که پدافند هم یکی از نیرو هاشه و حتی لباس سربازاش هم با نیرو هوایی فرق داره....

3: سال 92 تنها جایی که بالای دیپلم پدافند آموزشی داشت سمنان بود اما الان نمیدونم شاید جای دیگه ام باشه.....اما هیچ فرستادنی در کار نیست هر سربازی تو برگه سفیدش هر پادگانی نوشته باشه آموزشیش هم همونجاست

4:به هیچ وجه ممکن نیست

5 : نیاز به یه آشنای نزدیک دارید که اولا اینقدری نزدیک باشه که مدام پیگیر کارت باشه و دوما حداقل یه خوشه روی دوشش باشه.....
    مرسی برادر که کامل توضیح دادی و راهنماییم کردی.فقط دوتا سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم پاسخ بدی:1-شنبه باید برم پادگان بعضی ها میگن که شنبه جیره و لباس ها و پوتین ها رو میدن بعد مرخص میکنن واسه کوتاه کردن و اندازه کردن لباس ها و میگن 1 هفته دیگه بیایین بعضی ها هم میگن تو پادگان نگهتون میدارن پدافند چطوریه بعد دادن جیره 1 هفته مرخصی میدن یا نگه میدارن؟؟؟2-چه چیزهایی باید با خودم ببرم(منظورم ضروریات هس)؟؟؟حوله حمام و صورت و شامپو و... میدن خودشون؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اگه اینطوریه چطور پس محل آموزش ها مشخص شده
    چون من از ارگانی که امریه گرفتم کل امریه های اون ارگان میرن مالک اشتر اراک که تو برگه سفید منم همون پادگان هست

اگه برگه از ستاد کل به نظام وظیفه نرفته چطور محل آموزشی ارگان امریه دهنده ثبت شده
    این اتفاقی بوده، شما باید در نظر داشته باشید مثلا اکثر تهرانی ها میافتند 01 درسته، بعدش یکی از یک سازمانی امریه گرفته که دقیقا طرف قرار داد با 01 هست حالا ممکنه روی برگه شما ننویسه امریه دار ولی اتفاقی چون تهرانی هستید محل آموزش رو بزنه 01، معمولا سپاه و ارتش طرف قرار داد امریه هستند اما مالک اشتر نیروی انتظامی هست، شما از کجا امریه گرفتید که پادگان طرف قرار دادش مالک اشتر هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

این اتفاقی بوده، شما باید در نظر داشته باشید مثلا اکثر تهرانی ها میافتند 01 درسته، بعدش یکی از یک سازمانی امریه گرفته که دقیقا طرف قرار داد با 01 هست حالا ممکنه روی برگه شما ننویسه امریه دار ولی اتفاقی چون تهرانی هستید محل آموزش رو بزنه 01، معمولا سپاه و ارتش طرف قرار داد امریه هستند اما مالک اشتر نیروی انتظامی هست، شما از کجا امریه گرفتید که پادگان طرف قرار دادش مالک اشتر هست؟
    منابع طبیعی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •