تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3893 از 4105 اولاول ... 28933393379338433883388938903891389238933894389538963897390339433993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,921 به 38,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام، خواستم بدونم کد های 1 اردیبهشت مشخص شدن؟ و فردا برم پلیس 10 میتونم برگ سفیدمو بگیرم؟ من درخواست امریه هم دادم اگر موافقت شده باشه مینویسه امریه دار، اگر ننویسه یعنی مخالفت شده، الان سوالم اینه دوستمون گفتن ممکنه آپدیت نشده باشه هنوز، یعنی اکه فردا ننوشته باشه واسم میتونم امیدوار باشم هنوز یا نه ؟؟

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام وقت شما بخیر
    من امروز با پدرم رفتم بیمارستان از طرف نظام وظیفه برای معاینه پیش متخصص، داخلی قند خون بابام بالائه الان 2 ماهه دکتراش میگن باید انسولینی بشه ...
    چند روز پیش آزمایش داده بودیم جوابش هم اومد ... (تو خود بیمارستان امام سجاد)
    قند خون ناشتا بابام 370 و 2 ساعت بعد از صبحانه 670 بودش حتی متخصص داخلی(دکتر نظام وظیفه) هم گفت که به کلیه ها زده و یه نامه هم داد که بابام باید سریع بره بیمارستان بستری بشه برای قندخونش ... (بعدش هم به بابام گفت من تو گزارش برای شواری پزشکی مینوسم که قندت مشکل داره و سابقه طولانی مدت داری .. )
    به نظرتون چه قدر احتمال معافیت وجود داره ؟
    Last edited by Ar1ian; 05-04-2017 at 08:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

شما تک پسر هستین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام بله مادرم هم سال 76 عمرش رو به شما دادن

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

البته يادم رفت بگم كه اين بيمارستان رو از طرف نظام وظيفه رفتم و پروندم رو چندروز ديگه ميفرستند براي تشكيل شوراى پزشكي ... حتي براي قلب هم رفتيم اون هم مشكل داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام بله مادرم هم سال 76 عمرش رو به شما دادن
    خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده چون پدرتون هم با توجه به بیماریشون از کار افتاده هستن به احتمال زیاد بهتون معافی کفالت میدن سازمان نظام وظیفه شهرتون رفتین سوال کنین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده چون پدرتون هم با توجه به بیماریشون از کار افتاده هستن به احتمال زیاد بهتون معافی میدن سازمان نظام وظیفه شهرتون رفتین سوال کنین؟
    ممنون خدا رفتگان شما هم بيامرزه ...
    بله عرض كردم از طرف نظام وظيفه رفتم ..
    من ٢ سال پيش رفتم قلب پدرم مشكل داشت گفتند ٥٠ درصد مشكل داره معاف نميشيد به ٥٥٪‏ معافيت ميديم ديابت هم از سال ٧٩ داره ... حدود ١ سال اوضاعش وخيم شده و غيرقابل كنترل حتي ٦ ماه پيش كتف پدرم هم تمام عضله هاش به خاطر قند خشك شد و ٢٠ جلسه فيزيوتراپي و امپول و اينا هم حالش رو بهتر نكرد

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام وقت شما بخیر
    من امروز با پدرم رفتم بیمارستان برای معاینه پیش متخصص داخلی قند خون پایین بابام بالائه الان 2 ماهه دکتراش میگن باید انسولینی بشه بابام ...
    چند روز پیش آزمایش داده بودیم جوابش هم اومد ...
    قند خون ناشتا بابام 370 و 2 ساعت بعد از صبحانه 670 بودش حتی متخصص داخلی هم گفت که به کلیه ها زده و یه نامه هم داد که بابام باید سریع بره بیمارستان بستری بشه برای قندخونش ...
    به نظرتون چه قدر احتمال معافیت وجود داره ؟
    اين كه متخصص بيرون نظر مى دهد براى كميسيون پزشكى و شورا عالي پزشكى اهميتى ندارد چؤن انها خودشان بيمار را معاينه و ازمايش ها را بازديد يا دوباره تكرار مى كنند

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اين كه متخصص بيرون نظر مى دهد براى كميسيون پزشكى و شورا عالي پزشكى اهميتى ندارد چؤن انها خودشان بيمار را معاينه و ازمايش ها را بازديد يا دوباره تكرار مى كنند
    سلام
    منظورم از متخصص همون پزشك معتمد نظام وظيفه هستش يادم رفت بگم بيمارستان رو از طريق نظام وظيفه رفتم نه به صورت خودجوش ! والله خود دكتره نظام وظيفه به بابام نامه داد برو بيمارستان بستري شو وضعيتت خوب نيست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

بنده دیابت نوع 2 دارم و با قرص کنترل میکنم. میخواستم بدونم به بنده معافی تعلق میگیره با توجه به مدرک ارشد یا سخت گیری می کنند.

از طرفی پدرم سه سال هست سکته کرده و مادرم هم دیابت داره و مسن هست و هر دو احتیاج به مراقبت دارند ولی من تک پسر نیستم. آیا شرایطی قایل می شوند که حداقل در شهر خودم خدمت کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •