سلام
هتل هست اونجا
شما باید مدرکتون بالا باشه که اونجا افتادین
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلام
هتل هست اونجا
شما باید مدرکتون بالا باشه که اونجا افتادین
سلام
پسر عمه من امریه اموزش پرورش گرفته بود و برگ سفیدش اموزشیش ارتش خورده بود که با مراجعه به محل امریه بهش گفته بودن همه رو سپاه گرفته و اعتنایی به برگه نداشته باشه و اونم اموزشش رو همون سپاه گذروند
شما هم به محلی که امریه گرفتین مراجعه کنید و اگر جایی از قبل براتون درنظر گرفته بودن باید همون جا برید
Last edited by aalpsat; 04-04-2017 at 15:09.
مگه میشه
تو برگه سفید اموزشی یه پادگان زده بعد یه جا دیگه اموزش ببینی این خیلی جالب و تعجب اوره
مرسی aalpast عزیز
Last edited by vahid_h1990; 04-04-2017 at 23:08.
نه اینطوری نیست، خیلی ساده هست یک قانون وجود داره که همه سازمان های امریه دهنده لیست و مدارک متقاضی ها رو حداکثر 45 روز قبل از اعزام می فرستند ستاد کل بخش نیروی انسانی بعدش از اونجا به نظام وظیفه دستور صادر میشه که مثلا کد فلان شخص باید به کد پادگان فلان تغییر کنه سازمان امریه دهنده نمتونه مستقیم به پادگان دستور بده چون یک سازمان دولتی هست و اون پادگان نظامی هست به خاطر همین ستاد کل میفرسته، مثلا شما ممکنه کد نیرو انتظامی کرمان 08(کدش رو دقیق یادم نیست برای مثال گفتم) خورده باشی چون کد های محل اعزام اما سازمان های امریه دهند هر کدام با پادگان خاصی طرف قرار داد هستند در اینصورت مثلا کد شما رو نظام وظیفه تغییر میده به 01 تهران برگه سفید شما روش مینویسه امریه دار و کد 01
Last edited by atp22; 04-04-2017 at 20:49.
سرباز غايب كه خودش را به سازمان نظام وظيفه معرفى نكرده است مى تواند توسط نيروى انتظامى و كلانترى ها بازداشت شود اما دادگاه ندارد اين فرد از همان كلانترى اعزام مى شود اما اين قانون چند سال است كه اجرا نشده است و فعلا به علت ازدياد سرباز با غايبين كارى ندارند اگر قرار بود غائبين دادگاهى شوند دو سال قبل طرح خريد غائبين ديپلم با لاى ٨ سال غيبت انجام نمى شده است. دادگاه مربوط به فرد نظامى اعم از سرباز و كادر است كه غيبت بدون توجيه يا غيره داشته باشند دادگاه هم منظور دادگاه انقلاب يا عمومى نيست دادگاه نظامى و همان طور كه از اسمش مشخص مربوط به يك فرد نظامى است هنگامى كه يك فرد خودش را به سازمان نظام وظيفه معرفى نكرده هنوز سرباز محسوب نمى شود كه دادگاهى شود
خير نمى توانيد
شما مثلا سرباز نيروى زمينى ارتش هستيد كه در امريه اداره x هستيد ، در پايان خدمت مدارك شما ابتدا به ارتش فرستاده مى شود سپس به نظام وظيفه
همه انريه دارها در يك ارگان اموزش نمى بينند بعضى ها در ارتش و بعضى ها در ناجا
الان من امریه دارم و محل اموزشم نیرو انتظامی مالک اشتر اراک هست
یعنی به هیچ وجه نمیتونم محل آموزشیمو جابجا کنم؟
خير نمى توانيد
دوستان عزیز سلام وقتتون بخیر چند سوال داشتم از راهنمایی شما پیشاپیش سپاسگزارم
-اگر امریه سپاه را گرفته باشیم و برگه اعزام برای پادگان ارتش بیاید ایا زمان تقسیم امکان پذیر هست به امریه ای که گرفته ایم برگردیم؟
-اگر این امکان نیست ایا در فرصت باقی مانده با توجه به اعزام در برج 2 امکان دارد که محل اعلام شده در برگه اعزام از ارتش به سپاه تغییر پیدا کند؟
-آیا اصلا بین امریه ایی که گرفته ایم و پادگان اموزشی رابطه مستقیمی وجود دارد یا خیر؟
یک پست بالاتر در این مورد توضیح دادم، در هر صورت اگر شما امریه سپاه دارید و کد ارتش رو داره شما باید صبر کنید مثلا 2 روز مانده به اعزام دوباره برید پلیس 10 و درخواست کنید برگه سفید رو دوباره پرینت بگیره در این صورت حتما کد شما تغییر کرده، افراد زیادی بودند که کدشون ارتش بوده یا نیرو انتظامی بعد دوباره از پلیس 10 گرفتند کد تغییر کرده که این به دلیل آپدیت دیر هنگام پلیس 10 هست. البته ممکنه کد واقعی شما همون ارتش یا نیرو انتظامی باشه این یعنی اینکه متاسفانه با امریه شما موافقت نشده است نشانه امریه همون نوشتن کلمه امریه دار روی برگه سفید هست. کد های معمولی از 45 روز قبل از اعزام شما توی تهران مشخص شدند (منظورم نظام وظیفه مر کزی هست که تمام کد های سربازان کشور رو مشخص کردند) ولی شهرستان ها نه مثلا 10 یا 15 روز مونده به اعزام مشخص میشن همونطور که قبلا گفتم سازمان امریه دهنده مدارک رو به ستاد کل می فرسته و چون این روند اداری کمی زمان میبره بعد از ارسال دستور از ستاد کل به نظام وظیفه چیزی حدود مثلا 20 روز قبل از اعزام هست که همونطور که گفتم کد رو قبلا تعیین کرده حالا نامه دوباره میرسه نظام وظیفه تا کد رو تغییر بدنید به پادگان طرف قرار داد امریه، فکر کنم هیچ چیزی رو از قلم نداختم.
دقیقا بین امریه و پادگان آموزشی رابطه مستقیمی وجود داره که هر سازمان با پادگان خاصی طرف قرار داد هست و اون کد باید در بر گه معرفی نامه یا همون برگه سفید قید بشه، نشانه موافقت شدن با امریه هم قید شدن کلمه امریه دار در همون برگه سفید هست.
اگر جایی از نوشته هام نامفهوم هست میتونم واضح تر بنویسم.
Last edited by atp22; 04-04-2017 at 21:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)