پس کد مازادها رو چطور میفرستن؟ هر جا جای خالی داشت می فرستن بره دیگه، مگه اینجوری نیست .... من نمی تونم الان با اینکه کد مازادم، اتوبوس اباده بشینم و برم؟
پس کد مازادها رو چطور میفرستن؟ هر جا جای خالی داشت می فرستن بره دیگه، مگه اینجوری نیست .... من نمی تونم الان با اینکه کد مازادم، اتوبوس اباده بشینم و برم؟
Last edited by Samanpes; 04-04-2017 at 00:23.
-15 در قانون وظيفه عمومي، چه تنبيهاتي براي مشمولان غايب در نظر گرفته شده است؟
جواب : برابر ماده 58 قانون خدمت وظيفه عمومي، مشمولان غايبي كه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح تا سه ماه باشد، به سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غيبت آنان از سه ماه تا يك سال باشد، به شش ماه اضافه خدمت تنبيه ميگردند و مشموليني كه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح از يك سال تجاوز نمايد علاوه بر شش ماه اضافه خدمت، فراري محسوب شده و به مراجع قضايي معرفي خواهند شد.
-16 بخشودگي اضافه خدمت شامل چه كساني ميشود؟
جواب : بخشش اضافه خدمت سنواتی شامل سربازان حین خدمت و مشمولان غايبی که حداكثر تا تاريخ 22 بهمن ماه سال 1393 خود را برای خدمت مقدس سربازی معرفي نمایند اضافه خدمت سنواتی آنان مورد بخشش قرار گرفته و در شمول بخشودگي اضافه خدمت قرار ميگيرند.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بند 16 نشون می ده که امکان بخشش همون 6 ماه هم وجود داره.
یعنی امکانش هست حبس بدن برای غیبت؟
من چند نوع بیماری داشتم که همش معاف از رزم بود به همین خاطر خدمت نرفتم گفتم شاید بتونم معافی بگیرم ولی نشد
انتخاب محل خدمت براى افرادى كه كد مازاد دارند دلخواه نيست . شما روز اعزام مى رويد نظام وظيفه شهر يا استان خودتان انجا انها خودشان مشخص مى كنند كه كجا بايد برويد
براى غيبت كه حبس نداريم اين موضوع بيشتر براى سرباز فرارى است يعنى سربازى كه حتى اگر يكروز در پادگان بوده باشد و محل خدمت را بدون توجيه خاصى ترك كند و اگر بعد از ١٥ روز خودش را به يگان معرفى نكند سرباز فرارى محسوب مى شود البته حبس اين افراد هم بيشتر در بازداشتگاه همان يگان و پادگان است
از دوستان کسی نیست ب هاین سوال جواب بده.
ممنونم بابات پاسختون.
امروز رفتم پلیس +10 یه برگه بهم دادن که توش نوشته که محل آموزشم پادگان شهید مدرس کرجه. میخواستم بدونم چطور جاییه.
لطفا هر اطلاعاتی دارید بهم بدید.
دوستان سلام
کسانی که امریه دارن میتونن کد محل اموزشیشون رو تغییر بدن
یا همه ی امریه دار ها در یه جا آموزش میبینن
Last edited by soheil4995774; 04-04-2017 at 14:08.
..................
اخه تو ماده 58 قانون که دوستمون گذاشت زده غیبت بیشتر از یک سال فراری محسوب میشه و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد پس دادگاهی برای چی میکنن؟
یکی به این سوال جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)