تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3891 از 4428 اولاول ... 289133913791384138813887388838893890389138923893389438953901394139914391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,901 به 38,910 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

خوب بسلامتی امشب اولین شبیه که بچه مدرسه ایها از دانلود شبانه حرف میشن ومیرن پی درس و مشقشون ببینیم سرعت واقعا تغییری میکنه و پهنای باند اضافه ایجاد میشه یانه اگر تغییر نکنه که حرفاشون همه بیاساسه و پهنای کمی درکار نیست و خودشون محدود میکنن

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خیلی بد شده این الان مثلا دو مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    خط من روی 9 مگ بسته شده اما بخاطر نویز مودم نمیکشه ، روزی 7 هشت بار قطع میشه و وضعیت اینجوریه:

از پایین ساختمون که تست میکنم خط کیفیتش خیلی خوبه 9 مگ کامل میشه snr داون استریم هم 28 میشه.
    به نظرتون زنگ بزنم بگم خط رو 4 مگ ببندن اون snr که 6 هست چقدر میاد بالا؟
    اولن که خط شما رو 5908 بسته شده؛ ثانیا شما فاصلت با مرکز مخابراتی بسیاااار کمه ( 540 متر فاصله داری تا مرکز) و در واقع با این فاصله،خط شما باید تا 24 مگ هم بکشه... در صورتی که الان زده تا 7 مگ میکشه و این مشکل نویزتون،100% به خاطر سیم کشیه داخله خونتونه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینم دانلود شبانه ما که فکرکنم دوباره از دستشون در رفته

ما همون به اندازه سرعت اسمیمونم داشته باشیم راضییم فقط پایدار باشه (قطعی نداشته باشه).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

امروز پارس یه حال اساسی به ما داد شاید به مناسبت آغاز سال آموزشی بوده
    2 مگ محدود دارم .خدایا مانند این شبها را از ما نگیر

6. 5 کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز پارس یه حال اساسی به ما داد شاید به مناسبت آغاز سال آموزشی بوده
    2 مگ محدود دارم .خدایا مانند این شبها را از ما نگیر
    معلومه که تو منطقه شما بچه مدرسه‌ای‌های دانلودر زیاد بودنا.

ما که آخرش نفهمیدیم پارس‌آنلاین چطوری محدود می‌کنه. اما چیزی که برام مسجل شده اینه که بر خلاف 6 - 7 ماه پیش که سرورهای داخلی سرعت بهتری می‌دادن، الآن دانلود از سرورهای خارجی تو ساعت‌های رایگان از پایداری بهتری برخورداره. هم نوسانش کمتره، هم سرعت بالاتری می‌ده. اما به شرطها و شروطها! اونم این که اون سرور تو بلک‌لیست نباشه.

8. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

معلومه که تو منطقه شما بچه مدرسه‌ای‌های دانلودر زیاد بودنا.

ما که آخرش نفهمیدیم پارس‌آنلاین چطوری محدود می‌کنه. اما چیزی که برام مسجل شده اینه که بر خلاف 6 - 7 ماه پیش که سرورهای داخلی سرعت بهتری می‌دادن، الآن دانلود از سرورهای خارجی تو ساعت‌های رایگان از پایداری بهتری برخورداره. هم نوسانش کمتره، هم سرعت بالاتری می‌ده. اما به شرطها و شروطها! اونم این که اون سرور تو بلک‌لیست نباشه.
    درسته من هم به این نتیجه رسیدم الان برای من هم برعکس شده . سرورهای خارجی سرعتشون چند برابر سرورهای داخلیه . حتی سرورهای قدرتمندی مانند اکسپرس را هم محدود کردن .سایتهایی مانند دانلودها سافت 98 میهن دانلود همه محدودیت روشون گذاشتن اینارُ من خودم تست کردم محدودیتی هم که گداشتن یه جورایی عجیب و غریبه یعنی به این صورت نیست که مثلا سرعت روی 100 کیلو محدود شده باشه بلکه به این صورته که سرعت میره رو 700 و 800 بعد در عرض چند ثانیه یه بارگی میاد روی 200 و حتی برخی مواقع میاد روی 5 و 6 بعد دوباره میره بالا روی همون 700 و 800 و دوباره میاد پایین و به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه من دانلودی که امروز داشتم همش از سرور کاملا خارجی بوده

10. این کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درسته من هم به این نتیجه رسیدم الان برای من هم برعکس شده . سرورهای خارجی سرعتشون چند برابر سرورهای داخلیه . حتی سرورهای قدرتمندی مانند اکسپرس را هم محدود کردن .سایتهایی مانند دانلودها سافت 98 میهن دانلود همه محدودیت روشون گذاشتن اینارُ من خودم تست کردم محدودیتی هم که گداشتن یه جورایی عجیب و غریبه یعنی به این صورت نیست که مثلا سرعت روی 100 کیلو محدود شده باشه بلکه به این صورته که سرعت میره رو 700 و 800 بعد در عرض چند ثانیه یه بارگی میاد روی 200 و حتی برخی مواقع میاد روی 5 و 6 بعد دوباره میره بالا روی همون 700 و 800 و دوباره میاد پایین و به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه من دانلودی که امروز داشتم همش از سرور کاملا خارجی بوده
    این حالتی که می‌گی و دوستان اینجا بهش می‌گن موج دندان اره‌ای، به نظر من در واقع شبیه همون Burst معروفه که یه زمانی شرکت‌های اینترنتی برای تبلیغات ازش استفاده می‌کردن. علت این که در لحظه اول اتصال سرعت می‌ره بالا تا نزدیک 70 - 80 درصد پهنای باند اینترنت شما، واسه اینه که سیستم یه بافری در نظر گرفته برای کسی که داره مثلاً سایت سرور دانلودها رو می‌بینه. قاعدتاً اون باید بتونه تو 3 - 5 ثانیه اول با سرعت بالا صفحه رو لود و بارگذاری کنه. معمولاً هم تو بارگذاری صفحه تعداد چندین فایل کوچک در حد زیر 100 کیلوبایت روی سیستم شما دانلود می‌شه و بعد صفحه نمایش داده می‌شه. با این روش، شما تو دیدن صفحه‌ها دچار مشکل نمی‌شی. اما اگه استریم دانلود از چند ثانیه بیشتر بشه، سیستم کنترل ترافیک خود به خود اون استریم رو قطع می‌کنه و سرعت به سمت صفر می‌ره. اما چون IDM مدام در حال درخواست ادامه فایله باز تو بازه چندثانیه‌ای بعدی این اتفاق تکرار می‌شه. در عمل درخواست‌های اطلاعات 1 یا 2 ثانیه اول جواب داده می‌شه و درخواست‌های چند ثانیه بعدی (تا زمانی که اون بازه زمانی تعریف شده مثلاً 5 ثانیه‌ای تکمیل بشه) ترتیب اثر داده نمی‌شه. اما چون IDM یا نرم‌افزارهای دیگه نظارت بر ترافیک نصب شده در سیستم شما سرعت رو در لحظه اندازه‌گیری نمی‌کنن بلکه تو بازه‌های زمانی مشخصی (که ممکنه کمتر از 1 ثانیه در مورد IDM یا بیشتر از 1 ثانیه مثلاً در مورد نرم‌افزاری مثل NetWorx هم باشه) و با روش میانگین متحرک اندازه‌گیری می‌کنن، به نظر می‌آد که بعد از 1 - 2 ثانیه اول که سرعت خیلی بالاست، تو لحظه‌های بعدی سرعت به تدریج در حال کم شدنه.

حالا این جوری فرض کن که تو 1 ثانیه اول سرعت 800 کیلوبایت و تو 4 ثانیه بعدش سرعت در واقع صفر باشه، میانگین سرعت شما تو 5 ثانیه در می‌آد 160 کیلوبایت. یعنی شما در عمل از این سرور محدود شده با سرعت 160 تا دانلود می‌کنی اما به صورت لحظه‌ای می‌تونی تا 800 کیلوبایت هم سرعت بگیری که نه بارگذاری صفحه‌های اون سرور محدود شده با مشکل مواجه بشه و نه شما بتونی با فشار بالا از اون فایل‌های حجیم دانلود کنی.

نکته جالب هم اینجاست که این سیستم مدیریت ترافیک احتمالاً این محدودیت رو برای کل استریم‌های ایجاد شده بین هر IP با سرور محدود شده اعمال می‌کنه. این جوری فرقی نمی‌کنه که دانلود شما با 1 کانکشن انجام بشه یا با چند کانکشن هم‌زمان. تازه احتمالاً اگه تعداد کانکشن‌ها از یه حدی بیشتر بشه، به علت اورهد محاسبات اعمال این محدودیت، سرعت میانگین از 160 هم کمتر می‌شه.
    Last edited by bilmazlar; 23-09-2014 at 10:30.

12. 7 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این حالتی که می‌گی و دوستان اینجا بهش می‌گن موج دندان اره‌ای، به نظر من در واقع شبیه همون Burst معروفه که یه زمانی شرکت‌های اینترنتی برای تبلیغات ازش استفاده می‌کردن. علت این که در لحظه اول اتصال سرعت می‌ره بالا تا نزدیک 70 - 80 درصد پهنای باند اینترنت شما، واسه اینه که سیستم یه بافری در نظر گرفته برای کسی که داره مثلاً سایت سرور دانلودها رو می‌بینه. قاعدتاً اون باید بتونه تو 3 - 5 ثانیه اول با سرعت بالا صفحه رو لود و بارگذاری کنه. معمولاً هم تو بارگذاری صفحه تعداد چندین فایل کوچک در حد زیر 100 کیلوبایت روی سیستم شما دانلود می‌شه و بعد صفحه نمایش داده می‌شه. با این روش، شما تو دیدن صفحه‌ها دچار مشکل نمی‌شی. اما اگه استریم دانلود از چند ثانیه بیشتر بشه، سیستم کنترل ترافیک خود به خود اون استریم رو قطع می‌کنه و سرعت به سمت صفر می‌ره. اما چون IDM مدام در حال درخواست ادامه فایله باز تو بازه چندثانیه‌ای بعدی این اتفاق تکرار می‌شه. در عمل درخواست‌های اطلاعات 1 یا 2 ثانیه اول جواب داده می‌شه و درخواست‌های چند ثانیه بعدی (تا زمانی که اون بازه زمانی تعریف شده مثلاً 5 ثانیه‌ای تکمیل بشه) ترتیب اثر داده نمی‌شه. اما چون IDM یا نرم‌افزارهای دیگه نظارت بر ترافیک نصب شده در سیستم شما سرعت رو در لحظه اندازه‌گیری نمی‌کنن بلکه تو بازه‌های زمانی مشخصی (که ممکنه کمتر از 1 ثانیه در مورد IDM یا بیشتر از 1 ثانیه مثلاً در مورد نرم‌افزاری مثل NetWorx هم باشه) و با روش میانگین متحرک اندازه‌گیری می‌کنن، به نظر می‌آد که بعد از 1 - 2 ثانیه اول که سرعت خیلی بالاست، تو لحظه‌های بعدی سرعت به تدریج در حال کم شدنه.

حالا این جوری فرض کن که تو 1 ثانیه اول سرعت 800 کیلوبایت و تو 4 ثانیه بعدش سرعت در واقع صفر باشه، میانگین سرعت شما تو 5 ثانیه در می‌آد 160 کیلوبایت. یعنی شما در عمل از این سرور محدود شده با سرعت 160 تا دانلود می‌کنی اما به صورت لحظه‌ای می‌تونی تا 800 کیلوبایت هم سرعت بگیری که نه بارگذاری صفحه‌های اون سرور محدود شده با مشکل مواجه بشه و نه شما بتونی با فشار بالا از اون فایل‌های حجیم دانلود کنی.

نکته جالب هم اینجاست که این سیستم مدیریت ترافیک احتمالاً این محدودیت رو برای کل استریم‌های ایجاد شده بین هر IP با سرور محدود شده اعمال می‌کنه. این جوری فرقی نمی‌کنه که دانلود شما با 1 کانکشن انجام بشه یا با چند کانکشن هم‌زمان. تازه احتمالاً اگه تعداد کانکشن‌ها از یه حدی بیشتر بشه، به علت اورهد محاسبات اعمال این محدودیت، سرعت میانگین از 160 هم کمتر می‌شه.
    برا ما هم الان همینجوره به محض شروع دانلود سرعت میرسه به نهایت دان استریم و بعد از چند ثانیه بخاطر محدودیت از اکانتینگ اسمی میشه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پارس آنلاین کی میخواد سرویس بالاتر از 2مگ بده الان چند ساله رو 2مگ مونده هی گرونترش هم میکنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •