يعني مشكل از مموري بوده كه نه مموري رو هم عوض كردم مال خودم گذاشتم ديدم نه بازم همينجوري هستش ! مموري اونم روي گوشي من انداختيم درست برا من كار ميكرد
سري جديدا بيشترشون اشكال دارن
موفق باشيد!![]()
يعني مشكل از مموري بوده كه نه مموري رو هم عوض كردم مال خودم گذاشتم ديدم نه بازم همينجوري هستش ! مموري اونم روي گوشي من انداختيم درست برا من كار ميكرد
سري جديدا بيشترشون اشكال دارن
موفق باشيد!![]()
من شدم تفصیر کن حرفهای آقا حسام
نه منظور خراب بودن مموری جانبی نیست منظور اینه که مموری داخلی و جانبی با هم همخونی ندارن حالا هر مموری که روش باشه فرق نمیکنه
درسته آقا حسام![]()
اگه اينجوريه پس ممنون از راهنمايتون ولي اگه خودت هم پست داش حسام عزيز رو نگاه كني نوشته حافظه خارجي و گوشي همه فكر ميكنن كه مموري و گوشي ديگه
حسام جون ممنون از راهنمايي و شما حسين عزيز به خاطر ترجمه
موفق باشيد!![]()
نه عزيزم منظورم اينه كه گوشي با مموري جانبي مشكل داره.اشكال از مموري ها نيست اشكال از خود گوشي هست كه با مموري جانبي متچ نميشه.
براي حرفم دليل هم دارم چون وقتي عكس ها رو روي مموري داخلي ذخيره ميكنيد اين مشكل پيش نمياد پس نتيجه ميگيريم يك اشكالي بين ارتباط گوشي با مموري خارجي وجود داره.(چقدر داخلي خارجي شد قاطي كردم)
آقا ميبخشيد من تازه اومدم به تاپيك!
پس شما پيشنهاد مي كنيد بين k700 تا k810 كدومشون بهتره درحال حاضر واسه خريد؟؟؟
حالا شما چه پيشنهادي داري؟؟از نظر كيفيت و امكانات چه فرقي دارن؟+يه سري اطلاعات درباره گوشي هاي تقلبي كه تو بازار هستن و لوازم جانبي اون بدين ممنون ميشم...
حسام چطور من تو تبريز حتي يه دونه هم اينجوريشو نديدم ؟
راستي اينم حالگيريه ها...
حالا شكر كن كه حاقظه داخليش 70 مگ هست
اگه كمتر بود ...
كشتين خودتونو
اون قسمت از گوشي كه مموري را ميخونه ايراد داره و يا ناهماهنگ هست
اين چطور بود ؟
گوشي هاي سوني اريكسون تقلبي ندارن فقط كيفيتشون اومده پايين.
شما همون كا810 بگير از همه بهتره امكاناتشم از همه بيشتره.
تبريز نميدونم ولي تو همين انجمن خيلي ها بودن كه اين مشكل را داشتن.
نميخواي بگي كه به خاطر تاثير آب و هواي مشهد اين مشكل پيش مياد؟
اين يكي هي بد نبود بهتر از قبلي ها بود.ولي جا داره رو مسئله آب و هوا هم بحث بشه شايد مربوط به آب و هوا باشه.
البته من چند تا عكس تو ايل گلي گرفتم بازم همينجوري شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)