تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 535 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اورجینال جان توی برنامه اتو پچر تو قسمت سلکت کردن واسه ویستا sp1 دو تا گزینه هست

من از کجا باید بدونم کدومش مورد نیاز منه؟
    اصلا مثلا x86 یعنی چی؟x64 یعنی چی؟من که همونی که خودش تیک زد واسم رو گذاشته ام واسه دانلود یعنی x86 رو

داره خودمونی میشه hamid7stick's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان شما واقعا اینهمه مشکل دارین در ویستا ؟ البته حق میدم فکر کنم همه شما همون روز اول که ویستا از در کارخونه مایکروسافت اومده بیرون نسخه های نا معتبر رو گرفتین و نصب کردین اما من تا 1ماه پیش صبر کرده بودم و رنگ ویستا رو هم ندیده بودم اما احساس کردم حالا وقتشه و رفتم یک ویست دانلود کردم با حجم 4گیگ و 200مگ اونم در صورتیکه ویستا هاییکه تو سایت های فارسی زبان معرفه شده با حجم 1.5گیگ و نهایتا 3گیگ هست!
    و تا حالا به هیچ مشکل بر نخوردم و کلا اینکه دارم عشق میکنم همه چیز داره!!!

راستی از شما چه پنهون فقط یه مشکل دارم فایل desktop.ini رو نمیتونم فعال کنم حتی از رجیستری superhiddenshow رو هم فعال کردم اما بازم نیومد!!
    Last edited by hamid7stick; 08-01-2009 at 03:01.

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نه دوست عزیز من همون روز اول نخریدم ! به هرحال هرکسی کارهای خاصی با ویستا میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره ، البته فکر نمیکنم نسخه ای که شما داری هم نسخه کامل و خوبی باشه ! انشالا تا سرویس پک بعدی

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

سوال دوستان من NET. Framework 3 رو وقتی نصب میکنم این ارور رو بهم میده.

You must use "Turn Windows features on or off" in the Control Panel to install or configure Microsoft .NET Framework 3.0 x86.

در قسمت Programs and Features تو بخش NET. Framework 3 هم on کردمش هم off ولی درست نشد . کسی میتونه راهنماییم کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه دوست عزیز من همون روز اول نخریدم ! به هرحال هرکسی کارهای خاصی با ویستا میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره ، البته فکر نمیکنم نسخه ای که شما داری هم نسخه کامل و خوبی باشه ! انشالا تا سرویس پک بعدی
    خوب اول اینکه من مخاطب خاصی تو حرفام نبود حالا شما داوطلب شدی جالبه!
    اما شما از کجا میدونی من چه ویستایی دارم که میگین خوب نیست!
    نکنه علم غیب داری عزیز!!! شما میدونی حجم 4.2 گیگ یعنی چی؟ یعنی هر برنامه و درایور به صورت رجیستر شده روش هست

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سوال دوستان من NET. Framework 3 رو وقتی نصب میکنم این ارور رو بهم میده.

You must use "Turn Windows features on or off" in the Control Panel to install or configure Microsoft .NET Framework 3.0 x86.

در قسمت Programs and Features تو بخش NET. Framework 3 هم on کردمش هم off ولی درست نشد . کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    ویستا شما x64 هست که میخوای .net x64 روش نصب کنی؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان سلام
    من ویستا سرویس پک 2 رو نصب کردم Ultimate و اون رو روی درایو c نصب کردم حالا قبلا روی درایو f ویندوز داشتم دیگه منوی بوتی ظاهر نمیشد که من بخوام وارد ویندوز xp بشم قبلا یادمه که وقتی برای xp همچین مشکلی می افتاد وارد bootcfg میشدیم و تنظیماتش رو انجام میدادیم روی هر درایوی که ویندوز داشتیم رو میتونستیم آدرس دهی کنیم

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysoff
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional 2" /fastdetect

حالا من ویستا رو نصب کردم به این مشکل خوردم و مجبور شدم یک ویندوز xp الکی نصب کنم و برم تنظیمات بوت رو از My Computer و Properties و advance اون بخش startup تنظیمش کنم که ویندوز xp های من به بوت لیستی که زمانی که کامپیوتر رو روشن میکنیم برگرده وقتی این کار رو کردم ویندوز ویستا دیگه نیستش چجری میتونم اون رو هم به جمه این بوت لیست ها اضافه کنم؟
    راهی هست؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ویستا خودش بطور اتوماتیک ویندوز قبلی رو شناسایی میکنه و به لیست بوت اضافه میکنه . اما اگر این کار رو نکرد( که گویا برای شما این مشکل ایجاد شده ) نیازی به نصب مجدد XP نیست و با همون bootcfg که ویندوز XP رو ریکاور کردی کافیست یکبار دیگه DVD نصب ویستا رو بذاری و توی اولین صفحه ی ویزارد یک گزینه داره که بوت ویستا رو ریکاور میکنه (یعنی دیگه خبر از خط فرمان نیستش و همون کار bootcfg رو به صورت ویژوال انجام میده) مضاف بر این از نرم افزار Acronis OS Selector هم میتونی برای ریکاور کردن بوت ویندوز استفاده کنی.

9. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

مشکل شما احتمالا از اینجا ناشی میشه که موقع نصب ویستا درایور c رو فرمت کردی درسته ؟

11. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ایا رو ویستا میشه ایکس پی نصب کرد یا نه؟
    ;کسی جواب منو نمیده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •