در کانال تلگرامی modem_land نتایج تستش رو به همراه کلیپ گذاشته
در کانال تلگرامی modem_land نتایج تستش رو به همراه کلیپ گذاشته
سلام و وقت بخیر
دوستان من یه tf-i60 رو انلاک کردم
متاسفانه IMEI شده 000000000000 و بزودی دیگه سرویس نمگیره
چجوری میشه درستش کنم
اگه مراحل نصب و آنلاک رو به درستی انجام داده باشین،احتمالا ورژن قدیمیی مثل 192 یا 195 رو نصب کردین، به ورژن جدیدتری آپدیت کنید،درست میشه ...
تلنت ویندوزت روشن باشه
فایروال خاموش باشه
برنامه رو اجرا کن
آی پی رو یا انتخاب کن یا دستی وارد کن
برنانه به مودمت وصل میشه
بعد سریال رو وارد کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
تلنت ویندوزت روشن باشه
فایروال خاموش باشه
برنامه رو اجرا کن
آی پی رو یا انتخاب کن یا دستی وارد کن
برنانه به مودمت وصل میشه
بعد سریال رو وارد کن
درود دوستان
مودم روی حالت mimo 4x4 در منطقه ما روی 4.5Gفعال شد , ولی سرعت دانلود ثابتی بم نداده (پایدار نبود و mimo rank بالا پایین میشده از 2 تا 4 متغیر هست با اینکه مودم رو توی فضای باز برده بودم) روی حالت تک باند سرعت بهتر و ثابتی بم میده!
از دوستان کسی تونسته 4.5 g ثابتی با این مودم دریافت کنه؟؟
من B612 مبین نت دارم
مشکل شما احتمالا وضعیت آنتن گیری هست...... خب همونطور که معلومه باند 7 چون فرکانسش بالاتره، شعاع کمتری پخش میشه پس قطعا با قفل روی اون باید آنتن کمتری نسبت به 3 بگیرید (البته از یک دکل)
روی حالت تجمیع هم خب همه فرکانس ها باید گیرندگیشون خوب باشه وگرنه یک فرکانس رو از دست میدید
چه کنم دوستان سرعتم با i60 افتضاحه قبلا خیلی خوب بود نمیدونم چی شد یهویی افتضاح شد
به یه مودم دیگه کنارش تست سرعت گرفتم اون روی 30 مگ بود مال من نهایت 4 یا 5 مگ
سلام دوستان
میخوام b612 اوریجینال بخرم
همه فروشگاهها میگن آنلاک شده ایرانسل داریم غیر از مودم مارت که میگه واسه ما اوریجیناله، خواستم بپرسم اگه خریدم و آوردن از کجا بفهمم که اوریجیناله و آنلاک شده ایرانسل نیست؟
دوم اینکه چرا بعضی جاها تو همین انجمن و تو نت فارسی نوشته b612 تجمیع فرکانسی واقعی نداره در صورتی که تو سایت های خارجی همه بلا استثنا گفتن این مودم تجمیع فرکانسی داره؟
دیگه اینکه آیا در حال حاضر و در این شرایط بازار و قیمت ها مودم 4.5 ارزون تر از b612 پیدا میشه ؟ و اینکه خرید به قیمت 3300 از مودم مارت ارزش هزینه داره یا 200 بیشتر بذارم و از فروشگاه idh مدل b528 رو بخرم؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز منظورت از تجمیع فرکانسی واقعی چیه؟یعنی چی b612 تجمیع فرکانسی واقعی نداره؟
مگه تجمیع فرکانسی مجازی هم داریم؟
این لینک رو ببین ، توش تمام مودم های هواوی با قابلیت تجمیع فرکانسی رو ذکر کرده که b612 هم توش هستش ، یعنی این سایت اشتباه میکنه؟
- - -
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by puya2010; 22-09-2020 at 21:08.
خیلی وقته نبودم
چقدر این p30world مزخرف شده
آدم نمی تونه یه ریپلای ساده بکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)