درود دوستان طرح 360 مبین نت لطفا یک عکس کامل از آخرین تغییرات بسته هاتون قرار بدید و اینکه چه پیشنهاداتی رو برای تمدید توی پنل شما میاد؟
درود دوستان طرح 360 مبین نت لطفا یک عکس کامل از آخرین تغییرات بسته هاتون قرار بدید و اینکه چه پیشنهاداتی رو برای تمدید توی پنل شما میاد؟
دوستان من تو گوشی سامسونگ j700 سیم 360 مبین که میزارم روی شبکه همراه اول حتی لاک که میکنم نمیشه استفاده کرد کسی منو راهنمایی میکنه چطوری میشه روی این مدل گوشی از این سرویس استفاده کرد؟
باید یک تنظیمات دیتا هم درست کنید، و جلیو name و apn بنویسید mobinnet
سیو کنید
بعد برین دستی دکل همراه اول رو انتخاب کنید و حتما رو ۴جی باشه
روی همه گوشی ها جواب میده
با سلام از من هم دقیقا همین هست.
من سال گذشته در گوشی هواوی استفاده کردم اما امثال در دوگوشی j701و a50امتحان کردم جواب نداد و سیم قفل شد و گذاشتم روی مودم بمدت 15دقیقه دوباره بحالت قبل برگشت
هواست باشه خیلی ور نری ممکنه سیم بلاک بشه
چه جوری قفل میشه ؟ من همین الانشم روی مودم اگر زیاد بین تی دی و رومینگ جا به جا کنم تا دقایقی اصلا انتن نمیگیره فک کنم پسخل میشه
منظورم اینکه یهوهی از شبکش خارج میشه گیچ میزنه باید رو مودم گذاشت تا بحالت قبل بیاد
البته من در مودم 3372گذاشتم و بخوبی انتن داد اما در گوشی سامی رجیستر نمیشه
بنظرم باید گوشی رو روت کنیم تا بشه به باندهای شبکه بصورت دستی دسترسی داشت
با سلام خدمت دوستان گرامی.برای استفاده از سیم کارت مبین نت در تلفن همراه باید مراحل زیر رو انجام دهید.
ابتدا باید حالت 360 یا رومینگ همراه اول سیم کارت مبین نت فعال باشه. سیم کارت رو باید اگه گوشیتون دو سیم کارت هست داخل سیم یک (داخل سیم یک) قرار دهید و گوشیتون رو روشن کنید پس از روشن کردن گوشی باید آنتن سیم یک که سیم کارت 360 مبین نت داخل اون هست بسته به قدرت سیگنال 4g همراه اول پر شود.(لزوما در مکانی این کار رو انجام دهید که آنتن همراه اول در حالت 4g پر باشد) اگر آنتن سیم کارت مبین نت پر شود به مفهوم ساپورت سیم کارت توسط تلفن همراه است و میتوان به مرحله بعد یعنی تنظیمات اینترنت رفت. پس از آن درصفحه mobile network (شبکه تلفن همراه) در قسمت سیم یک گزینه Access point names (نام نقطه دستیابی) رو انتخاب کنید و از قسمت سه نقطه بالای صفحه یک New APN بسازید در قسمت Name دقیقا عبارت MobinNet (حروف کوچک و بزرگ رعایت شود) و در قسمت APN عبارت mobinnet رو تایپ کنید به بقیه قسمتها کار نداشته باشید و پس از ذخیره آن از این صفحه خارج شوید و گزینه Data roaming (رومینگ داده) رو فعال کنید. پس از آن وارد صفحه Carrier (شرکت مخابراتی) شوید و Network selection (انتخاب شبکه) رو از حالت اتوماتیک خارج کرده و درحالت دستی قرار بدهید تا جستجوی دستی شبکه شروع شود چند لحظه طول می کشد پس از جستجو از میان گزینه های موجود MCI 4G رو انتخاب کنید تا عبارت Network registered نمایش داده شود در نهایت mobile data (داده تلفن همراه) رو روشن کنید و از اینترنت fdd مبین نت در گوشیتون استفاده کنید (اگر تمام مراحل فوق رو درست انجام داده باشید اسم سیم کارت 1 به صورت IR-MCI/MobinNet نوشته میشه و بالای آنتن سیم 1 پس از روشن کردن mobile data علامت 4G R نمایش داده می شود. لازم به ذکر است مدل گوشی من Honor 8x دو سیم کارت هست)
Last edited by dadadasa; 22-04-2020 at 12:13.
حل شد.....
Last edited by WhiteHat; 27-04-2020 at 23:09.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)