تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 389 از 1547 اولاول ... 2893393793853863873883893903913923933994394898891389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

خوش به حال شما من همین سرویس رو دارم ولی بیشترر از این بهم سرعت نمیده

پینگشم درسته تو رقم خیلی خوبه ولی به عمل که میرسه تو بازی همش تایم اوت لگ !

سمت شرق هستم و به bts های بازار موبایل شرق وصل هست با بهترین کیفیت سیگنال و فاصله

اینکه خدا اینترنته اگه پینگه شما با آلمان 84 است باید خدا رو سپاس گزار باشی این یعنی اینکه شما آنلاین که بازی میکنین انگار نشستین تو ترکیه بازی میکنین

چرا لگ و تایم اوت دارین ؟ علتشو فهمیدین ؟ اگه دیش موتوری دارین مثل اون عکس خوب یه کم بچرخونینش اینور اونور

سوال من اینه که آیا شاتل تو شهرستان هم میتونه همین پینگ رو ارائه کنه ؟! !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان گرامی ،

سرعت دانلود art 1 برای شما چقدر هست؟؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینکه خدا اینترنته اگه پینگه شما با آلمان 84 است باید خدا رو سپاس گزار باشی این یعنی اینکه شما آنلاین که بازی میکنین انگار نشستین تو ترکیه بازی میکنین

چرا لگ و تایم اوت دارین ؟ علتشو فهمیدین ؟ اگه دیش موتوری دارین مثل اون عکس خوب یه کم بچرخونینش اینور اونور

سوال من اینه که آیا شاتل تو شهرستان هم میتونه همین پینگ رو ارائه کنه ؟! !!!

پینگ تازه بالاتر هم رفته روی 72-76 بود با المان والا نمیدونم دلیل لگ و پینگ بالا توی بازی چیه در مورد چرخش هم بله خودم بعد نصب کلی اینور اونورش کردم تا بهترین سیگنال رو بدست بیارم تقریبا تمام bts هارو تست کردم الان روی بهترینشون هست
    از پشتیبانیش سوال کنید تا جایی که میدونم روی adsl هم درخواست بدید سرویس گیم فعال شه همینجوری میشه پینگ !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

پینگ تازه بالاتر هم رفته روی 72-76 بود با المان والا نمیدونم دلیل لگ و پینگ بالا توی بازی چیه در مورد چرخش هم بله خودم بعد نصب کلی اینور اونورش کردم تا بهترین سیگنال رو بدست بیارم تقریبا تمام bts هارو تست کردم الان روی بهترینشون هست
    از پشتیبانیش سوال کنید تا جایی که میدونم روی adsl هم درخواست بدید سرویس گیم فعال شه همینجوری میشه پینگ !

اگه تایم اوت دارین لینک رادیویی تونه ؛ من که پینگم بالاست اصلا تایم اوت ندارم چون رادیوم جفته اون یکی جفتشم دو تا چهارراه اونورطره

دوست عزیز اینکه اون پایین نوشته اینترنت شما سریع تر از 97 درصد ایران فقط و فقط بخاطر پینگ مرغوب شماست وگرنه سرعت دانلود و آپلود خیلی ها بیشتر از شما دارند ..
    من حاضرم کل پول تو جیبی ه یه سالمو بدم همچین پینگی داشته باشم ..

و در نهایت حدس من اینه که این سرویسی که "نصاب" داره از سرویس های زیر میزی و غیر متعارف شاتل هست مثل بقیه شرکت های کمتر شناخته شده وایرلس که با نصاب قرار داد دارن تا اینترنت سفارشی ببندند برای دوستان ... مقاله دربارش تو روزنامه ی همشهری هم نوشته بود

با تشکر از توضیحات شما درباره سرویس گیم شاتل اما این Fast interleave شاتل فقط تو تهران و کرج هست و امکان هم نداره چه در این دنیا چه در آن , که همچین پینگی رو ارئه بده

من در اولین فرصت میرم یه مرجع دولتی پیدا میکنم باهاشون در مورد این سرویس های زیر میزی شرکت های وایرلس صحبت میکنم شاید هم یه کار کردم یه سطح از این بالاتر چون تو شهر خودمون هم یه شرکت هست از این کارا میکنه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوستان می خوام اینترنت بگیرم که متاسفانه خطم فیبر نوری هست adsl نمی تونم بگیرم می خواستم بدونم اینترنت وایرلس چطوره ؟از نظر پینگ و سرعت فعلا های وب و شاتل رو در نظر دارم اگر کسی تجربه استفاده از این هارو داره بگه لطفا مخصوصا کسانی در بندرعباس سرویس میگیرند . نت رو هم فقط برای xbox one می خوام من قبلا وایمکس مبینت داشتم از پینگش راضی نیستم همیشه برام بالای 300 بوده ولی سرعتش نسبت به ضریب اشتراکش خوب و پایدار بوده 1مگ رو 200 تا سرعت میداد حالا در مقایسه با وایرلس چطوره؟

بعد یه سوال دیگه داشتم اون طور که به من گفتتند یه انتن روی پشت بام نصب می کنند بعد با یک اکسس پوینت حالا میشه من خودم اکسس پوینت بگیرم ؟ لطفا یه اکسس پوینتی که برای نت وایرلس مناسب باشه و هم پورت usb بخوره و 4g ساپورت کنه معرفی کنید . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان می خوام اینترنت بگیرم که متاسفانه خطم فیبر نوری هست adsl نمی تونم بگیرم می خواستم بدونم اینترنت وایرلس چطوره ؟از نظر پینگ و سرعت فعلا های وب و شاتل رو در نظر دارم اگر کسی تجربه استفاده از این هارو داره بگه لطفا مخصوصا کسانی در بندرعباس سرویس میگیرند . نت رو هم فقط برای xbox one می خوام من قبلا وایمکس مبینت داشتم از پینگش راضی نیستم همیشه برام بالای 300 بوده ولی سرعتش نسبت به ضریب اشتراکش خوب و پایدار بوده 1مگ رو 200 تا سرعت میداد حالا در مقایسه با وایرلس چطوره؟

بعد یه سوال دیگه داشتم اون طور که به من گفتتند یه انتن روی پشت بام نصب می کنند بعد با یک اکسس پوینت حالا میشه من خودم اکسس پوینت بگیرم ؟ لطفا یه اکسس پوینتی که برای نت وایرلس مناسب باشه و هم پورت usb بخوره و 4g ساپورت کنه معرفی کنید . ممنون
    آسیاتک روی فیبر نوری سرویس میده ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

^^^^^ زنگ زدم به اسیاتک adsl نمیدن تو شهرما روی فیبر نوری

دوستان اگه می تونید لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by mohammad2023; 17-04-2016 at 10:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دانلود از شاتلند بعد از طرح عید که تموم شد الان به چه صورته ؟
    هنوز هم رایگانه ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دانلود از شاتلند بعد از طرح عید که تموم شد الان به چه صورته ؟
    هنوز هم رایگانه ؟
    سلام
    نخیر فعلا هیچ طرحی نیست و حجم مصرف میکنه. خبری بشه توی وب سایت های شاتل لند اعلام میشه

10. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezalive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

یه سوال
    من چند روز پیش پول سرویس این ماهم رو پرداخت کردم اما محدود که شدم مثل اینکه باید یه ارت بالاتر بگیرم
    اگه بگیرم اون مبلغی که دادم پودر میشه؟:(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •