دوستان انتن دهی 3 جی منطقه ما مشکل داره ایا جایی هست درخواست کنیم درستش کنن ؟ تاثیری داره ؟
دوستان انتن دهی 3 جی منطقه ما مشکل داره ایا جایی هست درخواست کنیم درستش کنن ؟ تاثیری داره ؟
سلام
من حدودا 20 روز پیش استفاده از سرویس شبانه همراه اول رو شروع کردم. به مدت 10 روز هرشب 12 الی 15 گیگابایت دانلود می کردم که بعد از گذشت این زمان حجم دانلود شبانه به 1 الی 2 گیگابایت کاهش پیدا کرد. چون دو شب متوالی وضعیت دانلود اینطور بود گفتم شاید شبکه مشکل پیدا کرده. به همین دلیل یک هفته استفاده از سرویش شبانه رو گذاشتم کنار تا شاید مشکل احتمالی حل بشه. ولی دیشب که دوباره طرح رو فعال کردم و دانلود منیجر رو اجرا کردم تا لیست دانلود رو ادامه بده، دیدم سرعت دانلود باز هم مثل سابق نیست و مشکل پابرجاست. صبح که شد چک کردم دیدم 2.21 گیگابایت از فایل ها دانلود شده.
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که همراه اول بعد از مدتی همون سرعت 8 مگابیت محدود رو هم کاهش می ده یا مشکل همونطور که خودم هم قبلا حدس زده بودم مربوط به مسائل فنی شبکه و ... هست؟
ممنون می شم دوستان با تجربه در این مورد تجربه خودشون رو بیان کنن.
مشهد ، امور مشترکین همراه اول در مورد سیم کارت usim فرمودند که هنوز به مشهد ندادند!
احتمالا شامل مصرف منصفانه شون شدی که تا پایان دوره (ماه) برقراره. البته حدسه و بالاتر منم همین سوال رو پرسیدم هنوز کسی جواب قطعی نداده .
همونطور که هنوز کسی پیدا نشده بیاد برنامه فروش اقساطی پکیج های جدیدشون رو بگه که به چه صورته .
واعظی: اینترنت تا پایان سال ارزان میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست عزیز.
اگه دوستانی که در این مورد تجربه و اطلاعات دقیق دارن راهنمایی کنن خیلی خوب می شه.
دوست عزیز قبلا سرعت بسته های نامحدود روی آلفا+ بود ولی الان روی آلفا هست(یکم بالاتر اما).... قابل ذکره که برای رجیستر شدن روی شبکه LTE همراه اول باید بسته آلفا+ داشته باشی ، در حالی که با بسته شبانه روی LTE رجیستر نمیشه
من همین دیشب با بسته نامحدود، با سرعت 1مگابایت از سرور داخلی دانلود میکردم.
3G یا 4G ؟؟؟
3G
اینجا 4G پوشش نداره.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)