بابا امین آقا 3g میخواد چی کار؟!
من تو 24 متری...روی حالت "فقط WCDMA" که میزارم... H و H+ میاد ولی سرعت در حد 20 کیلوبیته...؟!هی هم قطع میشه....؟
بابا امین آقا 3g میخواد چی کار؟!
من تو 24 متری...روی حالت "فقط WCDMA" که میزارم... H و H+ میاد ولی سرعت در حد 20 کیلوبیته...؟!هی هم قطع میشه....؟
Last edited by ali2067; 20-09-2014 at 18:31.
دقیقا، البته دوستان میگن دارن شبکه رو تست میکنن ک معلوم نیست بلاخره کارشون کی تموم میشه
خوابگاه های علوم پزشکی ک میوفته جای صارمی و کوثر
آنتن سه تا، علامت H هم میومد، ولی دائم قظع و وصل میشد![]()
من کرج هستم خیابان مطهری
تجربه یک شب استفاده از 3 جی ایرانسلم به این شکله که دیشب یه 150 مگ روزانه برای تست فعال کردم ساعتای 11 12 افتضاح بود ولی ساعت 4 5 صبح تست کردم شاخ دراوردم سرعت دانلود به 700 هم رسید فوق العاده بود
دوست عزیز خیابان مطهری از فلکه اول گوهردشت تا میدان آزادگان به خاطر کاربران زیادی که داره افت سرعت تو ساعت های مختلف به وجود میاد
من شاهین ویلا هستم تست روز و تست شبانه گذاشتم کمترین سرعتم ۹۰۰ بوده بیشترین ۱۵۰۰ بوده
تو قسمت پروفایل من که بری تست های اسپید تست و تست دانلود با adm پی سی موجوده
الان هم طرح ۲۴ گیگ شبانه دارم تست هم گذاشتم کمترین سرعت دانلودم ۱۱۰۰ هست
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
Last edited by Arsenal2012; 20-09-2014 at 20:42.
سرعت 4جی تو خود امریکا هم به خاطر کاربر زیاد حدود 10تا 20مگه
کلا برای من اینطوری بوده که روز به روز بدتر شده الانم یک چیزی در حد همین تست شما و پایین تره
به قول قدما "آنچه زود برآید دیر نپاید"![]()
مسخره می کنی ؟!
این تا یک هفته دو هفته پیش 13 مگ بود الان مصرف بالاس رو 5 مگ هست![]()
سرعت شما هميشه أين بوده
پراكسي رو توي access point پاك كرديد؟
متاسفانه چون تجربه موارد اینچنینی داشتیم برعکس میشه
یعنی اونا زروز میزنن سرعت بیاد پایین ( پیشرفت =0)
البته چیزی که ميگم کاملا بی ربط به این تایپیکه اما امروز حاج آقا اژه ای به وزر ارتباطات هشدار دادند که تا یک ماه دیگه باید وایبر واتس آپ و تانگو فیلتر شود در غیر این صورت خودشون و زیرمجموعه بزرگوارشان وارد عمل می شوند ، حالا شما هی دنبال نس سه و چهار بگردید تا خودتان را بیشتر در گرداب گناه غرق کرده و بکنید .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)