سلام
کسی میدونه چطوری میشه آهنگ ها و مدیا های اصلی که به صورت اورجینال روی گوشی هست رو از کجا میشه دانلود کرد
من گوشیمو مجبور شدم مستر ریست کنم میخوام اونا رو برگردونم
سلام
کسی میدونه چطوری میشه آهنگ ها و مدیا های اصلی که به صورت اورجینال روی گوشی هست رو از کجا میشه دانلود کرد
من گوشیمو مجبور شدم مستر ریست کنم میخوام اونا رو برگردونم
سلام . من میخواستم گوشی S312 را با کابل USB فلش کنم . برنامه فلش مورد نظر که فارسی است را دانلود کردم . حال چطوری میتونم فلش کنم ؟ برنامه setool2lite نصب کردم . اما در قسمت گوشیها مدل S312 را ندارد /
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام به همه
من میخواستم یه گوشی K800 بخرم و تنها علت انتخاب این گوشی عکس های خیلی زیبا و با کیفیتی است که تو همین سایت تو قسمت ( آلبوم عکس هایی که با گوشی سونی اریکسون گرفتیم ) دیدم
چند سوال مهم دارم
1) آیا این گوشی از سال 2007 تا الان همچنان در حال تولید است یا گوشی های موجود در بازار از سال های پیش باقی مانده و فروش نرفته؟
2) اگرهنوز در حال تولید است آیا کیفیت دوربین آن به همان کیفیت گوشی های سه سال پیش است ؟ آخه چند سال پیش 450 هزار تومان بود و امروز150 هزار تومان است
متشکرم که پاسخ میدهید
![]()
جدا، یعنی اینقدر سخته! هیچ راهی نداره، خوب اقلا بگید اونا چی جوری میریزن، می خوام یاد بگیرمنقل قول:
نوشته شده توسط reza1400
سلام من یه گوشی T700 خریدم، هرچی گشتم نتونستم راهنمای خوبی برا فارسی کردنش پیدا کنم لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز باید بدی بیرون برات فارسی رو بریزن روی گوشی خودتون نمیتونید !
دوســـت عزیز مدل گوشیتون چیــــه سیمبین باشه میشه آهنگ های اورجینال رو بیرون کشید !
گوشی شما با ستول هــک نمیشــه فکر نکنم هـک بشه چون برا این نوع گوشی آموزشی ندیدم
سلام عزیز تولید جدید من ندیدم !!!
گوشی های زیادی هستن الان که دوربین های بالایی دارن و از K800 هم قشنگتر میگیرن !
K800 جدید ندیدم که برم با K800 های قدیمی تستش کنم
دست دوم شاید گیرت بیـــاد ...
خب دوست عزیز موبایل فروشی ها و تعمیرات با دستگاه باکس اینکارو میکنن !
موفق باشید!![]()
ممنون از جوابتون H.VIKE
راستش من اصراری روی این گوشی ندارم فقط چون نمونه عکس های آن را دیده بودم و قیمت مناسبی هم دارد انتخابش کردم
شما اگه پیش نهاد بهتری دارید لطفا راهنمایی کنید فقط خیلی اختلاف قیمت نداشته باشد و کیفیت عکس آن هم بهتر باشد
راستی ممکن است گوشی های K800 که در سال گذشته تولید شده و الان در بازار است آن کیفیت گوشی های قدیمی را نداشته باشد البته متوجه شدم که شما گوشی های جدید را تست نکردید اما واقعا احتمال دارد که اینطور باشد![]()
من گوشي سوني اريكسون دارم . ميخوام روي فايل ها قفل بزارم تا بقيه نتونن فضولي كنن .
لطفا كمك كنيد از چه برنامه اي استفاده كنم ؟
متشكرم![]()
سلاممن گوشی x10i رو امروز خریدمچطور میشه اون رو آنلاک کنم ممنون میشم یکی کمکم کنه تا 40 هزار تومان جلو بیفتمبلوتوثش رو راه بندازم و ..
مدل گوشیت چیه؟
جاواست یا UIQ ؟
اگه uiq باشه خیلی راحت با برنامه میشه این کار رو کرد.
موفق باشی.
مدل گشيم Sony Ericsson Aino هست .
ممنون
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
راستي از كجا ميشه منوي فارسي نصب كرد روي گوشي Aino ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)