تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 473 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چطوری میشه آهنگ ها و مدیا های اصلی که به صورت اورجینال روی گوشی هست رو از کجا میشه دانلود کرد
    من گوشیمو مجبور شدم مستر ریست کنم میخوام اونا رو برگردونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام . من میخواستم گوشی S312 را با کابل USB فلش کنم . برنامه فلش مورد نظر که فارسی است را دانلود کردم . حال چطوری میتونم فلش کنم ؟ برنامه setool2lite نصب کردم . اما در قسمت گوشیها مدل S312 را ندارد /

ممنون میشم راهنمایی کنید .

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه
    من میخواستم یه گوشی K800 بخرم و تنها علت انتخاب این گوشی عکس های خیلی زیبا و با کیفیتی است که تو همین سایت تو قسمت ( آلبوم عکس هایی که با گوشی سونی اریکسون گرفتیم ) دیدم
    چند سوال مهم دارم
    1) آیا این گوشی از سال 2007 تا الان همچنان در حال تولید است یا گوشی های موجود در بازار از سال های پیش باقی مانده و فروش نرفته؟
    2) اگرهنوز در حال تولید است آیا کیفیت دوربین آن به همان کیفیت گوشی های سه سال پیش است ؟ آخه چند سال پیش 450 هزار تومان بود و امروز150 هزار تومان است
    متشکرم که پاسخ میدهید

داره خودمونی میشه reza1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران، نارمک

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط reza1400
    سلام من یه گوشی T700 خریدم، هرچی گشتم نتونستم راهنمای خوبی برا فارسی کردنش پیدا کنم لطفا کمکم کنید

سلام دوست عزیز باید بدی بیرون برات فارسی رو بریزن روی گوشی خودتون نمیتونید !
    جدا، یعنی اینقدر سخته! هیچ راهی نداره، خوب اقلا بگید اونا چی جوری میریزن، می خوام یاد بگیرم

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام
    کسی میدونه چطوری میشه آهنگ ها و مدیا های اصلی که به صورت اورجینال روی گوشی هست رو از کجا میشه دانلود کرد
    من گوشیمو مجبور شدم مستر ریست کنم میخوام اونا رو برگردونم
    دوســـت عزیز مدل گوشیتون چیــــه سیمبین باشه میشه آهنگ های اورجینال رو بیرون کشید !
    سلام . من میخواستم گوشی S312 را با کابل USB فلش کنم . برنامه فلش مورد نظر که فارسی است را دانلود کردم . حال چطوری میتونم فلش کنم ؟ برنامه setool2lite نصب کردم . اما در قسمت گوشیها مدل S312 را ندارد /

ممنون میشم راهنمایی کنید .
    گوشی شما با ستول هــک نمیشــه فکر نکنم هـک بشه چون برا این نوع گوشی آموزشی ندیدم
    سلام به همه
    من میخواستم یه گوشی K800 بخرم و تنها علت انتخاب این گوشی عکس های خیلی زیبا و با کیفیتی است که تو همین سایت تو قسمت ( آلبوم عکس هایی که با گوشی سونی اریکسون گرفتیم ) دیدم
    چند سوال مهم دارم
    1) آیا این گوشی از سال 2007 تا الان همچنان در حال تولید است یا گوشی های موجود در بازار از سال های پیش باقی مانده و فروش نرفته؟
    2) اگرهنوز در حال تولید است آیا کیفیت دوربین آن به همان کیفیت گوشی های سه سال پیش است ؟ آخه چند سال پیش 450 هزار تومان بود و امروز150 هزار تومان است
    متشکرم که پاسخ میدهید
    سلام عزیز تولید جدید من ندیدم !!!
    گوشی های زیادی هستن الان که دوربین های بالایی دارن و از K800 هم قشنگتر میگیرن !
    K800 جدید ندیدم که برم با K800 های قدیمی تستش کنم
    دست دوم شاید گیرت بیـــاد ...
    جدا، یعنی اینقدر سخته! هیچ راهی نداره، خوب اقلا بگید اونا چی جوری میریزن، می خوام یاد بگیرم
    خب دوست عزیز موبایل فروشی ها و تعمیرات با دستگاه باکس اینکارو میکنن !
    موفق باشید!

6. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از جوابتون H.VIKE

راستش من اصراری روی این گوشی ندارم فقط چون نمونه عکس های آن را دیده بودم و قیمت مناسبی هم دارد انتخابش کردم
    شما اگه پیش نهاد بهتری دارید لطفا راهنمایی کنید فقط خیلی اختلاف قیمت نداشته باشد و کیفیت عکس آن هم بهتر باشد
    راستی ممکن است گوشی های K800 که در سال گذشته تولید شده و الان در بازار است آن کیفیت گوشی های قدیمی را نداشته باشد البته متوجه شدم که شما گوشی های جدید را تست نکردید اما واقعا احتمال دارد که اینطور باشد

داره خودمونی میشه shahin_100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    خارج از ایران

پيش فرض

من گوشي سوني اريكسون دارم . ميخوام روي فايل ها قفل بزارم تا بقيه نتونن فضولي كنن .
    لطفا كمك كنيد از چه برنامه اي استفاده كنم ؟
    متشكرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض

سلاممن گوشی x10i رو امروز خریدمچطور میشه اون رو آنلاک کنم ممنون میشم یکی کمکم کنه تا 40 هزار تومان جلو بیفتمبلوتوثش رو راه بندازم و ..

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

من گوشي سوني اريكسون دارم . ميخوام روي فايل ها قفل بزارم تا بقيه نتونن فضولي كنن .
    لطفا كمك كنيد از چه برنامه اي استفاده كنم ؟
    متشكرم
    مدل گوشیت چیه؟
    جاواست یا UIQ ؟
    اگه uiq باشه خیلی راحت با برنامه میشه این کار رو کرد.

موفق باشی.

داره خودمونی میشه shahin_100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    خارج از ایران

پيش فرض

مدل گوشیت چیه؟
    جاواست یا UIQ ؟
    اگه uiq باشه خیلی راحت با برنامه میشه این کار رو کرد.

موفق باشی.
    مدل گشيم Sony Ericsson Aino هست .
    ممنون

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

راستي از كجا ميشه منوي فارسي نصب كرد روي گوشي Aino ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •