كابل را يكم بالا پايين كن درست مي شه
در ضمن اگر فارسي است وقتي شارژ مي شه بايد بنويسه "در حال شارژ"
![]()
كابل را يكم بالا پايين كن درست مي شه
در ضمن اگر فارسي است وقتي شارژ مي شه بايد بنويسه "در حال شارژ"
![]()
اگر مشكلت حل نشد بنويس
![]()
سلام . theme هاي اوريجينال 810 رو از كجا بگيرم؟
سلام bluetooth جان , از ادرس زیر میتونی تمهای 810 رو بگیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته سایهای بیشتری وجود داره مثلا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کجایین؟
کسی میتونه لایوت رو جوری تغییر بده که نام اوپراتور با سایز کوچیک گوشه ی سمت چت قرار بگیره؟کسی بلده این کارو؟بعد از هر دستکاری تو لایوت واسه تست کردن باید تو گوشی ریخته شه تا تو کامپیوترم راهی داره نتیجه رو ببینیم؟
دوستان من از اوپرا مینی استفاده میکنم ولی سایتهای فارسی رو قاطی پاتی نشون میده
مشکل از کجاس؟ چه میشه کرد؟ راه حلی داره؟
بابا مایه دار !!!! با ایرانسل حال میکنی....ما هم قدیم ندیما اونوقت که مفتی بود میرفتیم ولی پولی که شد ایرانسل رو فروختیم.....به نظرم راهی نداره...واسه منم قاتی بود ...با همون برنامه خود گوشی برو تو گوگل سایت رو سرچ کن اونوقت سایت رو به چند صفحه کوچیک تقسیم میکنه...خوب...........به هر حال :::::
اینم راهیه !!! به قول مصطفی خان :
شاد باشید............................
حمید جان دل خرسندی داری ها!بابا مایه دار !!!! با ایرانسل حال میکنی....ما هم قدیم ندیما اونوقت که مفتی بود میرفتیم ولی پولی که شد ایرانسل رو فروختیم.....به نظرم راهی نداره...واسه منم قاتی بود ...با همون برنامه خود گوشی برو تو گوگل سایت رو سرچ کن اونوقت سایت رو به چند صفحه کوچیک تقسیم میکنه...خوب...........به هر حال :::::
اینم راهیه !!! به قول مصطفی خان :
شاد باشید............................
اگه مایه دار بودم که میرفتم پول همراه اول رو میدادم که واسه فرستادن یه مسیج اینقد بدبختی نکشم!
اینترنتش رو هم فقط 5شنبه جمعه ها که مجانیه استفاده میکنم![]()
ورزن 4 اش رو بگیر استفاده کن ببین بازم مشکل داری ی نه
حمید باز شروع کردی تو؟تو برو نقطه چین هات رو جمع کن
نقطه چین................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)