اتفاقا تا دلت بخواد سوال جواب دادیم من از یه هفته قبل از اینکه نوت بوک بخرم درحال تحقیق بودم تو این تاپیک فعال بودمو میومدم و سوال میکردم اگرم چیزی میدونستم میگفتم
شما سوالتو بپرس ببینم چیشده ؟
اتفاقا تا دلت بخواد سوال جواب دادیم من از یه هفته قبل از اینکه نوت بوک بخرم درحال تحقیق بودم تو این تاپیک فعال بودمو میومدم و سوال میکردم اگرم چیزی میدونستم میگفتم
شما سوالتو بپرس ببینم چیشده ؟
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم سوالتون این بود
جواب : بیشتر دوستان از ورژن درایور 320.49 و 326.56 و 326.80 استفاده می کنن .
یعنی یه درایور و یه عدد توی ریت ویندوز اینقدر مهم بود که از دست دوستان دلگیر شدید ؟ ؟ ؟ ؟
اگر کمی جستجو می کردین دوستان صفحات قبل N بار لینک دانلود درایور داده بودن
دم دوستان گرم واقعا![]()
دوستان سلام
نظرتون راجع به کانفیک i3 چیه ؟ دیجی کالا میده 1900 حدوداً
بستگی به استفادتون داره
اونم خوبه
بازی های معمولی رو اجرا میکنه
کارای گرافیکی سبک رو میشه انجام داد
وبگردی چت بازی های آنلاین و....
و خیلی کارای دیگه شما بگید چه استفاده ای دارید تا بهتون بهترین کانفیگ رو بگیم
حقیقتا من جواب سئوالتون رو نمی دونستم...نوت بوک منو همون جایی که خریدم نصب و آماده بهم تحویل داد ...
والا دخترِ گلِ من اولین نفری بود که پاش به انجمن باز شد.
دوستان راستی خوشحال میشم یه سر به انجمن خودم هم بزنید
یه ۱ ماه از عمرش میگذره با یکی دیگه از بچه های اینجا (Thor God) ساختیمش.
کلا خوشحال میشم یه سر بزنید و نظرتون رو بگید.
(جا بهتر از اینجا پیدا نکردم ببخشید اگر با موضوع تایپک یکسان نیست)
آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یه مشکلی با این لپ تاپ و لپ تاپای مشابه دارم و اونم اینه که فکر کنم باطریاشونو نمیشه دراری و بزاری ... خب فکر میکنم این یه ضعفه چون بالاخره بعده دو سه سال باطری خراب میشه و باید عوضش کنی که کلی هزینه تعویضش فکر کنم بیشتر میشه تو این حالت ... تازه اگه بشه باطریو دراورد خب وقتایی که تو خونه هستی میشه باطریشو دراری و مستقیم دستگاهتو به برق وصل کنی تا عمر باطریت هم زیاد شه ... در کل شما با این جور لپ تاپا و مشکلشون چطوری کنار میاین؟ چون من بین خرید اینو مدلایی که باطریشون در میاد دو دلم با وود اینکه میدونم لپ تاپه خیلی خوبیه.. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
دوست عزیز درسته . باطری جدا نشدنیه و نقطه ضعفه
ولی بزرگترین اشتباه در آوردن باطری در هنگام کار با لپ تاپ هستش . صدمات به شدت غیر قابل جبرانی از قبیل اتصالی ، کاهش عمر شدید باطری در مدت زمان بسیار کمتر و ... هستش .
شما تو فروم ها دیگه بگرد متوجه می شی . متاسفانه این تصور اشتباهی هستش بین ماها که فکر می کنیم لپ تاپ همیشه موقعی که توی برقه داره از باطری استفاده می شه . ولی این طور نیست و در هنگامی که لپ تاپ توی برقه از باطری استفاده ای نمی شه . Z500 اولین لپ تاپی نیست که باطری غیر قابل تعویض داره قبلا مدل هایی از Acer Timelinex بوده که کاربران خریدن و مشکلی نداشتن . تا حالا چنئد نفرو دیدین که با در اوردن باطزی بتونن بیشتر از 1 سال از عمر مفید باطریشون استفاده کنن ؟؟؟؟
توصیه دوستانه : شما اگر لپ تاپ با باطری جداشدنی هم خریدی از دستگاه جداش نکن . یه باطری اگر خراب بشه 100 تا 150 هزار تومنه . ولی همین باطری می تونه به علت سهل انگاری یه خرج 2 تا 3 میلیونی رو دستمون بندازه .
سلام .بالاخره دانلود ونصب درایورای لپ تاپ تموم شد.کیفیت تصویرش پایین تراز لپتاپ ام اس ایمه.زد 500 بیشتر به زردی میزنه ولی ام اس آی شفافیتش بیشتر و کیفییت رنگش هم بهتره.
Last edited by dvd2010; 13-09-2013 at 16:21. دليل: اشتباه در مقایسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)