تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 457 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درود

اگه توی قانون چهارم که ساختین بجای اینکه توی قسمت اقدام گزینه اجازه رو انتخاب کنیم بیایم و گزینه مسدود رو انتخاب کنیم، در این صورت جلوی آبدیت گرفته میشه دیگه؟در واقع اینجا به گفته شما چه این قانون رو نسازیم و یا اینکه قانونش رو بسازیم و روی مسدود قرار بدیم دوتاش یک کارو انجام میدن درسته؟
    بله، دقیقا درست متوجه شدید

علی جان میشه در مورد این قانون ها هم کمی توضیح بدی که هر کدوم از این قانونها دقیقا چیکار میکنه و چه بخش هایی از ویندوز رو کنترل میکنه؟
    ببینید، اگر بیاییم اتصالات پروسه ها و برنامه ها را با شبکه به دو قسم تقسیم کنیم میشه اونهایی که ضروری و لازم است و بخش دوم میشه اون اتصالاتی که ایجاد میشه ولی ضروری نیست و اهداف دیگری را دنبال میکنه (که البته فی نفسه مضر نیستند و میتونند مفید باشند ولی صرفا یکسری مقاصد مشخصی را دنبال میکنند مثل همین آپدیت ویندوز که ضروری نیست به این معنی که اگر جلوی این کار را بگیرید برای شما مشکل ایجاد نمیشه) اونوقت وقتی میایم از محدود سازی یک پروسه/برنامه روی شبکه صحبت میکنیم دقیقا به این معنی است که بیاییم و شناسایی کینیم چه اتصالاتی حیاتی نیست و بعد اونها را از لیست حذف کنم...

البته در بحث امنیت (یادم میاد که قبلا هم چند بار اشاره کردم) ابتدا ومهمترین بخش برمیگرده به اینکه سیستم شما الوده نباشه، یعنی وقتی شما یک سیستم پاک دارید کاملا بیایید و به تمام پروسه ها/برنامه ها اجاز اتصالات خروجی بدهید==> هیچ مشکل نداره! ....

ولی وقتی بحث الوده بودن سیستم پیش میاد اونوقت برای محکم کاری اگر برخی برنامه هاو و پروسه ها را محدود کردید شاید کمی بهتون کمک بکنه در برابر نشت اطلاعات. بنابراین بحث فایروال و قوانین و محدود سازی روی شبکه پیش میاد. که محدودسازی عبارت است از: عدم اجازه برقراری اتصالهای غیر ضروری.؛؛ بسیار خب، در قوانین صفحه قبل سعی شده این مورد رعایت بشه. اتصالی که باید با سرور DNS برقرار بشه درش گنجانده شده که اگر نباشه سیستم دچار مشکل میشه یا سرویس تنظیم ساعت ویندوز و غیره... یا برای مروگرها، شما میبینید که به عنوان یک برنامه ای که دائما با اینترنت سروکار داره یکسری قوانین مشخص وجود داره که در واقع همون محدودسازی هستش.... شما اگر مرورگرتون را روی قانون" مرورگر اینترنت" در فایروال گداشته باشید ، بخش گزارشات را ببینید یکسری مسدودی هایی از مروگرمیبنید که الته به معنای الوده بودن سیستم نیست، در واقع اونها یکسری انصالاتی هست که فایروال کومودو به عنوان اتصلات غیرضروی در زیر قانون مرورگر جزو مسدودی ها تعریفش کرده.... مسدودی هایی که هیچ مشکلی براتون ایجاد نمیکنه. فقط خواسته شده کمی امنیت به اصطلاح بهتر بشه.

اما حرف همیشگی من اینه: سیستم را پاک نگه دارید، خیالتون راحت باشه و نیازی به هیچ قانون اضافی ندارید... خدا را شکر کومودو که لایه های مختلف داره که به راحتی اجازه نمیده سیستم آلوده بشه.

Last edited by Jadda; 22-08-2015 at 19:04.

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

وقتی برای idm نسخه جدید میاد از طرف idm پیامی میاد که نسخه جدید موجوده و میخواین که دانلود کنید.... میشه قانونی تعریف کرد که این پیام آپدیت برای idm دیگه نیاد و البته در کار دانلود idm اختلالی ایجاد نشه؟
    برای IDM دو تا قانون باید بسازید:

قانون اول:

اقدام: اجازه
    پروتکل: IP
    مسیر: خروجی

فقط در بخش آدرس مقصد ابتدا تیک گزینه exclude را بزنید و بعید این رنج آی-پی را جزو استثنا کنید:

169.55.0.227 - 169.55.0.224

قانون دوم:

اقدام: مسدود
    مسیر: ورودی و خروجی

بقیه جزییات یعنی آدرس مبدا ومقصد و غیره را تغییری ندهید و اینکه این قانون باید زیر قانون بالایی باشد

اینجوری میشه:

قانون اول:

قانون دوم:

اینجوری IDM دانلودها را انجام میده ولی آپدیت نمیشه.

=====

نکته: بطور کلی اگر میخواهید هم دانلودها انجام بشه و هم اینکه برنامه IDM آپدیت بشه (فرضا نسخه ارجینال دارید) میتونید قانون " فقط خروجی" را بهش بدید.
    Last edited by Jadda; 22-08-2015 at 19:22.

4. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از توجه دوستان
    اونجوری که کاربر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفتند نیستش هر روز که ببینم اون مدلی مینویسه یعنی به اون قانون هایی که من گذاشتم ارزش نمی ذاره

6. این کاربر از منم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با تشکر از توجه دوستان
    اونجوری که کاربر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفتند نیستش هر روز که ببینم اون مدلی مینویسه یعنی به اون قانون هایی که من گذاشتم ارزش نمی ذاره
    عرض سلام،

همینطور که توی پست آخر صفحه قبل عرض کردم این مورد را روی سیستم خودم تست کردم، چون این احتمال را پیش خودم دادم که شاید اشکالی/باگی در بخش تنظیم زمان آپدیت وجود داشه باشه.

بنابراین دقیقا تنظیمات آپدیت را مثل تنظیمات شما قرار دادم یعنی آپدیت دیتابیس روی 6 روز و آپدیت برنامه روی 28 روز و الان که کومورو را باز کردم دیدم 22 ساعت است که آپدیت نشده و مطمئنا دقیقا تا شش روز آپدیت نمیشه. بنابرین باگی وجود نداره.

اما اینکه چرا روی سیستم شما دیتابیس آپدیت میشه برمیگره به تنظیمات بخش اسکن شما.

در بخش اسکن کامل و اسکن سریع گزینه ای وجود داره که قبل از اسکن دیتابیس آپدیت بشه و شما اگر دوست دارید در هر شرایطی فقط و فقط هر 6 روز یکبار دیتابیس آپدیت بشه باید تیک اون گزینه را بردارید.

همینطور که توی عکس میبیند توی تنظیمات اسکن من اون گزینه تیک داره و من الان سیستم را یک اسکن سریع انجام دادم و دیتابیس آپدیت شده

8. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

برای IDM دو تا قانون باید بسازید:

قانون اول:

اقدام: اجازه
    مسیر: خروجی

فقط در بخش آدرس مقصد ابتدا تیک گزینه exclude را بزنید و بعید این رنج آی-پی را جزو استثنا کنید:

169.55.0.227 - 169.55.0.224

قانون دوم:

اقدام: مسدود
    مسیر: ورودی و خروجی

بقیه جزییات یعنی آدرس مبدا ومقصد و غیره را تغییری ندهید و اینکه این قانون باید زیر قانون بالایی باشد
    تشکر میکنم از بابت تنظیمات svchost و idm خیلی مفید بودند
    حدس میزنم این قوانین idm حتی مشکل کرک رو هم درست کنند
    فعلا که idm من کرک نیست بعدا تست میکنم
    با کروم هم مشکلی شبیه همون مشکل svchost دارم یعنی هر از گاهی به صورت مشکوک با سرعت بالا یه چیزایی دانلود میکنه در حالی که هیچ صفحه ای باز نیست جز یک تب خیلی ساده و البته هیچ آپدیتی هم نیست
    الان پست شما رو دیدم یادش افتادم روی قانون web browser گذاشتم ببینم نتیجه چی میشه
    بازم ممنون

10. 3 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عرض سلام،

همینطور که توی پست آخر صفحه قبل عرض کردم این مورد را روی سیستم خودم تست کردم، چون این احتمال را پیش خودم دادم که شاید اشکالی/باگی در بخش تنظیم زمان آپدیت وجود داشه باشه.

بنابراین دقیقا تنظیمات آپدیت را مثل تنظیمات شما قرار دادم یعنی آپدیت دیتابیس روی 6 روز و آپدیت برنامه روی 28 روز و الان که کومورو را باز کردم دیدم 22 ساعت است که آپدیت نشده و مطمئنا دقیقا تا شش روز آپدیت نمیشه. بنابرین باگی وجود نداره.
    ضمن تشکر
    من این کارهایی که شما کردین رو هم انجام دادم و حتی فول اسکن رو گذاشتم ماهی یکبار و اسکن سریع رو هفته ایی یکبار بکنه ولی
    باز هم من ندیدم که بنویسه آپدیت مثلا یک روز قبل انجام شد ۶ روز پیشکش همش ساعت مینویسه که ۵ ساعت قبل ۱۲ ساعت قبل

12. این کاربر از منم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    علی اقا تنظیمات من برای عدم ابدیت ویندوز 10 درست هست یا نه ؟

اون قانون اولی رو باید remove کنم یا نه ؟
    امروز نزدیک دو گیگ از حجمم کم کرده ویندوز
    مرسی از شما

14. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اون قانون اولی رو باید remove کنم یا نه ؟
    امروز نزدیک دو گیگ از حجمم کم کرده ویندوز
    مرسی از شما
    اولی را حذف کن...

یکی دو تا ایراد دیگه هم توی قوانینت هست... بعدا توضیح میدم.

16. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    آقا علی اول تشکر ویژه بخاطر زحماتی که میکشین و توضیحات کاملی که ارائه میدین از شما دارم.
    اقداماتی را که در این پست بیان نمودید انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میخواستم بدونم با اعمال این تنظیمات در فایروال نیازی به انجام کارهای دیگه که بقیه دوستان لطف نمودن و راهنمایی کردن وجود داره؟ مثلا اقدامات این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یا حتی راه حل هایی که توی سایت های همسایه گفتن....

بازم تشکر~
    Last edited by dvb595959; 28-08-2015 at 07:02.

18. 2 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درود
    آقا علی اول تشکر ویژه بخاطر زحماتی که میکشین و توضیحات کاملی که ارائه میدین از شما دارم.
    اقداماتی را که در این پست بیان نمودید انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میخواستم بدونم با اعمال این تنظیمات در فایروال نیازی به انجام کارهای دیگه که بقیه دوستان لطف نمودن و راهنمایی کردن وجود داره؟ مثلا اقدامات این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یا حتی راه حل هایی که توی سایت های همسایه گفتن....

بازم تشکر~
    عرض سلام

راستش من خیلی روی حجم ترافیک اینترنتم حساس نیستم و پروسه های ویندوز را آزاد میزارم...... ولی اون دوتا پست که بهش اشاره کردید مورد تایید بنده هست و اگر دوست داشتید میتونید روی سیستم پیادش کنید. چون تاپیک کومودو هم هست خیلی نمیخوام وارد بخث ویندوز بشم..... اما در مورد سایتها و فرومهای دیگه اگر تنظیماتی در مورد کومودو مد نظرتون بود و جای سوال بود یا خواستید نظر منو بدونید میتونید اینجا یا توی پیغام خصوصی مورد را مطرح کنید اگر در توانم بود راهنمایی میکنم....
    Last edited by Jadda; 28-08-2015 at 19:10.

20. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •