دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشه
دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشه
والا به هر کی شما قبول دارین من st30 دارم .دارم باهاش با 360 بازی میکنم با ps3 بازی میکنم با hd media player فیلم میبینم با لب تاپ باهاش فیلم می بینم البته رو ----- زیاد جالب نیست ولی بعضی کانالاش اینطوریه که کلا کیفیت کانالش پائینه دیگه نمیدونم شاید تی وی بعضیا خرابه.
عزیزم شما وارد منوی تنظیمات شو power saver رو ببین اگه on هست off کن و نتیجه رو بگو.
روی همه سورسها اینطوری هست؟ یعنی روی م - ا ه واره این مشکلو دارین یا روی بلوری پلیر؟ اگه فقط روی ----- هست ممکنه برای تنظیمات خروجی تصویر باشه یا اینکه ECO MODE فعال باشه.
Last edited by *Alucard*; 01-01-2012 at 14:36.
منم تازه گرفتم همچین مشکلی نداشتم اتفاقا یه تصویری اج دی داشتم واقعا فوقالعاده بود حتی کسی که از نمایندگی پانا اومده بود مونده بود میگفت خیلی با کیفیته جدا خیلی قشنگ رنگارو تفکیک میکنه .یکی از دوستان اومد و این فایلرو گرفت تو ال ای دی خودشون امتحان کونه فرداش اومد گفت یه چی میگم پرو نشی ال ای دی من اصلا حرفی نداره مقابل پلاسما بزنه حتی پلاسما پر رنگ تر بود خلاصه من که راضیم .
دوستان عزيز ممنون از شما بهتر شد يعني ميشه گفت اون حالت از بين رفت on بود off كردم
البته یه مسئله ای هم هست سیستمی روی پلاسماها برای جلوگیری از بالا رفتن حرارت پنل وجود داره به اسم ABL مخفف Automatic Brightness Limiter که وقتی درصد زیادی از صفحه نمایش رنگ سفید نشون میده از برایتنس تصویر اتوماتیک کم میکنه عملکرد پیش از موعد این سیستم توی بعضی پنلهای 2011 مشکلاتی ایجاد کرده بود که پاناسونیک با آپدیت آخرین فیرم ویر تا حد زیادی برطرفش کرده ممکنه این مشکل تو پنلهای آسیایی هنوز بر طرف نشده باشه البته با کالیبره حرفه ای تا حدودی بر طرف میشه ولی متاسفانه من به این پنل دسترسی ندارم که بتونم نظر قطعی بدم.
واقعا ممنون خيلي عالي شد راستي Alucard عزيز من مودم روتر adsl دارم و تلويزيون ولپ تاپ ورسيور همه بهش وصل هستند من رسيور ولپ تاپ رو به هم شبكه كردم ولي نميدونم با تي وي بايد چيكار كنم اي پي گرفته ولي نمي دونم بايد چه جوري شبكه بشه ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد
الان تی وی به اینترنت وصل شده؟
جنال Alucard شما اطلاعی در مورد wifi adaptor که به این مدل TV بخوره دارید؟ که در بازار قابل تهیه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)