تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 720 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آخه یعنی چی توی تصویر دود گرفته؟ یعنی تصویر مات دیده میشه یا رنگها براق نیستن؟
    دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشه

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

والا به هر کی شما قبول دارین من st30 دارم .دارم باهاش با 360 بازی میکنم با ps3 بازی میکنم با hd media player فیلم میبینم با لب تاپ باهاش فیلم می بینم البته رو ----- زیاد جالب نیست ولی بعضی کانالاش اینطوریه که کلا کیفیت کانالش پائینه دیگه نمیدونم شاید تی وی بعضیا خرابه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزيزم فكر كنم بيخودي جو گرفتت تا از چيزي مطمئن نيستي نگو من فقط مشكلم رو گفتم در ضمن اگر تعصبي رواين مارك داري لازم ميدونم بگم كه من حتي ويدئوي 16 سال قبل من پاناسونيكه نه به اين دليل كه تعصب رو اين برند دارم گرفتم بلكه به خاط كيفيت الان هم فقط مشكلم رو گفتم لطفا ديگه بحث نكن اگر راه حلي داري به من بگو در غير اينصورت موفق باشي
    عزیزم شما وارد منوی تنظیمات شو power saver رو ببین اگه on هست off کن و نتیجه رو بگو.

4. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزيزم من الان يه كمي باهاش ور رفتم زماني كه برايتنس رو زير صفر يعني حدوداي 16- ميذارم اون حالتي كه گفتم از بين ميره ولي قسمت تيره هاي تصوير تيره تر ميشه وجزئيات ديده نميشه
    روی همه سورسها اینطوری هست؟ یعنی روی م - ا ه واره این مشکلو دارین یا روی بلوری پلیر؟ اگه فقط روی ----- هست ممکنه برای تنظیمات خروجی تصویر باشه یا اینکه ECO MODE فعال باشه.
    Last edited by *Alucard*; 01-01-2012 at 14:36.

6. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من تا حالا همچین چیزی ندیدم اگه میشه یه عکس بندازین از پنل تا متوجه بشم لطفا دوستان دیگه که این پنل رو دارن بگن همچین مشکلی دارن یا نه.
    منم تازه گرفتم همچین مشکلی نداشتم اتفاقا یه تصویری اج دی داشتم واقعا فوقالعاده بود حتی کسی که از نمایندگی پانا اومده بود مونده بود میگفت خیلی با کیفیته جدا خیلی قشنگ رنگارو تفکیک میکنه .یکی از دوستان اومد و این فایلرو گرفت تو ال ای دی خودشون امتحان کونه فرداش اومد گفت یه چی میگم پرو نشی ال ای دی من اصلا حرفی نداره مقابل پلاسما بزنه حتی پلاسما پر رنگ تر بود خلاصه من که راضیم .

8. 3 کاربر از saeedp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

روی همه سورسها اینطوری هست؟ یعنی روی م - ا ه واره این مشکلو دارین یا روی
    بلوری پلیر؟ اگه فقط روی ----- هست ممکنه برای تنظیمات خروجی تصویر باشه یا اینکه ECO MODE فعال باشه.
    عزیزم شما وارد منوی تنظیمات شو power saver رو ببین اگه on هست off کن و نتیجه رو بگو.
    دوستان عزيز ممنون از شما بهتر شد يعني ميشه گفت اون حالت از بين رفت on بود off كردم

10. این کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

البته یه مسئله ای هم هست سیستمی روی پلاسماها برای جلوگیری از بالا رفتن حرارت پنل وجود داره به اسم ABL مخفف Automatic Brightness Limiter که وقتی درصد زیادی از صفحه نمایش رنگ سفید نشون میده از برایتنس تصویر اتوماتیک کم میکنه عملکرد پیش از موعد این سیستم توی بعضی پنلهای 2011 مشکلاتی ایجاد کرده بود که پاناسونیک با آپدیت آخرین فیرم ویر تا حد زیادی برطرفش کرده ممکنه این مشکل تو پنلهای آسیایی هنوز بر طرف نشده باشه البته با کالیبره حرفه ای تا حدودی بر طرف میشه ولی متاسفانه من به این پنل دسترسی ندارم که بتونم نظر قطعی بدم.

12. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

واقعا ممنون خيلي عالي شد راستي Alucard عزيز من مودم روتر adsl دارم و تلويزيون ولپ تاپ ورسيور همه بهش وصل هستند من رسيور ولپ تاپ رو به هم شبكه كردم ولي نميدونم با تي وي بايد چيكار كنم اي پي گرفته ولي نمي دونم بايد چه جوري شبكه بشه ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

واقعا ممنون خيلي عالي شد راستي Alucard عزيز من مودم روتر adsl دارم و تلويزيون ولپ تاپ ورسيور همه بهش وصل هستند من رسيور ولپ تاپ رو به هم شبكه كردم ولي نميدونم با تي وي بايد چيكار كنم اي پي گرفته ولي نمي دونم بايد چه جوري شبكه بشه ممنون ميشم باز هم راهنمايي كنيد
    الان تی وی به اینترنت وصل شده؟

15. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جنال Alucard شما اطلاعی در مورد wifi adaptor که به این مدل TV بخوره دارید؟ که در بازار قابل تهیه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •