تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 1421 اولاول ... 2893393793853863873883893903913923933994394898891389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چرا چند شبه سرعتا کم نمیشه؟؟؟؟؟
    آپلود باز 350
    همه چی عالیه چرا؟؟؟؟؟؟ای بابا...

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره یه جای درست و حسابی پیدا کردم از تجربیات کلی آدم دیگه دوروبرم استفاده کنم
    من نزدیک دو سال مشترک شاتل بودم تا همین یه ماه پیش و آخرش از دستشون دق مرگ شدم ( به اشتراک گذاشتن سرویس شبانه و تبدیل کردن سرعت 200کیلوبایت بر ثانیه آدم به 10 کیلوبایت ناقابل!) الانم اومدم آسیاتک ساری گرفتم اما از این بیشتر ناراضیم اول اینکه باید تا ساعت 2 بیدار باشی واسه دانلود بخصوص واسه لینک های من که هی باید رفرششون کنم از دست ف*** شدن سایت اصلی و عوض شدن لینکا و این مسائل
    بعدم سرعتم توی روز تا 500 کیلوبایت بر ثانیه هم میره ( سرویس 512 ) اما شب میارنش پایین تا نهایت 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه خب اینم که شد مث شاتل برعکس اون چیزی که ازش میگفتن که سرعت پایین نمیادو همونه و اینا !
    من مشکلی که دارم نمیتونم و نمیخوام شب بیدار باشم ولی سرویس نامحدود خیلی گرونه توی آسیاتک و سرویس نامحدود سرعتش 1/4 سرعت سرویس عادیشه چون آشنام داره میدونم
    رفتم دیدم واسه نامحدود آسیاتک باید ماهی 40 نومن واسه 256 اش بدم که سرعتش میشه 40 کیلوبایت در ثانیه ، برم سرویس قدیم مخابرات رو بگیرم 1024 اش میشه 38 تومن 32 گیگم هست فقط تازه من ببینم سرعتم بالاست جوگیر میشم بیشتر دانلود میکنم مخابرات مازندران ظاهرا نامحدود هم که نداره !
    الان بنظرتون من چیکار کنم حجم دانلودم خیلی بالاست تا ماهی 40 گیگ دانلود دارم نمیخوام شب بیداری داشته باشم ، بنظرتون بیام سرویس مخابرات رو بگیرم ؟ اگه آره کدوم سرویسش رو و چرا
    آخه چرا نامحدود اینطوریه
    ببخشید پرحرفی کردم از دل پری زیاده

آهان سوال دیگه م اینه که سرویس های قدیم مخابرات مثل سرویس جدیدش شبانه رایگان هم دارن یا نه ؟ مثلا همین 1028 اش که 32 گیگ میده چجوریاس ؟ سرعت دانلودش توی روز و شب چه فرقی داره اگه رایگان داره ؟
    Last edited by Stoned.Heart; 29-01-2013 at 07:09.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره یه جای درست و حسابی پیدا کردم از تجربیات کلی آدم دیگه دوروبرم استفاده کنم
    من نزدیک دو سال مشترک شاتل بودم تا همین یه ماه پیش و آخرش از دستشون دق مرگ شدم ( به اشتراک گذاشتن سرویس شبانه و تبدیل کردن سرعت 200کیلوبایت بر ثانیه آدم به 10 کیلوبایت ناقابل!) الانم اومدم آسیاتک ساری گرفتم اما از این بیشتر ناراضیم اول اینکه باید تا ساعت 2 بیدار باشی واسه دانلود بخصوص واسه لینک های من که هی باید رفرششون کنم از دست ف*** شدن سایت اصلی و عوض شدن لینکا و این مسائل
    بعدم سرعتم توی روز تا 500 کیلوبایت بر ثانیه هم میره ( سرویس 512 ) اما شب میارنش پایین تا نهایت 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه خب اینم که شد مث شاتل برعکس اون چیزی که ازش میگفتن که سرعت پایین نمیادو همونه و اینا !
    من مشکلی که دارم نمیتونم و نمیخوام شب بیدار باشم ولی سرویس نامحدود خیلی گرونه توی آسیاتک و سرویس نامحدود سرعتش 1/4 سرعت سرویس عادیشه چون آشنام داره میدونم
    رفتم دیدم واسه نامحدود آسیاتک باید ماهی 40 نومن واسه 256 اش بدم که سرعتش میشه 40 کیلوبایت در ثانیه ، برم سرویس قدیم مخابرات رو بگیرم 1024 اش میشه 38 تومن 32 گیگم هست فقط تازه من ببینم سرعتم بالاست جوگیر میشم بیشتر دانلود میکنم مخابرات مازندران ظاهرا نامحدود هم که نداره !
    الان بنظرتون من چیکار کنم حجم دانلودم خیلی بالاست تا ماهی 40 گیگ دانلود دارم نمیخوام شب بیداری داشته باشم ، بنظرتون بیام سرویس مخابرات رو بگیرم ؟ اگه آره کدوم سرویسش رو و چرا
    آخه چرا نامحدود اینطوریه

آهان سوال دیگه م اینه که سرویس های قدیم مخابرات مثل سرویس جدیدش شبانه رایگان هم دارن یا نه ؟ مثلا همین 1028 اش که 32 گیگ میده چجوریاس ؟ سرعت دانلودش توی روز و شب چه فرقی داره اگه رایگان داره ؟
    سلام
    سرعت های مخابرات بجز 64 همشون سرعت دانلود یکی هستن فق از نظر ترافیک با هم فرق دارن.مثال:
    سرویس 512 قدیم 22000تومن 16 گیگ
    سرویس 512 جدید 14000تومن 2 گیگ
    دانلود را یگان شبانه هم همشون دارن.حداقل میتونی 4 گیگ رو دانلود کنی.ولی هزینه نصب ازت 25000 یا 30000تومن میگیرن
    سرعت دانلود قبلا دوستامون تو همین انجمن 1 مگ به بالا هم میرفتن ولی الان روی 400به بالا بسته شده.شبانه هم قبلا مثل برق دانلود میکرد ولی امشب برای من رو 80 بود.

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

سلام دوستان
    آخه چرا نامحدود اینطوریه

من یک روش به شما بگم که شب بیدار نمونی!
    ازنرم افزار Auto Power-on & Shut-down استفاده کن،به این صورت که تنظیمش میکنی مثلا ساعت1:15 دقیقه صبح
    سیستم خودت رو که به فرض ساعت 11 گذاشتی رو حالت استند بای روشن کنه!!!
    مثلا من 7تا لینک از مدیا فایر رو با هم شروع به دانلود میکنم تو همین لحظه هم دکمه استن بای سیستم رو میزنم ومیرم لالا
    بر اساس تنظیماتی که بهش دادم ساعت 1:15 سیستم روشن میشه وادامه دانلود انجام میشه!
    یک سری تنظیمات دیگه هم هست که در محیط نرم افزار میشه دید که مثلا یکیش اینه که یک نرم افزار دیگه رو بشه سر یک ساعت خاصی
    که شما خواب هستید باز کنه!!
    درضمن برای محکم کاری میشه از نرم افزار ShutdownerX هم استفاده کرد که سیستم رو در یک ساعت خاصی خاموش کنه(تو idm) هم البته
    هست!
    متوجه شدی دیگه انشاا..

5. 2 کاربر از ali1933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    سرعت های مخابرات بجز 64 همشون سرعت دانلود یکی هستن فق از نظر ترافیک با هم فرق دارن.مثال:
    سرویس 512 قدیم 22000تومن 16 گیگ
    سرویس 512 جدید 14000تومن 2 گیگ
    دانلود را یگان شبانه هم همشون دارن.حداقل میتونی 4 گیگ رو دانلود کنی.ولی هزینه نصب ازت 25000 یا 30000تومن میگیرن
    سرعت دانلود قبلا دوستامون تو همین انجمن 1 مگ به بالا هم میرفتن ولی الان روی 400به بالا بسته شده.شبانه هم قبلا مثل برق دانلود میکرد ولی امشب برای من رو 80 بود.
    خب این که عالیه اگه شبانه رایگان شامل سرویس های قدیم هم بشه فقط برای چی 25 تومن وقتی روی سرویس خودم خط رانژه هست از قبل ؟ آخه آسیاتک فقط ازم 7 تومن گرفتن و گفتن چون خطتون از قبل رانژه بوده هزینه نصب و اتصال ای دی اس ال رو خطتون نصف هزینه عادی خطیه که برای بار اول وصل میشه !

اما درکل تصمیمم قطعی شد که همینو بگیرم !
    فقط اگه اطلاع دارین بهم بگین هر کدوم از سرویس ها سرعت واقعی دانلودشون در روز چقدر هست ؟ ممنون

من یک روش به شما بگم که شب بیدار نمونی!
    ازنرم افزار Auto Power-on & Shut-down استفاده کن،به این صورت که تنظیمش میکنی مثلا ساعت1:15 دقیقه صبح
    سیستم خودت رو که به فرض ساعت 11 گذاشتی رو حالت استند بای روشن کنه!!!
    مثلا من 7تا لینک از مدیا فایر رو با هم شروع به دانلود میکنم تو همین لحظه هم دکمه استن بای سیستم رو میزنم ومیرم لالا
    بر اساس تنظیماتی که بهش دادم ساعت 1:15 سیستم روشن میشه وادامه دانلود انجام میشه!
    یک سری تنظیمات دیگه هم هست که در محیط نرم افزار میشه دید که مثلا یکیش اینه که یک نرم افزار دیگه رو بشه سر یک ساعت خاصی
    که شما خواب هستید باز کنه!!
    درضمن برای محکم کاری میشه از نرم افزار ShutdownerX هم استفاده کرد که سیستم رو در یک ساعت خاصی خاموش کنه(تو idm) هم البته
    هست!
    متوجه شدی دیگه انشاا..
    در مورد IDM بله بلدم و ازش استفاده میکنم وقتی میخوام بخوابم مشکل من اینا نیست سایت هایی که ازشون دانلود میکنم و اکانت VIP ازشون خریدم لینک های دانلودشون هر چند ساعت ف** میشه یا خودشون قطع میکنند و مجبورم رفرشش کنم و کلا از این قضایا نمیخوام سیستم الکی روشن باشه وقتی لینک ف** شده ست یا از کار افتاده و چیزی برای دانلود نباشه .
    این نرم افزارایی هم که گفتین نمیدونم چجورین ولی اینو خوب میدونم که هروقت سیستم من خاموش و روشن میشه IDM از کار میفته و دوباره باید تو حالت آفلاین رجیسترش کنم پس خاموش و روشن شدن خودکار سیستم اونم وقتی خودم خوابم فکر عاقلانه ای نیست چون در درجه اول IDM دیگه بالا نمیاد
    این جا جای گفتن ش نیست ولی من تموم راه ها رو برای کرک این نرم افزار رفتم ولی همچنان وقتی سیستم خاموش و روشن میشه اونم موقع اجرا اون ارور معروف بعداز 30 روز رو میده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه به من بگین دان استریم چیه؟ از کجا می تونم بفهمم مال اکانت من چقدره؟ و به چه دردی می خوره؟ من اکانت 512 مخابرات دارم. هرکی راهنمایی کنه یه فاتحه برای رفتگانش می خونم. ممنون.

8. این کاربر از alikalantar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میشه به من بگین دان استریم چیه؟ از کجا می تونم بفهمم مال اکانت من چقدره؟ و به چه دردی می خوره؟ من اکانت 512 مخابرات دارم. هرکی راهنمایی کنه یه فاتحه برای رفتگانش می خونم. ممنون.
    با سلام،دان استریم یعنی حداکثر سرعت دانلود شما،داخل explorer وارد کنید 192.168.1.1 و user o pass هر دو admin هستش،اونجا که وارد شدید دان استریم و نوشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

اقا روزبه
    شما الان با شرکت خصوصی مخابرات و یا مخابرات رو جمع کردی؟؟؟؟؟

11. این کاربر از mohammad6947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا روزبه دست درد نکنه. فاتحه رو برای رفتگانت خوندم. حالا یه سوال. این تصویر مشخصاتشه. سر در نمیارم. الان اوضاعم خوبه یا بد؟ میشه این رو برام توضیح بدی؟
    Last edited by alikalantar; 30-01-2013 at 00:45.

13. 2 کاربر از alikalantar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا روزبه دست درد نکنه. فاتحه رو برای رفتگانت خوندم. حالا یه سوال. این تصویر مشخصاتشه. سر در نمیارم. الان اوضاعم خوبه یا بد؟ میشه این رو برام توضیح بدی؟
    وضعیت خط شما اصلا" خوب نیست،نویزتون خیلی بالاست و snr پایین

15. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •