سلام دوستان من kis 2015 رو نصب کردم خیلی خوشم اومد ازش خیلی سبک و خوب عمل میکنه میخواهم لایسنسش رو بخرم تو اصفهان کجا رو میشناسید که لایسنس اصلی داشته باشه و ترجیها گرون فروش هم نباشه همین طوریش ۶۰ دلار هست
سلام دوستان من kis 2015 رو نصب کردم خیلی خوشم اومد ازش خیلی سبک و خوب عمل میکنه میخواهم لایسنسش رو بخرم تو اصفهان کجا رو میشناسید که لایسنس اصلی داشته باشه و ترجیها گرون فروش هم نباشه همین طوریش ۶۰ دلار هست
اقا یکی این فایل رو تست کنه ببینه ویروس داره یا نه
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش virus total برای دو فایل اجرایی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من روی ویندوز 7 ورژن kis 2014 رو نصب کردم لایسنسم اورجینال هست. الان چجوری میتونم ورژن 2015 رو تصب کنم؟
شما می توانید ، ابگرد کنید.
میشه راهنمایی کنید چجوری این کار رو انجام بدم؟
کار خاصی لازم نیست.
همینجوری که 2014 داره کار میکنه،نسخه 2015 رو نصب کن خودش جایگزین میشه با همون لایسنس قبل
یه سوال یعنی با لایسنس مثلا ۲۰۱۳ میشه ۲۰۱۵ رو اکتیو کرد؟
سلام دوستان عزیز
در قسمت application activity سه تا پروسه رو سیستم من اجرا هست که گاهی اوقت اتوماتیک به گروه Low Restricted منتقل میشن و گاهی اوقت هم به گروه (Trusted(assinged by run sequence
این هم اسم این 3تا پروسه:
igfxHK Module
igfxEM Module
igfxTray Module
1-اول لطفا بگین که چرا گاهی به low Restricted منتقل میشن و گاهی به Trusted ؟ و اون عبارت داخل پرانتز چی هست که از بین همه اپ های ران شده فقط برای این س تا پروسه نشون داده میشه؟
2-با توجه به اینکه من به صورت دستی در قسمت app control محدودیت هایی رو برای اپ های Low Restricted اعمال کردم آیا این مشکل ساز نمیشه؟منظورم اینه که این پروسه ،پروسه های مهم و سیستمی نباشن یه وقت و اون محدودیت ها مشکل ایجاد کنه؟
ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
راستش میخواستم بدونم ورژن جدید محصولات کسپرسکی رلیز شده؟Kaspersky Pure جدید و Kaspersky Internet Security جدید (2015) ...
و اگه اومده آیا لایسنس براش موجود هست؟!یا مثل ورژن 2014 باید کلی مکافات بکیشیم و در آخر مجبور شیم بیخیالش بشیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)