تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 389 از 602 اولاول ... 289339379385386387388389390391392393399439489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,881 به 3,890 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

ممنون پیغام دادم خدمتتون، منم نظرم روی همین DT880 یا 990 بود البته تو سایتی که گفتم 400 تومن این دوتا اختلاف قیمت دارن و 880 رو زده یک میلیون و دویست که به نظرم به صرفه نیست بعد از خریدنش هم نمیشه ازش کارایی گرفت چون از اون طرف هم حداقل 500 تومن پول آمپ لازم داره و بعضی فروشنده ها میگن کارت صداهای استودیویی مثل Focusrite یا TC Electronic و ... اینا رو درایو میکنه و من هم یکی از این کارت صداها نیاز دارم ولی اصلا اعتقادی به اینکه میتونن تا 250 اهم درایو کنن ندارم نهایت تا 80 اهم بشه واسه همین گفتم شاید بهترین گزینه واسه من همون M50 باشه که قیمتش 850 تومنه بازم هرچی نظر شماست. خودم یک امپ هدفون دیدم که فکر میکنم تو ایران هم پیدا بشه PreSonus HP4 که مارک معتبری هم هست ولی نمیدونم تا چه حد درایو میکنه و کیفیتش تا چه حدی هست.

این AKG K240 MKII که 55 اهم هم هست خواهش میکنم اگه کسی امتحان کرده بگه آیا مشکلاتی که گفتم رو داره یا نه؟ (یعنی بیس اغراق شده و بی کیفیت و میدرنج و های اند ضعیف). آیا ممکنه بخاطر اینکه به امپ وصل نیست کیفیتش رو نشون نمیده؟؟؟ چون من به کارت صدای لپ تاپ وصلش کردم و ولوم رو هم تا ته بردم بالا به نظر حجم صدای خوبی رو میداد. ضمنا از قبل سونی XD200 رو هم داشتم خیلی از این بهتر هست و بیس به مراتب نرم تری داره.
    دوستان من چندماه پیش یه تاپیک زدم هیچ کس جواب نداد دستتون درد نکنه واقعا ناامیدمون کردید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از این هدفون AKG K240 MKII که خریدم و روش هم حک شده ساخت اتریش بشدت ناراضی هستم. من از فروشگاه اینترنتی ایران صوت خریدم 450 تومن که نسبت به تهران ملودی که 750 تومن زده تقریبا 300 هزار تومن ارزون تر بود !!! به نظر شما علت این ارزونی چیه تو رو خدا یه چیزی بگید به نظر شما هدفونی که من خریدم تقلبیه؟ خرابه یا دست دومه؟ آکبند نبود کارتش ولی داخلش به نظر میرسید همه چیش نو باشه. مشکل اصلیش بیس دیستورت شده تو فرکانس های 100 هرتز به بالاست و میدرنج ضعیفی هم داره و همینطور های اندش هم شفاف نیست. بازم میگم همونطور که تو تاپیک گفتم خبری از تقلبی بودن این مدل تو نت پیدا نکردم ولی خیالم راحت نیست اخه واسه چی یه شرکت باید این هدفونو 300 هزار تومن ارزون تر بده؟؟؟ شاید اصلا اون که گرون تر میده فقط واسه سود بیشتر هست نه چیز دیگه.

اینم پاسخ فرکانسی این مدل (راست و دروغشو نمیدونم) ولی با اون چیزی که من میشنوم تقریبا مطابقت داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من کارم اهنگسازی و میکس و مستر هست و داشتن یه رفرنس فلت واسه میکس خیلی اهمیت داره البته اگه میدونستم این هدفون واقعا اینطوریه اصلا نمیخریدمش یکم پول جمع میکردم بعد میرفتم دنبال DT880 Pro یا M50

به نظر شما M50 که تهران ملودی میده 850 تومن اصلیه؟ از کجا میشه اینترنتی یا غیر اینترنتی با خیال راحت خرید و قیمتشم مناسب باشه؟
    در مورد اصل بودن شک نکنید
    منتها مسئله اینه که کاربری شما از هدفون تنظیمه یا صرف موزیک گوش دادن؟
    در مورد فوکوس یا تی سی هم شک نکن به تعداد خروجی هر هدفونی رو درایو می کنه (برندهای بسیار معتبریند)
    اگه برای تنظیم میخواید hd280 گزینه خوبیه و در بسیاری از استودیو های معتبر ازش استفاده میشه
    برای تنظیم ایزوله بودن بسیار مهمتر از چیزای دیگست معمولا در سری های استودیویی با افزایش قیمت قدرت ایزولاسیون و فلت شدن صدای خروچی بیشتر میشه.

2. این کاربر از i-din بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون ازتون...اینجا اصفهان که عمرا جایی گیر بیارم برا تست...باید بیام تهران...
    اون تاپیک رو خونده بودم.و کاملا فهمیدم که صدای ایرپاد رو درست فهمیدم با توجه به توصیفات تاپیک.
    از tjays 1 خوشم اومد ولی توصیف شده که بیس کاملا پانچی داره که اصلا خوشم نمیاد...
    راستی این ایرپاد با پلیر های دیگه و گوشی های اندرویدی سازگاره؟
    بازم ممنون...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 4 Beta
    سلام.
    نمی توانم نظر مطمئن بدهم. من Earpod را با تلفن همراهم که Vivaz است نتوانستم استفاده کنم. یکی از دوستان بنده هم با یکی از مدلهای iriver مشکل عدم تعادل صدا در کانال های چپ و راست داشت. به نظر من بهتر است خودتان تست کنید.
    موفق باشید.

4. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان بین این 3 هدفون در صورت استفاده با آمپ کدوم بیس بیشتری داره ؟
    1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ATH-M50 (2
    3) Pioneer SE-M390
    Last edited by 0782; 15-10-2013 at 19:37.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    من یک هدفون میخوام به صورت وایرلس یا بلوتوثی برای کاربرد خونگی معمولی که ازش بتونم هم روی کامپیوترم استفاده کنم هم موبایلم ...
    دقیقا مشخصات رو نمیدونم که فرکانس یا قدرت خروجی و ... چقدر باید باشه ... حد اکثر هزینه که میتونم بکنم تا 90 تومن هست ...
    ممنون میشم یک راهنمایی به اینجانب بکنید ... مرسی

در آغاز فعالیت hhatami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

4

من چند وقتیه که audio technica m50 گرفتم
    راستش با توجه به قیمتش نتونسته منو راضی کنه !
    از کسی که خریدم پرسیدم میگه این هدفون با آمپلی فایر صدای خودش رو نشون میده !

حالا نمی دونم ارزش داره یه آمپ fiio هم براش بگیرم یا نه؟
    بحث دیگر هم خستگی گردن و سر هست، یه سریال 40 - 45 دقیقه ای رو که آدم با این هدفون می شنوه، واقعا خسته میشه

کاش به جای این هدفون یه اسپیکر غول می خریدم
    به نظرتون الان چند می تونم بفروشمش؟
    حتما حتما ارزش داره. چون دیگه بعدش بدون آمپ اصلا گوش نمی دید و می گید خوب شد نفروختمش. راستی من امتحان کردم با یه سورس خوب (مثل پلیر وسترن) صداش خیلی بهتر پخش میشه تا یه ام پی تری مثلZ-Cyber. در مورد خستگی برای تماشای فیلم هم با شما موافقم . بنظر من برای تماشای فیلم یه هدفون برایت ( مثل hd 598که صدا رو شفاف پخش کنه )خیلی بهتر از یه هدفون با بیس بالاست.
    راستی این hd 598 صداش با Fiio E11 خیلی خوب و دلنشین میشه و برای موزیک هم خیلی بهتره. M-50 بعد از دو ساعت موزیک (با آمپ) خیلی مغز رو خسته میکنه که اونم فکر میکنم بخاطر بیس زیادشه.
    البته بعدا" خوندم که فروختید . مبارک هر دو نفر
    Last edited by hhatami; 16-10-2013 at 01:23.

8. 3 کاربر از hhatami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عرض سلام و ادب خدمت دوستان و مدیران محترم

بنده برای کامپیوتر درب مغازه نیاز به یک هدست دارم تا بتونم از طریق اسکایپ با دوستانم در ارتباط باشم . از آنجایی که هدست های میکروفن دار که میکروفن آنها جلوی دهان قرار میگیره خیلی تابلو است و وجهه خوبی نداره قصد دارم هدستی تهیه کنم که بدون داشتن میکروفن بشه ازش با کیفیت خوب انتقال صدا داشت و از لحاظ ظاهری هم حجیم نباشد . ترجیحا مدلی که از پشت سر قرار میگیرد مد نظر بنده است .

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمائید که چه مدلی تهیه کنم و اگر امکان دار یک عکس هم از مدل قرار بدید تا توجیه کامل بشم .

سوال : آیا هندزفریهای موبایل بر روی کامپیوتر جواب میدهند یا نه ؟ ( استفاده از اسکایپ )

یکی از دوستان هدست Philips SHM 6110U رو معرفی کردن که متاسفانه ظاهرا اصلا گیر نمیاد .

نظرتون راجع به Headset T-120 A4tech این هدست چیه ؟ کیفیت میکروفنش خوبه ؟

لطفا اگر مدل خوبی که در نت جهت خرید پیدا بشه و با مشخصاتی که دادم جور باشه معرفی کنید

از قبل از شما عزیزا سپاسگذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    یه هدفون میخوام over ear - closed- circumaural راحت باشه و رو گوش بشینه
    با کیفیت خوب نه در حد audiophile ها و بیس عالی در حد بیتس!
    در حد 500 تومن
    تو ایرانم موجود باشه
    و به iPod هم وصل بشه
    چی سراغ دارین؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان، آمپ QOGIR-E09K شرکت Fiio اینجا گیر میاد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    یه هدفون میخوام over ear - closed- circumaural راحت باشه و رو گوش بشینه
    با کیفیت خوب نه در حد audiophile ها و بیس عالی در حد بیتس!
    در حد 500 تومن
    تو ایرانم موجود باشه
    و به iPod هم وصل بشه
    چی سراغ دارین؟ ممنون
    سلام.
    مدلهای موجود در ایران به شرح زیر هستند:
    AKG K77
    AKG K99
    Sennheiser HD438
    Sennheiser HD449
    AIAIAI TMA-1
    Sony MDR-XB500

از بین موارد بالا AKG K99 و K77 بیس قوی ندارند. پیشنهاد من دو مورد آخر است با توجه به این که بیس دوست دارید. البته XB500 مید و Treble عقب کشیده دارد.
    در گذشته مدلهای SJ55 و SJ33 از Audio-Technica موجود بودند که کیفیت خوبی داشتند و اگر بتوانید پیدا کنید ارزش خرید بالایی دارند.
    موفق باشید.

دوستان، آمپ QOGIR-E09K شرکت Fiio اینجا گیر میاد؟
    سلام.
    به احتمال 99 درصد موجود نیست.
    موفق باشید.
    عرض سلام و ادب خدمت دوستان و مدیران محترم

بنده برای کامپیوتر درب مغازه نیاز به یک هدست دارم تا بتونم از طریق اسکایپ با دوستانم در ارتباط باشم . از آنجایی که هدست های میکروفن دار که میکروفن آنها جلوی دهان قرار میگیره خیلی تابلو است و وجهه خوبی نداره قصد دارم هدستی تهیه کنم که بدون داشتن میکروفن بشه ازش با کیفیت خوب انتقال صدا داشت و از لحاظ ظاهری هم حجیم نباشد . ترجیحا مدلی که از پشت سر قرار میگیرد مد نظر بنده است .

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمائید که چه مدلی تهیه کنم و اگر امکان دار یک عکس هم از مدل قرار بدید تا توجیه کامل بشم .

سوال : آیا هندزفریهای موبایل بر روی کامپیوتر جواب میدهند یا نه ؟ ( استفاده از اسکایپ )

یکی از دوستان هدست Philips SHM 6110U رو معرفی کردن که متاسفانه ظاهرا اصلا گیر نمیاد .

نظرتون راجع به Headset T-120 A4tech این هدست چیه ؟ کیفیت میکروفنش خوبه ؟

لطفا اگر مدل خوبی که در نت جهت خرید پیدا بشه و با مشخصاتی که دادم جور باشه معرفی کنید

از قبل از شما عزیزا سپاسگذارم
    مدلهایی که از پشت سر قرار می گیرند معمولا" میکروفون جدا دارند. در ضمن از هندزفری های موبایل نمی توانید با کامپیوتر استفاده کنید.
    از مدلهای A4TECh یا Genius و برند های مشابه هر کدام را که با بودجه متناسب بود خریداری کنید. اختلاف کیفیت چندانی بین مدلهای مشابه وجود ندارد.
    مثلا" مدل HS300-U از برند Genius:

آدرس سایت برای خرید از طریق پیغام خصوصی ارسال شد.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 17-10-2013 at 23:46.

13. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مدلهایی که از پشت سر قرار می گیرند معمولا" میکروفون جدا دارند. در ضمن ا هندزفری های موبایل نمی توانید استفاده کنید.
    از مدلهای A4TECh یا Genius و برند های مشابه هر کدام را که با بودجه متناسب بود خریداری کنید. اختلاف کیفیت چندانی بین مدلهای مشابه وجود ندارد.
    مثلا" مدل HS300-U از برند Genius:

آدرس سایت برای خرید از طریق پیغام خصوصی ارسال شد.
    موفق باشید.

از محبت شما سپاسگذارم

از ساختار این مدل اطلاعاتی دارید ؟ میکروفن این مدل که جداگانه نیست ؟ میکروفن کجای این هدست قرار گرفته ؟

از لحاظ قیمت بین 50 تا 100 هزار هزینه در نظر گرفتم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •